Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Baxi Multihead 1.5 vil ikke tænde efter 10 dages ferie

Spørgsmål vedr. Baxi samt det tilbehør der laves til Baxi stokerfyr
Dazzle
Stoker III
Stoker III
Indlæg: 74
Tilmeldt: 26 mar 2008 21:25
Mit fyr: Baxi Multiheat 1,5 - 350L u. iltstyring
Areal: 205+106 garage
Brændsel: German Pellets 8mm
Årligt forbrug: 5,5 tons
Geografisk sted: Kolding

Baxi Multihead 1.5 vil ikke tænde efter 10 dages ferie

Indlægaf Dazzle » 24 jul 2011 22:58

Hej,

Jeg har en Baxi Multiheat 1.5 som har stået slukket (selve sikringsgruppen til fyr og pumper har været afbrudt) i 10 dage mens vi har været væk på ferie. Når jeg nu forsøger at starte den op så hyler alarmen kontinuerligt og der kommer intet lys i displayet og cirkulationspumpen der styres fra fyret tænder ikke. Er der nogen der har en god idé til hvad der kan være galt?

Det skal siges at jeg i sensommeren sidste år ved opstart efter sommerpause havde problemer med alarm hvor fyret stoppede. Jeg kan i skrivende stund ikke huske alarmkoden, men jeg slog den op herinde for at se om der stod mere om det - og der stod noget om udskiftning af systemboardet til ca. 1.000,-

Kan det have noget at gøre med det?

På forhånd tak for hjælpen.

Mvh.
Brian


Dazzle
Stoker III
Stoker III
Indlæg: 74
Tilmeldt: 26 mar 2008 21:25
Mit fyr: Baxi Multiheat 1,5 - 350L u. iltstyring
Areal: 205+106 garage
Brændsel: German Pellets 8mm
Årligt forbrug: 5,5 tons
Geografisk sted: Kolding

Baxi Multihead 1.5 vil ikke tænde efter 10 dages ferie

Indlægaf Dazzle » 24 jul 2011 23:36

Jeg kan se at jeg har samme problem som hofdk har i denne tråd: Baxi Multi-Heat, så jeg poster lige derovre istedet.

Mvh.
Brian

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7784
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Baxi Multihead 1.5 vil ikke tænde efter 10 dages ferie

Indlægaf thy » 25 jul 2011 01:01

Man bør ikke afbryde strømmen til styringen... desvære går der flere til ved det...

åbn pladen med displayet blæs printet rent... tjæk at det ikke er fugtigt der inde....

ellers er det desvære nok noget der skal skiftes..
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Bri_Jac
Stoker X
Stoker X
Indlæg: 476
Tilmeldt: 02 jun 2010 10:36
Mit fyr: Passat Compact C1-400
Areal: 145
Brændsel: 8mm træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4180
Dagligt forbrug: 0
Årligt forbrug: 0
Geografisk sted: Syd-Vestsjælland, Pedersborg, 4180 Sorø
Modtaget likes: 3 gange

Baxi Multihead 1.5 vil ikke tænde efter 10 dages ferie

Indlægaf Bri_Jac » 25 jul 2011 08:41

thy » 25 Jul 2011, 01:01 skrev:Man bør ikke afbryde strømmen til styringen... desvære går der flere til ved det...
åbn pladen med displayet blæs printet rent... tjæk at det ikke er fugtigt der inde....
ellers er det desvære nok noget der skal skiftes..


Sikke noget dårligt elektronik, at det ikke kan tåle at være slukket.... Printet burde være coated med noget lak således at det er mere modstandsdygtigt overfor lidt kondens. Fyret er vel beregnet til at stå i en stald !?!

Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7441
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 38 gange

Baxi Multihead 1.5 vil ikke tænde efter 10 dages ferie

Indlægaf pille bruger » 25 jul 2011 09:18

Op på hesten igen icon_cheesygrin.gif
Måske det ikke er så galt.
Har du trykket overkog sikringen ind igen ?
Brug en tynd skruetrækker, og tryk den i bund.
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.


Brugeravatar
Exsmeden
Stoker V
Stoker V
Indlæg: 151
Tilmeldt: 29 nov 2008 15:50
Fremviser gerne i postnummer: 6200
Geografisk sted: Sønderjylland
Givet likes: 17 gange

Baxi Multihead 1.5 vil ikke tænde efter 10 dages ferie

Indlægaf Exsmeden » 25 jul 2011 10:09

Jeg har flere gange haft problemer med diverse styringer.
I de fleste tilfælde var styringen ikke jordet.
Når jeg så har fået styringen jordet virker den igen.
Jeg har også været udsat for at ledningerne var byttet om i stikket, brun 0 og blå fase. :evil:
Efter korekt ledningsføring kørte det igen.
Så husk Brun fase, Blå 0 og Gul/grøn jord. :great:
M.v.h.
Exsmeden
Suporter på
1: Scotte Blackstar 10KW 110l combi Vvb Huset er på 180 m2
2: Woody Mini 10Kw 150l combi Vvb Huset er på 240 m2
3: MCZ EGO Pilleovn.

Dazzle
Stoker III
Stoker III
Indlæg: 74
Tilmeldt: 26 mar 2008 21:25
Mit fyr: Baxi Multiheat 1,5 - 350L u. iltstyring
Areal: 205+106 garage
Brændsel: German Pellets 8mm
Årligt forbrug: 5,5 tons
Geografisk sted: Kolding

Baxi Multihead 1.5 vil ikke tænde efter 10 dages ferie

Indlægaf Dazzle » 25 jul 2011 10:24

Hejsa,

Det skal lige siges at fyret står i mit bryggers og jeg derfor ikke vil vurdere det som specielt fugtige forhold. Jeg har en brændeovn og vil derfor prøve at afmontere styringen og tage den ind i stuen så jeg kan få udelukket evt. kondens.

Overkogssikringen kan ikke trykkes mere ind end den er - sidder vel ca. 5-6mm ude på min Baxi.

Mht. jording så har fyret stået samme sted og kørt upåklageligt siden 2001. Den er monteret direkte i dåse med egen sikringsgruppe - dvs. ikke noget stik der kan tages ud.

Det eneste er som jeg skrev tidligere at den havde problemer i efteråret indtil der kom ordentligt aftræk på varmen. Det har jeg ikke oplevet før. Jeg kan ikke huske fejlkoden A?. Men jeg kunne ikke få den til at passe med Baxis beskrivelser, så jeg slog den op herinde og her skrev folk at det var styringen der var fejl på.

Mvh.
Brian

Dazzle
Stoker III
Stoker III
Indlæg: 74
Tilmeldt: 26 mar 2008 21:25
Mit fyr: Baxi Multiheat 1,5 - 350L u. iltstyring
Areal: 205+106 garage
Brændsel: German Pellets 8mm
Årligt forbrug: 5,5 tons
Geografisk sted: Kolding

Baxi Multihead 1.5 vil ikke tænde efter 10 dages ferie

Indlægaf Dazzle » 28 jul 2011 21:35

Hej igen,

så er styringen skiftet (Stoker Control II). Det har så mod forventning IKKE løst problemet. Fyret gør stadig følgende:

Alarm hyler konstant
Intet lys i display
Blæsere kører for fuld drøn
Cirkulationspumpe starter IKKE

Nogen gode idéer?

Mvh.
Brian

Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7441
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 38 gange

Baxi Multihead 1.5 vil ikke tænde efter 10 dages ferie

Indlægaf pille bruger » 28 jul 2011 22:30

Dazzle » 28 Jul 2011, 21:35 skrev:Hej igen,

så er styringen skiftet (Stoker Control II). Det har så mod forventning IKKE løst problemet. Fyret gør stadig følgende:

Alarm hyler konstant
Intet lys i display
Blæsere kører for fuld drøn
Cirkulationspumpe starter IKKE

Nogen gode idéer?

Mvh.
Brian


Tjek om overkog sikringen virker.
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.

Dazzle
Stoker III
Stoker III
Indlæg: 74
Tilmeldt: 26 mar 2008 21:25
Mit fyr: Baxi Multiheat 1,5 - 350L u. iltstyring
Areal: 205+106 garage
Brændsel: German Pellets 8mm
Årligt forbrug: 5,5 tons
Geografisk sted: Kolding

Baxi Multihead 1.5 vil ikke tænde efter 10 dages ferie

Indlægaf Dazzle » 29 jul 2011 08:01

Hvordan hos jeg det? Kan jeg måle den igennem?



Tilbage til "Baxi Stoker"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster