Indlæg
af Brandsen »
Halløj i forum,
En totalt irellevant kommnetar fra min side vil være, at konen her til aften serverede røget ål,
i rigelig mængde, med lun røræg og purløg, og kolde Leffe Brune pilsner.
Her var jeg glad for, at da både spækbrædt og stegepande lige kunne ryge under den varme hane, og når
Baxi hersker, så taler vi altså 70 grader varmt vand, man kan brænde fingene, men skal lige love for både
spækbrædt og stegepenge blev rene i en fart ved den temp.
Så også anden tråd om forstoppelse på køkkenvask, typisk på grund af størknet fedt på denne årstid,
det sker ikke, når der regelmæssigt kører 70 grader vamt vand gennem vasken.
Fint nok, at 70 grader varmt vand måske er fråds, men det er sgu ret praktisk i mange sammenhænge.
Gider ikke Roskilde syge, fordi man ikke får spækbrædt, karklud, køkkenbord og andet i lunkent vand.
Skal dog lige passe på fingrene, hvis den varme hane har kørt lidt.
Synes det er fedt Torpet nørder sig til det optimale, det kan vi alle lære noget af, men derefter så lige
tage praktisk syn på, om man så gider det optimale, eller måske noget mere praktisk.
Altid super godt at vide, hvad er optimalt, og hvad er praktisk, der kan jo være stor individuel forskel,
alt efter pengepung og temprement.
PS. 70 grader er afgang Baxi, har ikke målt ankomst den varme hane i køkken eller bad.
PPS. Livet er for kort til lunkent vand, lidt ligesom Bigfoot altid mener, at livet er for kort til kun 4 cylindre.
__________________________________________________________________
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )