Sorry gutter, men som Weber lover må jeg sige at det er lidt af en OM'er.
Muligvis er bøfferne noget billigere i USA og løsningen er da også lavet for folk, som gerne vil spare penge, men jeg synes godt nok det er synd at svide sådan nogle skønne bøffer sådan af udvendigt og så nærmest rå indvendigt i de 7 minutter han byder dem...
jeps, jeg syntes også den "fattigmands"grill er smart fundet på. Og så er det jo genbrug.
Men jeg er ikke fattig. Og joh. en Weeber der kan styres er bare sagen. Mums
Solceller 7.6 kw anlæg. 40 x 190 watt. 42 gr. taghældning. 25 gr. mod vest fra stik syd. 2 stk 3 kw KLNE invertere.
V. pumpe Luft/luft . Panasonic. CS.HE9LKE/ CU.HE9LKE
Livet er ikke så fattigt på glæder, når bare man kommer de rigtige steder.
kaptajnen skrev:Ja smart, men den fik ikke mere end 7 minutters levetid her på matriklen...
Nu er vi jo også luksusmennesker. Målgruppen er gadens folk i USA.
Jeg er da ikke i tvivl om at det virker, men de bøffer ser da ikke specielt lækre ud...
Lige for at smide lidt benzin på bålet, så er en grill med direkte varme bedre end en Weber til bøffer, fuld knald på ,og til sidst lidt rapsolie på grillen til at svide kødet hvis ikke fedtet fra den har lavet flammer.
Hilsen Klaus ..... Slagter og Grillmester..
P.S det er sikkert både kræftfremkaldende og usundt på alle måder, men det er den måde du får den bedste bøf på
Ulrik skrev:
Nu er vi jo også luksusmennesker. Målgruppen er gadens folk i USA.
Jeg er da ikke i tvivl om at det virker, men de bøffer ser da ikke specielt lækre ud...
Idéen er klart smart, hvis man virkelig er på et stramt budget!
Det skurer bare i øjnene at se de store bøffer lide under de kummerlige forhold...
Jeg synes også de ser lidt skumle ud de bøffer....
Klaus skrev:Lige for at smide lidt benzin på bålet, så er en grill med direkte varme bedre end en Weber til bøffer, fuld knald på ,og til sidst lidt rapsolie på grillen til at svide kødet hvis ikke fedtet fra den har lavet flammer.
Hilsen Klaus ..... Slagter og Grillmester..
P.S det er sikkert både kræftfremkaldende og usundt på alle måder, men det er den måde du får den bedste bøf på
Bålet bliver ikke bedre af benzin!
"Smag og behag", men jeg vil nu ALDRIG vende tilbage til flammebesudlede fra den dryppende olie bøffer fra før den tid, hvor Weber kom ind i mit liv!
[Festbremser mode on]Er der ikke også noget med den øgede kræftrisiko når man brænder "olien" af?[Festbremser mode off]