Stedet hvor alt til stokeren diskuteres. Deltag i debatten og få svar på dine spørgsmål
Spring til indhold
Du har deaktiveret javascript og dermed vores annoncer!Hvorfor det ikke er en god ide, kan du se mere om her:Blokering af Annoncer
Indlæg af Ulrik » 11 feb 2016 14:33
Indlæg af Lintz » 11 feb 2016 15:56
Indlæg af From » 11 feb 2016 17:20
Ulrik skrev:Vi skal da have åbnet for det nye forum her Kunne godt tænke mig at høre om jeres erfaringer med at stege en bøf eller steak helt perfekt? Specielt om nogen kender fremgangsmåden fra denne video hvor man koger den først?
Indlæg af Brandsen » 11 feb 2016 22:33
Indlæg af Landlyst » 12 feb 2016 08:53
Indlæg af pendec » 12 feb 2016 10:27
Indlæg af calle » 12 feb 2016 11:46
Indlæg af pendec » 12 feb 2016 12:26
calle skrev: Selv for en der kan tilberede Daloon forårsruller, så de er kulsorte udvendigt og stivfrosne indvendigt
Indlæg af Jobak » 12 feb 2016 18:37
Indlæg af Lintz » 12 feb 2016 18:43
calle skrev:Den perfekte bøf er efter min mening en tournedos. Jeg køber i ny og næ en hel okse- eller kalvemørbrad (når de er på tilbud), og skærer den selv ud i passende bøffer. Det er nærmest umuligt at ødelægge sådan en bøf. Selv for en der kan tilberede Daloon forårsruller, så de er kulsorte udvendigt og stivfrosne indvendigt Venlig hilsen
Tilbage til "Mad, Madlavning, Øl & Vin"