Lintz skrev: ↑06 sep 2021 19:43
Det er da fordi bøffen er lavet forkert
Hakkebøffen formes så der tages hensyn til at den skrumper en anelse. Skal gerne fylder bollen helt til kant.
Det tror jeg ikke, det var nok bare et spørgsmål om hvordan bøffer skulle se ud, og jo, økonomi, det var også et brændende punkt. Så burgere var en del dyrere, og så kunne man jo godt lave lidt mere bøf. Og har var der så nogen som smed mindre bøf i, sådan var tiden bare.
Præcis det gør de på grillbarer, i hvert fald sidst, i Sverige, de har ofte 90/120/150 i størrelse af bøf, og brødet var så også lille på den mindste. Så tror lidt det med forkert giver sig.
Sandwich brød er tilpas til de små bøffer, og burgers har bare altid været store, kun McD gik ikke BurgerKing i skoene, og lavede dem alt for store
Grillbarer som jeg kender, laver dem mega, og jo, hjemmelavet bøffer på 190-200g, som jeg synes er alt for meget burger og bøf.