Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Chip defekt??

Spørgsmål vedr. Woody samt det tilbehør der laves til Woody pillefyret
jievo
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 42
Tilmeldt: 13 jun 2008 12:56
Mit fyr: Kedel Opop 418 og Woody 16KW brænder
Areal: 130m2 to plan
Brændsel: Alle slags piller
Dagligt forbrug: 20 kg
Årligt forbrug: ca. 5-6 T
Geografisk sted: Østfyn

Chip defekt??

Indlægaf jievo » 15 jan 2009 23:17

Hej
Har fået problemer med PID regulering, kan godt stille den så den kører perfekt, meeen når den så har været under setpunkt vil den kun køre på 10-12%, og så tager en krig før den er oppe i temp igen (det er sgu godt det ikke er vinter) den er droslet til 10kw og sat til at køre min 10% og max 40%, og det har fungeret fint lige til nu.
Ydermere var fyret stoppet til morgen pga for høj skakttemp, det er aldrig sket før, og nu er den også begyndt at lave slagger, det er heller ikke sket før, måske derfor jeg fik alarm?
Håber der er noget hjælp at hente, på forhånd tak.
mvh jievo


honneymonster
Stoker IV
Stoker IV
Indlæg: 110
Tilmeldt: 27 sep 2007 18:25
Mit fyr: Woddy 10 KW
Areal: 180
Brændsel: Træpiller
Årligt forbrug: 5,5

Re: Chip defekt??

Indlægaf honneymonster » 16 jan 2009 08:48

Hej
Tror ikke det er chip men derimod røgrør der trænger til rensning

Mv Peter

jievo
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 42
Tilmeldt: 13 jun 2008 12:56
Mit fyr: Kedel Opop 418 og Woody 16KW brænder
Areal: 130m2 to plan
Brændsel: Alle slags piller
Dagligt forbrug: 20 kg
Årligt forbrug: ca. 5-6 T
Geografisk sted: Østfyn

Re: Chip defekt??

Indlægaf jievo » 16 jan 2009 09:31

Tror jeg ikke, den fik den store omgang i søndags.
jievo

jesperrl
Stoker VII
Stoker VII
Indlæg: 272
Tilmeldt: 08 jul 2008 20:01
Mit fyr: Scotte 16 Kw på opop 418
Areal: 200 m2 + 45 m2
Brændsel: Barlinek ecopellets 8mm
Fremviser gerne i postnummer: 7800
Dagligt forbrug: ca 20 kg i nov
Årligt forbrug: ca. 7
Geografisk sted: Lyby, Skive

Re: Chip defekt??

Indlægaf jesperrl » 16 jan 2009 10:38

Kan en chip blive defekt på den måde? Den indeholder vel noget sw som enten virker eller slet ikke virker. Jeg tror da ikke der kan opstå ef fejl i sw under drift på den måde.
16 KW Scotte sw ver 4.13 på Opop 418 kedel, Alpha pro pumpe, 18 meter 2x32 mm preisoleret pex mellem fyrrum og beboelse, 110 liter vvb i beboelse.

jni
Stoker XI
Stoker XI
Indlæg: 550
Tilmeldt: 15 jul 2008 15:30
Mit fyr: woody / OPOP418
Areal: 135+70
Brændsel: træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4261
Dagligt forbrug: 35 kg
Årligt forbrug: 6-8 tons
Geografisk sted: skælskør

Re: Chip defekt??

Indlægaf jni » 16 jan 2009 10:39

hvad er dine pid indstillinger
mvh jesper


jievo
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 42
Tilmeldt: 13 jun 2008 12:56
Mit fyr: Kedel Opop 418 og Woody 16KW brænder
Areal: 130m2 to plan
Brændsel: Alle slags piller
Dagligt forbrug: 20 kg
Årligt forbrug: ca. 5-6 T
Geografisk sted: Østfyn

Re: Chip defekt??

Indlægaf jievo » 16 jan 2009 16:56

Hej
p=4.0 i=0,16 d=1,0
Har lige haft brænder pillet af og har siddet og nedstirret den, og pillet lidt i den, indtil videre har den kørt nogenlunde, har ikke fundet nogen fejl.
jievo



Tilbage til "Woody Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster