Nyt forum, mad og madlavning
- Ulrik
- Redaktør
- 17
- Indlæg: 11097
- Tilmeldt: 09 dec 2006 12:50
- Mit fyr: 10 KW Scotte Mini
- Areal: 96/87 m2
- Brændsel: German Pellets
- Fremviser gerne i postnummer: 5474
- Dagligt forbrug: 11 kilo
- Årligt forbrug: Est. <6 ton
- Geografisk sted: Veflinge, Fyn
- Har takket: 120 gange
- Blevet takket: 141 gange
Nyt forum, mad og madlavning
Som nogle sikkert har bemærket, har vi fået en ny forum kategori. Nemlig: Mad, Madlavning, Øl & Vin
Tag godt i mod det og lad os få lidt gang i det.
Det handler om alt man kan putte i kæften, næsten
Tag godt i mod det og lad os få lidt gang i det.
Det handler om alt man kan putte i kæften, næsten
MvH Ulrik©
-
- Stoker III
- 14
- Indlæg: 68
- Tilmeldt: 17 nov 2009 09:00
- Mit fyr: gl hs tarm unit
- Areal: 120
- Brændsel: gæt efter profilnavn
- Fremviser gerne i postnummer: 6990
- Geografisk sted: vestkysten mellem ringkøbing og holstebro
- Ulrik
- Redaktør
- 17
- Indlæg: 11097
- Tilmeldt: 09 dec 2006 12:50
- Mit fyr: 10 KW Scotte Mini
- Areal: 96/87 m2
- Brændsel: German Pellets
- Fremviser gerne i postnummer: 5474
- Dagligt forbrug: 11 kilo
- Årligt forbrug: Est. <6 ton
- Geografisk sted: Veflinge, Fyn
- Har takket: 120 gange
- Blevet takket: 141 gange
Re: Nyt forum, mad og madlavning
I kan takke Linse pigenfedtegreven skrev:Ski go ide Ulrik.
Ole
MvH Ulrik©
- Brandsen
- Stoker XVII
- 14
- Indlæg: 3485
- Tilmeldt: 21 okt 2009 23:02
- Mit fyr: Baxi Multi Heat 2.5 + Scotte BS1016 Mini
- Areal: 425 m2
- Brændsel: Spildkorn - Træpiller
- Fremviser gerne i postnummer: 4300
- Årligt forbrug: ca 10 tons
- Geografisk sted: Holbæk
- Har takket: 1 gang
- Blevet takket: 136 gange
Re: Nyt forum, mad og madlavning
Halløj i forum,
Konen var rent af gårde forleden dag, og skulle så lige have en sildemad, sådant helt autonomt,
og ville i den anledning så lige lave at hårdkogt æg, til de hvide sild.
Men hey, selv om jeg søgte både højt og lavt, brugte Google, Firefox, og guderne må vide hvad,
og i mit mismod til sidst også den trykte udgave af Frk. Jensens kogebog, så endte jeg totalt
tomhændet, helt og aldeles. Der var simpelthen ikke en eneste opskrift på, hvordan man koger et æg !!
Så jeg hilser dette nye tiltag meget velkommen, det er ikke rimeligt man skal vansmægte, bare fordi
konen er rendt af gårde !
Nå, men både gårdhunden og jeg overlevede begge denne vederstyggelige sceance, vi er jo ikke begge tabt
bag af møgvognen, så en Willemoes Stout, et par skarpe fra sjatterne af brændevinen ved julefrokosten,
lidt lun leverpostej, et par rødbeder, og så var vi begge to sådan set ret ok bagefter.
Men hey, skulle nogen Stoker Pro frænde tilfældigvis kunne luske opskriften på hårdkogte æg ud af den langhårede,
vil både gårdhunden og jeg være evigt taknemmelige, om I ville poste en sådan opskrift her på Stoker Pro.
Dixi Baxi !
Konen var rent af gårde forleden dag, og skulle så lige have en sildemad, sådant helt autonomt,
og ville i den anledning så lige lave at hårdkogt æg, til de hvide sild.
Men hey, selv om jeg søgte både højt og lavt, brugte Google, Firefox, og guderne må vide hvad,
og i mit mismod til sidst også den trykte udgave af Frk. Jensens kogebog, så endte jeg totalt
tomhændet, helt og aldeles. Der var simpelthen ikke en eneste opskrift på, hvordan man koger et æg !!
Så jeg hilser dette nye tiltag meget velkommen, det er ikke rimeligt man skal vansmægte, bare fordi
konen er rendt af gårde !
Nå, men både gårdhunden og jeg overlevede begge denne vederstyggelige sceance, vi er jo ikke begge tabt
bag af møgvognen, så en Willemoes Stout, et par skarpe fra sjatterne af brændevinen ved julefrokosten,
lidt lun leverpostej, et par rødbeder, og så var vi begge to sådan set ret ok bagefter.
Men hey, skulle nogen Stoker Pro frænde tilfældigvis kunne luske opskriften på hårdkogte æg ud af den langhårede,
vil både gårdhunden og jeg være evigt taknemmelige, om I ville poste en sådan opskrift her på Stoker Pro.
Dixi Baxi !
__________________________________________________________________
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )
-
- Stoker XVIII
- 14
- Indlæg: 4479
- Tilmeldt: 13 okt 2009 22:03
- Mit fyr: Scotte 16kW V. 10, Blackstar semirens
- Areal: 200kvm+ 60kvm
- Brændsel: Træpiller
- Fremviser gerne i postnummer: 8830
- Dagligt forbrug: 30,8
- Årligt forbrug: 6 tons
- Geografisk sted: 8830 Tjele
- Har takket: 22 gange
- Blevet takket: 12 gange
Re: Nyt forum, mad og madlavning
Hehe det er da rimeligt simpelt Du tager et BLØDKOGT æg og giver det 5 minutter mere!Brandsen skrev:Halløj i forum,
Konen var rent af gårde forleden dag, og skulle så lige have en sildemad, sådant helt autonomt,
og ville i den anledning så lige lave at hårdkogt æg, til de hvide sild.
Men hey, selv om jeg søgte både højt og lavt, brugte Google, Firefox, og guderne må vide hvad,
og i mit mismod til sidst også den trykte udgave af Frk. Jensens kogebog, så endte jeg totalt
tomhændet, helt og aldeles. Der var simpelthen ikke en eneste opskrift på, hvordan man koger et æg !!
Så jeg hilser dette nye tiltag meget velkommen, det er ikke rimeligt man skal vansmægte, bare fordi
konen er rendt af gårde !
Nå, men både gårdhunden og jeg overlevede begge denne vederstyggelige sceance, vi er jo ikke begge tabt
bag af møgvognen, så en Willemoes Stout, et par skarpe fra sjatterne af brændevinen ved julefrokosten,
lidt lun leverpostej, et par rødbeder, og så var vi begge to sådan set ret ok bagefter.
Men hey, skulle nogen Stoker Pro frænde tilfældigvis kunne luske opskriften på hårdkogte æg ud af den langhårede,
vil både gårdhunden og jeg være evigt taknemmelige, om I ville poste en sådan opskrift her på Stoker Pro.
Dixi Baxi !
-
- Stoker XII
- 12
- Indlæg: 750
- Tilmeldt: 19 okt 2011 16:44
- Mit fyr: Blackstar 10 Kw V7 semirens
- Areal: 130+75
- Brændsel: Vida/Varga Svenske 8mm
- Årligt forbrug: 4,5 tons
- Har takket: 67 gange
- Blevet takket: 85 gange
Re: Nyt forum, mad og madlavning
Har lige spurgt i Brugsen om de har nogle blødkogte æg, jeg kunne bruge til at lave hådrkogte æg med, men det findes ikke hos dem, hvad gør man så . Du må altså svare bedre Landlyst
- Lintz
- Stoker Pro Engel
- 13
- Indlæg: 7985
- Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
- Har takket: 1380 gange
- Blevet takket: 796 gange
Re: Nyt forum, mad og madlavning
I er squ dummere end papsøm............Har lige været ude og tjekke alle æggene i køleskabet. Skallen er hård så de ER hårdkogte.Landlyst skrev:Hehe det er da rimeligt simpelt Du tager et BLØDKOGT æg og giver det 5 minutter mere!
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
- Lintz
- Stoker Pro Engel
- 13
- Indlæg: 7985
- Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
- Har takket: 1380 gange
- Blevet takket: 796 gange
Re: Nyt forum, mad og madlavning
JA - Til alle de andre.......Ulrik skrev:Der kunne måske også være behov for et tosse forum?
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
-
- Stoker XVIII
- 14
- Indlæg: 4479
- Tilmeldt: 13 okt 2009 22:03
- Mit fyr: Scotte 16kW V. 10, Blackstar semirens
- Areal: 200kvm+ 60kvm
- Brændsel: Træpiller
- Fremviser gerne i postnummer: 8830
- Dagligt forbrug: 30,8
- Årligt forbrug: 6 tons
- Geografisk sted: 8830 Tjele
- Har takket: 22 gange
- Blevet takket: 12 gange
Re: Nyt forum, mad og madlavning
Fint så bare i æggedeleren med dem og så køre det for digLintz skrev:I er squ dummere end papsøm............Har lige været ude og tjekke alle æggene i køleskabet. Skallen er hård så de ER hårdkogte.
Ja det er endnu et forum som vi kan takke linsepigen forUlrik skrev:Der kunne måske også være behov for et tosse forum?