Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Nyt forum, mad og madlavning

Nyheder og informationer fra Teamet
Brugeravatar
Ulrik
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 10689
Tilmeldt: 09 dec 2006 12:50
Mit fyr: 10 KW Scotte Mini
Areal: 96/87 m2
Brændsel: German Pellets
Fremviser gerne i postnummer: 5474
Dagligt forbrug: 11 kilo
Årligt forbrug: Est. <6 ton
Geografisk sted: Veflinge, Fyn
Givet likes: 27 gange
Modtaget likes: 27 gange
Kontakt:

Nyt forum, mad og madlavning

Indlægaf Ulrik » 18 feb 2016 19:05

Som nogle sikkert har bemærket, har vi fået en ny forum kategori. Nemlig: Mad, Madlavning, Øl & Vin
Tag godt i mod det og lad os få lidt gang i det.
Det handler om alt man kan putte i kæften, næsten ;)
MvH Ulrik©


fedtegreven
Stoker III
Stoker III
Indlæg: 68
Tilmeldt: 17 nov 2009 09:00
Mit fyr: gl hs tarm unit
Areal: 120
Brændsel: gæt efter profilnavn
Fremviser gerne i postnummer: 6990
Geografisk sted: vestkysten mellem ringkøbing og holstebro

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlægaf fedtegreven » 18 feb 2016 19:24

Ski go ide Ulrik.


Ole

Brugeravatar
Ulrik
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 10689
Tilmeldt: 09 dec 2006 12:50
Mit fyr: 10 KW Scotte Mini
Areal: 96/87 m2
Brændsel: German Pellets
Fremviser gerne i postnummer: 5474
Dagligt forbrug: 11 kilo
Årligt forbrug: Est. <6 ton
Geografisk sted: Veflinge, Fyn
Givet likes: 27 gange
Modtaget likes: 27 gange
Kontakt:

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlægaf Ulrik » 18 feb 2016 21:03

fedtegreven skrev:Ski go ide Ulrik.


Ole

I kan takke Linse pigen :wink: icon_cheesygrin.gif
MvH Ulrik©

Brugeravatar
Brandsen
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3020
Tilmeldt: 21 okt 2009 23:02
Mit fyr: Baxi Multi Heat 2.5 + Scotte BS1016 Mini
Areal: 425 m2
Brændsel: Spildkorn - Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4300
Årligt forbrug: ca 10 tons
Geografisk sted: Holbæk
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 43 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlægaf Brandsen » 18 feb 2016 22:58

Halløj i forum,

Konen var rent af gårde forleden dag, og skulle så lige have en sildemad, sådant helt autonomt,
og ville i den anledning så lige lave at hårdkogt æg, til de hvide sild.
Men hey, selv om jeg søgte både højt og lavt, brugte Google, Firefox, og guderne må vide hvad,
og i mit mismod til sidst også den trykte udgave af Frk. Jensens kogebog, så endte jeg totalt
tomhændet, helt og aldeles. Der var simpelthen ikke en eneste opskrift på, hvordan man koger et æg !!

Så jeg hilser dette nye tiltag meget velkommen, det er ikke rimeligt man skal vansmægte, bare fordi
konen er rendt af gårde !

Nå, men både gårdhunden og jeg overlevede begge denne vederstyggelige sceance, vi er jo ikke begge tabt
bag af møgvognen, så en Willemoes Stout, et par skarpe fra sjatterne af brændevinen ved julefrokosten,
lidt lun leverpostej, et par rødbeder, og så var vi begge to sådan set ret ok bagefter.

Men hey, skulle nogen Stoker Pro frænde tilfældigvis kunne luske opskriften på hårdkogte æg ud af den langhårede,
vil både gårdhunden og jeg være evigt taknemmelige, om I ville poste en sådan opskrift her på Stoker Pro.

Dixi Baxi !
__________________________________________________________________
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )

Landlyst
Stoker XVIII
Stoker XVIII
Indlæg: 4468
Tilmeldt: 13 okt 2009 22:03
Mit fyr: Scotte 16kW V. 10, Blackstar semirens
Areal: 200kvm+ 60kvm
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8830
Dagligt forbrug: 30,8
Årligt forbrug: 6 tons
Geografisk sted: 8830 Tjele
Givet likes: 22 gange
Modtaget likes: 10 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlægaf Landlyst » 19 feb 2016 10:02

Brandsen skrev:Halløj i forum,

Konen var rent af gårde forleden dag, og skulle så lige have en sildemad, sådant helt autonomt,
og ville i den anledning så lige lave at hårdkogt æg, til de hvide sild.
Men hey, selv om jeg søgte både højt og lavt, brugte Google, Firefox, og guderne må vide hvad,
og i mit mismod til sidst også den trykte udgave af Frk. Jensens kogebog, så endte jeg totalt
tomhændet, helt og aldeles. Der var simpelthen ikke en eneste opskrift på, hvordan man koger et æg !!

Så jeg hilser dette nye tiltag meget velkommen, det er ikke rimeligt man skal vansmægte, bare fordi
konen er rendt af gårde !

Nå, men både gårdhunden og jeg overlevede begge denne vederstyggelige sceance, vi er jo ikke begge tabt
bag af møgvognen, så en Willemoes Stout, et par skarpe fra sjatterne af brændevinen ved julefrokosten,
lidt lun leverpostej, et par rødbeder, og så var vi begge to sådan set ret ok bagefter.

Men hey, skulle nogen Stoker Pro frænde tilfældigvis kunne luske opskriften på hårdkogte æg ud af den langhårede,
vil både gårdhunden og jeg være evigt taknemmelige, om I ville poste en sådan opskrift her på Stoker Pro.

Dixi Baxi !


Hehe det er da rimeligt simpelt icon_cheesygrin.gif Du tager et BLØDKOGT æg og giver det 5 minutter mere! :great: icon_cheesygrin.gif :great: icon_cheesygrin.gif


Brugeravatar
Torpet
Stoker XI
Stoker XI
Indlæg: 501
Tilmeldt: 19 okt 2011 16:44
Mit fyr: Blackstar 10 Kw V7
Areal: 90m2
Brændsel: Vida/Varga Svenske 8mm
Fremviser gerne i postnummer: 4990
Dagligt forbrug: 16 kg gennemsnit
Årligt forbrug: 2888 kg
Geografisk sted: Kartofte, Sakskøbing
Givet likes: 23 gange
Modtaget likes: 18 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlægaf Torpet » 19 feb 2016 14:41

Har lige spurgt i Brugsen om de har nogle blødkogte æg, jeg kunne bruge til at lave hådrkogte æg med, men det findes ikke hos dem, hvad gør man så :) :). Du må altså svare bedre Landlyst :)

13.jpg
Mvh — Jens
Scotte Plus BS1016 m semirens, brænder 10 kW
Scotte Plus V7.0612 m 12 pol stik, 1,75m snegl m huller for smuld og plastrør i midten
Trækstabilisator, U-herd, skamolplade, 2 eltændere, røggasføler, shunt, 3-vejs ventil, føler i 75L VVB
Netlink: http://stokercloud.dk/dev/torpet.html

Brugeravatar
Lintz
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4504
Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
Mit fyr: Scotte 16 kw m OPOP kedel
Areal: 160
Brændsel: Barlinek eco-pellets
Fremviser gerne i postnummer: 9280
Dagligt forbrug: ca 25 kilo
Årligt forbrug: 7,8
Geografisk sted: Østhimmerland
Givet likes: 151 gange
Modtaget likes: 70 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlægaf Lintz » 19 feb 2016 15:38

Landlyst skrev:Hehe det er da rimeligt simpelt icon_cheesygrin.gif Du tager et BLØDKOGT æg og giver det 5 minutter mere! :great: icon_cheesygrin.gif :great: icon_cheesygrin.gif


I er squ dummere end papsøm............Har lige været ude og tjekke alle æggene i køleskabet. Skallen er hård så de ER hårdkogte.
Mvh Lintz aka Sælhunden aka Linse aka Lintzyboy aka vatnisse aka julemand aka Guru (troede jeg :cry: ) aka REDAKTØR :P

INGEN DYR ER KOMMET TIL SKADE UNDER OPRETTELSE AF DENNE SIGNATUR.......

Accepterer det uundgåelige – det kan du alligevel ikke gøre noget ved.

Brugeravatar
Ulrik
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 10689
Tilmeldt: 09 dec 2006 12:50
Mit fyr: 10 KW Scotte Mini
Areal: 96/87 m2
Brændsel: German Pellets
Fremviser gerne i postnummer: 5474
Dagligt forbrug: 11 kilo
Årligt forbrug: Est. <6 ton
Geografisk sted: Veflinge, Fyn
Givet likes: 27 gange
Modtaget likes: 27 gange
Kontakt:

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlægaf Ulrik » 19 feb 2016 15:42

Der kunne måske også være behov for et tosse forum? icon_cheesygrin.gif :wink:
MvH Ulrik©

Brugeravatar
Lintz
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4504
Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
Mit fyr: Scotte 16 kw m OPOP kedel
Areal: 160
Brændsel: Barlinek eco-pellets
Fremviser gerne i postnummer: 9280
Dagligt forbrug: ca 25 kilo
Årligt forbrug: 7,8
Geografisk sted: Østhimmerland
Givet likes: 151 gange
Modtaget likes: 70 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlægaf Lintz » 19 feb 2016 15:42

Ulrik skrev:Der kunne måske også være behov for et tosse forum? icon_cheesygrin.gif :wink:


JA - Til alle de andre....... icon_cheesygrin.gif
Mvh Lintz aka Sælhunden aka Linse aka Lintzyboy aka vatnisse aka julemand aka Guru (troede jeg :cry: ) aka REDAKTØR :P

INGEN DYR ER KOMMET TIL SKADE UNDER OPRETTELSE AF DENNE SIGNATUR.......

Accepterer det uundgåelige – det kan du alligevel ikke gøre noget ved.

Landlyst
Stoker XVIII
Stoker XVIII
Indlæg: 4468
Tilmeldt: 13 okt 2009 22:03
Mit fyr: Scotte 16kW V. 10, Blackstar semirens
Areal: 200kvm+ 60kvm
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8830
Dagligt forbrug: 30,8
Årligt forbrug: 6 tons
Geografisk sted: 8830 Tjele
Givet likes: 22 gange
Modtaget likes: 10 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlægaf Landlyst » 19 feb 2016 16:18

Lintz skrev:I er squ dummere end papsøm............Har lige været ude og tjekke alle æggene i køleskabet. Skallen er hård så de ER hårdkogte.

Fint så bare i æggedeleren med dem og så køre det for dig :great: icon_cheesygrin.gif

Ulrik skrev:Der kunne måske også være behov for et tosse forum? icon_cheesygrin.gif :wink:


Ja det er endnu et forum som vi kan takke linsepigen for icon_cheesygrin.gif :great:



Tilbage til "Nyheder fra Teamet"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster