Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Mit fyr vil ikke kører efter opstartfaserne.

Spørgsmål vedr. Woody samt det tilbehør der laves til Woody pillefyret
Brian Hansen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 7
Tilmeldt: 27 jun 2015 20:49
Mit fyr: OPOP Blackstar 20
Areal: 123kvm + 70 kælder
Brændsel: 8mm Greenwood
Fremviser gerne i postnummer: 2600
Årligt forbrug: 6 ton

Mit fyr vil ikke kører efter opstartfaserne.

Indlægaf Brian Hansen » 28 jun 2015 09:18

Hej i forummet.

Jeg er lige kommet hjem efter en uges ferie, og i den forbindelse er mit fyr løbet tør for piller. Jeg har selvfølgelig fyldt piller, og har kørt autoberegning 4-5 gange.
Mit problem er, at fyret kører alle 3 opstartfaser, men hiver kun piller ned i start af hver fase. Den ber ikke om flere piller i opstartfasen. Det betyder så at den bare brænder den håndfuld piller af der kommer ned, og går så ud... Den skriver ingen fejlmedlinger, udover fejltænding når der ikke er flere piller i brænderen. Er jeg så heldig at en af jer ved lige præcis hvad der er galt?. Fruen vil gerne have et varmt bad :oops:

Mvh Brian Hansen.


triumph
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3148
Tilmeldt: 02 aug 2011 21:08
Mit fyr: 24 kw black star semirens
Areal: 200
Brændsel: piller
Fremviser gerne i postnummer: 4261
Årligt forbrug: 7,2 tons
Geografisk sted: høve - skælskør
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 26 gange

Re: Mit fyr vil ikke kører efter opstartfaserne.

Indlægaf triumph » 28 jun 2015 09:23

Du kan give den en større opstarts mængde (længere tid) Så når pillerne ikke at gå ud, inden den første fødning kommer

Brian Hansen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 7
Tilmeldt: 27 jun 2015 20:49
Mit fyr: OPOP Blackstar 20
Areal: 123kvm + 70 kælder
Brændsel: 8mm Greenwood
Fremviser gerne i postnummer: 2600
Årligt forbrug: 6 ton

Re: Mit fyr vil ikke kører efter opstartfaserne.

Indlægaf Brian Hansen » 28 jun 2015 09:32

Jeg går ud fra det er den funktion under eltænding, der hedder brændsel? Den står pt på 28 sek. Prøver at sætte den på 35 sek. Så må vi se om det hjælper :). Undrer mig bare over at den ikke ber om flere piller i opstart...

Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7428
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 37 gange

Re: Mit fyr vil ikke kører efter opstartfaserne.

Indlægaf pille bruger » 28 jun 2015 09:35

Tag slangen af og kør piller ud i 15 min.
eller indtil pillefødningen er stabil.
Det er ikke altid at det er nok med at køre et par pilleafvejninger.
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.

Brian Hansen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 7
Tilmeldt: 27 jun 2015 20:49
Mit fyr: OPOP Blackstar 20
Areal: 123kvm + 70 kælder
Brændsel: 8mm Greenwood
Fremviser gerne i postnummer: 2600
Årligt forbrug: 6 ton

Re: Mit fyr vil ikke kører efter opstartfaserne.

Indlægaf Brian Hansen » 28 jun 2015 09:42

Tak for svarene - tilsyneladende kører det nu ?..

Jeg brugte flere timer på det i går, uden nogen form for at blive klogere...
Stillede lige brændsel til 35 sek, og startede fyret igen. Det tændte direkte op i drift tilstand, uden om opstartfasen.. Meget mystisk, men det kører ihvertfald nu.. Nu skal jeg bare have indstillet det korrekt igen efter jeg har rodet og raget :)


Brian Hansen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 7
Tilmeldt: 27 jun 2015 20:49
Mit fyr: OPOP Blackstar 20
Areal: 123kvm + 70 kælder
Brændsel: 8mm Greenwood
Fremviser gerne i postnummer: 2600
Årligt forbrug: 6 ton

Re: Mit fyr vil ikke kører efter opstartfaserne.

Indlægaf Brian Hansen » 28 jun 2015 10:14

VIRKER STADIG IKKE :-(
Startede op, og gik hurtigt i 100%. Pillerne fossede ind og jeg tænkte YES, nu virker det... Men pillerne fortsatte bare med at fosse ind, og temperaturen steg ikke?.. Hmm, det var underligt tænkte jeg.. Åbnede låget, og INGEN ild.. Kun en million piller uforbrændte piller i brænderen.. MIN LX måler (må være Lux) startede med at 99. Så pillede jeg brænderen af, og rodede lidt med det, nu står den bare konstant på 0lx. Og selvom jeg lyser med en lygte på den, så sker der ingenting... Er der flere metoder til at dømme lysføler kaput? Tænker på nogle ohm værdier ?.

triumph
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3148
Tilmeldt: 02 aug 2011 21:08
Mit fyr: 24 kw black star semirens
Areal: 200
Brændsel: piller
Fremviser gerne i postnummer: 4261
Årligt forbrug: 7,2 tons
Geografisk sted: høve - skælskør
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 26 gange

Re: Mit fyr vil ikke kører efter opstartfaserne.

Indlægaf triumph » 28 jun 2015 10:28

Ny lysføler
Måske har den været defekt fra begyndelsen, så den har vist 0 mens pillerne brændte væk ?

Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7428
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 37 gange

Re: Mit fyr vil ikke kører efter opstartfaserne.

Indlægaf pille bruger » 28 jun 2015 10:32

Se om ledningerne er rigtig fæstnet i terminalerne.
Lys på føleren med en lygte, så skal den vise lux.
Luk hånden om føleren, så skal den vise 0 lux.
Gør den ikke det, skal den skiftes.
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.

Brian Hansen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 7
Tilmeldt: 27 jun 2015 20:49
Mit fyr: OPOP Blackstar 20
Areal: 123kvm + 70 kælder
Brændsel: 8mm Greenwood
Fremviser gerne i postnummer: 2600
Årligt forbrug: 6 ton

Re: Mit fyr vil ikke kører efter opstartfaserne.

Indlægaf Brian Hansen » 28 jun 2015 10:39

Tak skal i have.
Jeg afmonterede føleren, og kunne straks se den var helt gal.. Den var helt smeltet. Nu har jeg lige sat en ny i, og fyr står i optænding 1. Jeg står spændt og følger med på skærmen. 2 min gået, 0lx.

Brian Hansen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 7
Tilmeldt: 27 jun 2015 20:49
Mit fyr: OPOP Blackstar 20
Areal: 123kvm + 70 kælder
Brændsel: 8mm Greenwood
Fremviser gerne i postnummer: 2600
Årligt forbrug: 6 ton

Re: Mit fyr vil ikke kører efter opstartfaserne.

Indlægaf Brian Hansen » 28 jun 2015 10:42

SÅ... Nu sker der noget :) Nu er der både ild og Lux... Juhuu



Tilbage til "Woody Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster