Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Min pille motor kører ikke !

Spørgsmål vedr. Scotte samt det tilbehør der laves til Scotte pillefyret
Pernippen123
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 7
Tilmeldt: 23 aug 2014 09:05

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf Pernippen123 » 23 aug 2014 09:22

Hej her inde ,jeg er ny og vil høre om nogle kan hjælpe mig ,for en måneds tid siden ville mit gløde rør ikke gløde langt om længe har jeg købt et nyt og sat i og det virker men nu kan jeg ikke få min extern snegl til og køre i automatik men i manuel kan den godt køre, det er et.
10 kw skotte jeg har , kan nogle hjælpe Tak


Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7438
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 37 gange

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf pille bruger » 23 aug 2014 09:51

Er din styring på StokerCloud ?
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.

triumph
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3150
Tilmeldt: 02 aug 2011 21:08
Mit fyr: 24 kw black star semirens
Areal: 200
Brændsel: piller
Fremviser gerne i postnummer: 4261
Årligt forbrug: 7,2 tons
Geografisk sted: høve - skælskør
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 26 gange

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf triumph » 23 aug 2014 10:07

ikke for at lyde arogant, men sidder stikket til sneglen ordenligt i ?
(Jeg kom selv til at skubbe til ledningen, så stikket stadigt sad i, bare ikke ordenligt. engang jeg skulle skifte eltænder)

Pernippen123
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 7
Tilmeldt: 23 aug 2014 09:05

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf Pernippen123 » 23 aug 2014 10:27

Det sidder fint den kan også køre på manuel drift jeg kan være bange for det er printet som er stået af

triumph
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3150
Tilmeldt: 02 aug 2011 21:08
Mit fyr: 24 kw black star semirens
Areal: 200
Brændsel: piller
Fremviser gerne i postnummer: 4261
Årligt forbrug: 7,2 tons
Geografisk sted: høve - skælskør
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 26 gange

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf triumph » 23 aug 2014 10:38

jeg pudser lige brillerne......


Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7438
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 37 gange

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf pille bruger » 23 aug 2014 10:40

Pernippen123 skrev:Det sidder fint den kan også køre på manuel drift jeg kan være bange for det er printet som er stået af


Kan den tænde op ?
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.

Pernippen123
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 7
Tilmeldt: 23 aug 2014 09:05

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf Pernippen123 » 23 aug 2014 10:48

Ja det kan godt tænde jeg kan lugte det bliver brændt men det får ingen piller

Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7438
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 37 gange

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf pille bruger » 23 aug 2014 10:55

Pernippen123 skrev:Ja det kan godt tænde jeg kan lugte det bliver brændt men det får ingen piller

Er styringen på StokerCloud ?
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.

Pernippen123
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 7
Tilmeldt: 23 aug 2014 09:05

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf Pernippen123 » 23 aug 2014 11:20

Jeg ved ikke helt hvad det er du mener med stroker

Brugeravatar
lamborg
Stoker XVI
Stoker XVI
Indlæg: 1604
Tilmeldt: 07 nov 2011 02:01
Mit fyr: woody 30kw. Opop 30 kw blackstar med V10
Areal: 587kvm + 80kvm Kld
Brændsel: forskellige typer
Fremviser gerne i postnummer: 7200
Dagligt forbrug: en hulen masse
Årligt forbrug: ca12-14 tons
Geografisk sted: Urup , Grindsted
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 10 gange
Kontakt:

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf lamborg » 23 aug 2014 11:26

Tjek på motorprintet at du ikke har hoppet et ben da du satte el tænderen i . Hvis de feks har delt nul eller fase så får du problemer. Jeg gjorde det engang med det resultat at min blæser kørte helt vildt ... Den kan kører manuelt ja men automatisk får du en forvikling når den vil starte både eltænder og extern op på samme tid. Prøv om de begge kan starte op i manuel på samme tid
MVH
Claus
Fyrmester på lamborghus
"hvor høj dine trone end er vil du altid sidde på din egen røv"
30Kw scotte. opop 30kw blackstar. 500l pilletank. Magna 25-100. V10
16kw jordvarme og 7kvm solfanger til sommerdrift med samlet 500L VVB



Tilbage til "Scotte Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster