Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Ingen optænding

Spørgsmål vedr. Woody samt det tilbehør der laves til Woody pillefyret
B_Madsen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 14
Tilmeldt: 19 mar 2013 14:33
Mit fyr: Woddy 10KW
Areal: 136
Brændsel: træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 7480
Dagligt forbrug: 16
Årligt forbrug: 5,5

Ingen optænding

Indlægaf B_Madsen » 12 nov 2013 16:48

Hey Folkens

Nu er det I alle skal melde ind med jeres uvurderlige gode råd. Når jeg opstarter fyr går der max 8 sekunder så går den direkte over i drift. og på under 1 min er den oppe på 100% i ydelse men der sker ikke andet end at den kører træpiller i brænderen.
Jeg har pt. skiftet eltænder og lux måler da men dette har ikke haft nogen effekt.


Slettet 15549

Ingen optænding

Indlægaf Slettet 15549 » 12 nov 2013 16:49

B_Madsen skrev:Hey Folkens

Nu er det I alle skal melde ind med jeres uvurderlige gode råd. Når jeg opstarter fyr går der max 8 sekunder så går den direkte over i drift. og på under 1 min er den oppe på 100% i ydelse men der sker ikke andet end at den kører træpiller i brænderen.
Jeg har pt. skiftet eltænder og lux måler da men dette har ikke haft nogen effekt.


Er der luxmåling med det samme?

B_Madsen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 14
Tilmeldt: 19 mar 2013 14:33
Mit fyr: Woddy 10KW
Areal: 136
Brændsel: træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 7480
Dagligt forbrug: 16
Årligt forbrug: 5,5

Ingen optænding

Indlægaf B_Madsen » 12 nov 2013 16:56

Ja den falder ned til mellen 30 og 40 men stiger så igen til 99 med det samme jeg tænder fyret

Slettet 15549

Ingen optænding

Indlægaf Slettet 15549 » 12 nov 2013 17:03

B_Madsen skrev:Ja den falder ned til mellen 30 og 40 men stiger så igen til 99 med det samme jeg tænder fyret


Er der meget lyst i fyrrummet og er din smelteslange gennemsigtig?

xkfc

Ingen optænding

Indlægaf xkfc » 12 nov 2013 17:07

Det lyder lidt undrligt. Er du sikker på at der ikke slipper lys ind?

Der skal jo være 0 lux når fyret er stoppet, jeg læser dit indlæg som at den skriver 99lux i stoppet tilstand, og så tror styringen jo at der er drift. Jeg vil gætte på at der er en kortslutning et sted i lysmåler kredsen. Prøv at pille ledningen ud oppe i styringen og se om den går i 0 lux.

MVH. Kenneth


B_Madsen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 14
Tilmeldt: 19 mar 2013 14:33
Mit fyr: Woddy 10KW
Areal: 136
Brændsel: træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 7480
Dagligt forbrug: 16
Årligt forbrug: 5,5

Ingen optænding

Indlægaf B_Madsen » 12 nov 2013 17:12

Selv når jeg piller fotocellen fra printpladen melder styringen 99 lux men den falder til 0 når jeg kobler stikket mellem brænder og styring fra. og stiger så igen til 99 lux så snart stikket bliver tilkoblet igen.

Slettet 15549

Ingen optænding

Indlægaf Slettet 15549 » 12 nov 2013 17:17

B_Madsen skrev:Selv når jeg piller fotocellen fra printpladen melder styringen 99 lux men den falder til 0 når jeg kobler stikket mellem brænder og styring fra. og stiger så igen til 99 lux så snart stikket bliver tilkoblet igen.


Det lyder som en kortslutning på motorprint

xkfc

Ingen optænding

Indlægaf xkfc » 12 nov 2013 17:22

Jeps, kortslutning i motorprint.

B_Madsen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 14
Tilmeldt: 19 mar 2013 14:33
Mit fyr: Woddy 10KW
Areal: 136
Brændsel: træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 7480
Dagligt forbrug: 16
Årligt forbrug: 5,5

Ingen optænding

Indlægaf B_Madsen » 12 nov 2013 17:25

Det er også den konklusion jeg er ved at komme frem til. og så giver det jo pludselig god mening at den har smække HFI´en nogle gange tidligere idag når den er forsøgt startet op.

Slettet 15549

Ingen optænding

Indlægaf Slettet 15549 » 12 nov 2013 17:27

B_Madsen skrev:Det er også den konklusion jeg er ved at komme frem til. og så giver det jo pludselig god mening at den har smække HFI´en nogle gange tidligere idag når den er forsøgt startet op.


Så er det bare med at finde et nyt



Tilbage til "Woody Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 0 gæster