Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Efter hus brand. lugt

Ordet er frit
Snak om lige hvad du har lyst til
Besvar
keogh
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 1
Tilmeldt: 16 apr 2011 22:09

Efter hus brand. lugt

Indlæg af keogh » 16 apr 2011 22:49

:roll: vi havde brand i vores hus, Fyrrum for godt 7 måneder siden. kun brand fyrrum. men store sodskader, i hele huset. vores forsikring selvskab har været så gode hele vejen igennem. da vi har godt 500 kvm. er der stadig unde ombygning. ca 5 uger tilbage. vi er flyttede ind i dele af huset. forsikring vælger at rive næsten alt ned. så kun væge og betong gulve er tilbage.

men for godt 2 år siden fik vi lavet en hel 1 sal på 147 kvm den river man ikke ned. men vasker og maler alt det sort væk. renser og sliper gulvet osv. jeg som er vand til huset kan ikke lugte sod. men det kan alle andre der ikke er her daglig. vores bankdame var ude forleden for at se huset, og hun sage det var en slem lugt.. :oops:
køkken badeværelse osv blev fjernet. men ikke væge isolering. og et meget stort dinersen gulv. som jo ikke er helt billig.. :roll:
vi kan stadig se sorte riller i gulvet. af sod. det er vi selvølig ikke glade for.. men heller det end at se på håndværker hele tiden. vil bare have dem ud. :oops:
men jeg tænker jo på vil lugten altid være der. selv om det er malet 5 gange og gjort rent fler gange.
kan man få det væk. kan lugten side i træet, gips osv...
forsikring har også valg at beholde en meget dyr og næsten ny pilleovn med varme flytning til 3 værelser. som ikke er kommet op i nu. tror i at lugten vil komme ud af den når den blæser varmen ud i rummet. og ud på værelserne og i så fald vil det kun være i en periode????
vi vil jo helt ikke kommet op at toppes med vores forsikring. for det har jo været en vild ombygning og langt over 2.500.000 kr for ombygning og alt det. men en ny ombygning på 1 sal vil jo nok komme op på 500.000 kr mere.
de har virkelig behandlet os godt. og vi har fået det som vil ville. men kan vi leve med lugten vil den virkelig blive slem nu når der bliver sommer og varmt. hvordan beviser vi der stadig er lugt.. vi vil jo bare helst have vores liv tilbage og ingen håndværker. vi har jo mistede alt og skal starte på ny. det har været en hård periode og slemt for vores børn. men vil jo helle ikke igennem en ny ombygning om 6 måneder...

den blev lang.. men håber i kan hjælper..
ps er virkelig dårlig til at stave og skrive.. håbe i kan læse det :great:


snubbi
Stoker XVI
Stoker XVI
Indlæg: 1575
Tilmeldt: 29 nov 2010 22:02
Mit fyr: hkrst 10 fsk 500
Areal: 147m2+180m2værksted
Brændsel: flis - piller.
Fremviser gerne i postnummer: 4400
Dagligt forbrug: 40 -60 kg flis
Årligt forbrug: 7t piller/40 m3 flis
Geografisk sted: kalundborg
Modtaget likes: 1 gang

Re: Efter hus brand. lugt

Indlæg af snubbi » 17 apr 2011 03:01

hej
prøv at snakke med et skade service firma, ved at de har noget til at vaske med der tager lugten

Besvar