Kontrol af forbrænding.
: 24 jan 2007 10:26
Hvordan bærer man sig af med at få et wiew af forbrændingen i kedlen? Det er jo ikke meget værd, at åbne lågen lidt på klem, det giver jo falsk luft.
Jeg synes min Dansk Stoker soder ret meget, hvilket kunne tyde på for lidt luft eller for meget brændsel. Nu skal retfærdigvis siges, at der kommer en slat olie oveni kornet og om natten får den tit en skovl koks i herden. Flammerne er ret voldsomme også selv om der skrues ned for luften, røgtemperaturen ligger mellem 100 og 150, hvilket jeg mener er rimeligt.
Forbruget jeg jeg ikke helt pejling på, men antagelig ca 40 kg. i døgnet.
Er der nogen der har et godt bud?
Jeg synes min Dansk Stoker soder ret meget, hvilket kunne tyde på for lidt luft eller for meget brændsel. Nu skal retfærdigvis siges, at der kommer en slat olie oveni kornet og om natten får den tit en skovl koks i herden. Flammerne er ret voldsomme også selv om der skrues ned for luften, røgtemperaturen ligger mellem 100 og 150, hvilket jeg mener er rimeligt.
Forbruget jeg jeg ikke helt pejling på, men antagelig ca 40 kg. i døgnet.
Er der nogen der har et godt bud?