Side 1 af 2

Pålægsmaskine?

: 15 dec 2011 17:24
af Lund
Jeg er så træt af vore Bosch maskine, den kan ikke holde tykkelsen af skiverne mere end 3 - 4 skiver. Justeringsmekanismen er simpelthen for plastikagtig og tykkelsen af skiverne ændrer sig hele tiden til tykkere og tykkere skiver.
Er der et kløgtigt menneske her som kan anbefale en maskine der dur og til max 1000 gode jyske kroner så jeg kan få skåret rullepølsen til jul?

Pålægsmaskine?

: 15 dec 2011 17:29
af kongsted

Pålægsmaskine?

: 15 dec 2011 17:31
af Lund
Howdy og tak for linkene, jeg vil helst have en ny, så proff er jeg heller ikke at jeg behøver sådanne fine maskiner.

Pålægsmaskine?

: 15 dec 2011 17:33
af kongsted
Også lidt mistænkeligt at der sælges en for 75, der beskrives "plast kun brugt 2 gange."

Det siger jo lidt om kvaliteten, hvis det er sån du også er rendt ind i :-)

Pålægsmaskine?

: 15 dec 2011 17:36
af Lund
Vi gav squ 500 stærke for den vi har nu, den er intet værd efter min mening, men der må for faen være en god en til en tusse et eller andet sted.

Pålægsmaskine?

: 15 dec 2011 18:48
af Vangsgaard
Ser ud til de har mange fine maskiner her, der må da være en der virker ok

http://www.skiftselv.dk/v/El-Husholdnin ... 9b34feadac

Pålægsmaskine?

: 15 dec 2011 18:50
af Lund
Hej - ja det er jeg ikke i tvivl om, men lurer på om der er en herinde der har en maskine han/hun vil anbefale ud fra erfaring. Jeg har kigget på et hav af sider med fine maskiner, men mangler lidt forbruger erfaring.

Pålægsmaskine?

: 15 dec 2011 21:52
af jthyge
Kan anbefale en Siemens MS70002.

Det er efter min mening en god maskine, laver nogle gode skiver pålæg. :)

http://www.siemens-home.dk/produkter/sm ... 70002.html

Pris ca. 750 kr

Pålægsmaskine?

: 15 dec 2011 21:57
af Lund
Tak for rådet, flere?

Pålægsmaskine?

: 15 dec 2011 22:59
af Erik2
Vi har en Krups (made in China nutildags) i metal. Den holder fint indstillingerne, men er alt for tyk bag klingen, så franskbrødet går i bekneb.

Billede