Stedet hvor alt til stokeren diskuteres. Deltag i debatten og få svar på dine spørgsmål
Spring til indhold
Du har deaktiveret javascript og dermed vores annoncer!Hvorfor det ikke er en god ide, kan du se mere om her:Blokering af Annoncer
Indlæg af J-B » 24 jan 2014 21:24
Indlæg af Lintz » 24 jan 2014 21:36
J-B skrev:Uanset hvad, så kan man ikke lave frikadeller som mutter laver dem
Indlæg af pejle » 25 jan 2014 08:50
Indlæg af Zarge » 25 jan 2014 09:04
Indlæg af Landlyst » 25 jan 2014 09:42
Zarge skrev: Hæ nej heldigvis da, det har sgu aldrig været hendes spidskompetence... 0:)
Indlæg af MichaelK » 25 jan 2014 12:00
Indlæg af Havmand » 25 jan 2014 12:22
Indlæg af Landlyst » 25 jan 2014 12:44
MichaelK skrev:Næh nej, min mor var uddannet smørrebrødsjomfru. Hun kunne sgu godt lave "frikkedunser", men min mormor's, de var uovertrufne. Og jeg har lært hende kunsten efter Mvh. PS: Jeg kender kun til frikkedeller stegt på 2 sider.
Indlæg af Landlyst » 25 jan 2014 12:45
Havmand skrev:Hold nu op drenge... Det bedste ved frikadeller er da skorpen, hvorfor den naturligvis skal steges i æbleskivepanden ! Så bliver de også end runde
Tilbage til "Fri debat"