Side 3 af 4

Skarpe køkkenknive?

: 16 jan 2013 20:54
af BWJ
Prøv den her, den er god, http://www.go-smag.com/vulkanus-knivsliber-p-195.html har også prøvet OBH og andre keramiske, de flosser æggen

Skarpe køkkenknive?

: 16 jan 2013 20:56
af Brandsen
Halløj i forum,

Jeg benytter også en rullesliber, lidt finere end den i Bilka, hvor der er to sæt ruller,
henholdsvis et i stål og et sæt i keramik, det er dælme nemt og effektivt.

Men, tror bestemt Æblebjerg har ret, for jeg prøvede med en gammeldags barberkniv,
den var totalt kaput lige på stedet ! Helt og aldeles kaput af nogle mega chips !

Skarpe køkkenknive?

: 16 jan 2013 21:11
af Flammen
skal det være proff, så erdenne vejen frem. se lige videoerne, det giver god forståelse omkring kvivslibning

Skarpe køkkenknive?

: 16 jan 2013 22:08
af Zarge
Havde sgu sådan en obh fanden du måtte få, men jeg har svist kylet den ud i arigskab!

Skarpe køkkenknive?

: 16 jan 2013 22:30
af Jobak
Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan livet ville være uden Stoker Pro Forum. 23 svar på 4 timer. :great: :great:
Der sparede jeg da ihvertfald en 500 las på noget ubrugeligt lort.
DET SKAL FEJRES!!!
drinking25.gif

Skarpe køkkenknive?

: 16 jan 2013 22:45
af Zarge
Nemlig ja... drinking25.gif

Skarpe køkkenknive?

: 16 jan 2013 23:32
af EKP
Flammen skrev:skal det være proff, så erdenne vejen frem. se lige videoerne, det giver god forståelse omkring kvivslibning
Det er nemlig sådan en bandit jeg tænkte på :great:

Skarpe køkkenknive?

: 17 jan 2013 07:13
af themasterdk
Jobak skrev:Tak for info. :great:
Jeg er også selv af den faste overbevisning at alle knive uanset prisklasse skal slibes, derfor spørgsmålet.
Sad lige og så videoen på deres hjemmeside, utroligt at de ikke kan lave det lidt mere "snildt" med fast spændning af beslag osv.
Det kommer da til at ta lidt tid med en "lang" køkkenkniv, hvor beslaget så skal flyttes flere gange. Ham i videoen kører sådan set
"udenfor" beslaget og har dermed helt sikkert ikke den ønskede vinkel på bladet mere.
Der er vist ikke en "springe over gærdet...." med at slibe knive.
Så også den video, det virkede ikke helt gennem tænkt det system. Så havde man da fundet på noget mere smart, i stil med "click on system"

Skarpe køkkenknive?

: 17 jan 2013 08:14
af Ugelvig
Æblebjerg skrev:
Jeg har også kigget på sisse rulleslibere, men jeg tør simpelthen ikke køre mine nye Tojiro knive igenne. De fungerer sikkert fint til de lidt blødere ståltyper, men til Tojiro og det der er værre tror jeg ikke de dur.

Ps. Hvis man er på udkig efter en Tojiro, kan jeg anbefale dette sted i England:

http://nipponkitchen.com/

Tojiro DP med VG10 pulverstål kan varmt anbefales!!
Tjaa... Mine damaskusstål knive fejler intet efter en tur igennem dem... Men det er også "kun" Raadvad Sensei Damaskus knive...

Skarpe køkkenknive?

: 17 jan 2013 08:30
af themasterdk
BWJ skrev:Prøv den her, den er god, http://www.go-smag.com/vulkanus-knivsliber-p-195.html har også prøvet OBH og andre keramiske, de flosser æggen
Ligner også den en slagter bruger icon_cheesygrin.gif