Skarpe køkkenknive?
: 16 jan 2013 20:54
Prøv den her, den er god, http://www.go-smag.com/vulkanus-knivsliber-p-195.html har også prøvet OBH og andre keramiske, de flosser æggen
Stedet hvor alt til stokeren diskuteres.
Deltag i debatten og få svar på dine spørgsmål
https://www.stokerpro.dk/
Det er nemlig sådan en bandit jeg tænkte påFlammen skrev:skal det være proff, så erdenne vejen frem. se lige videoerne, det giver god forståelse omkring kvivslibning
Så også den video, det virkede ikke helt gennem tænkt det system. Så havde man da fundet på noget mere smart, i stil med "click on system"Jobak skrev:Tak for info.
Jeg er også selv af den faste overbevisning at alle knive uanset prisklasse skal slibes, derfor spørgsmålet.
Sad lige og så videoen på deres hjemmeside, utroligt at de ikke kan lave det lidt mere "snildt" med fast spændning af beslag osv.
Det kommer da til at ta lidt tid med en "lang" køkkenkniv, hvor beslaget så skal flyttes flere gange. Ham i videoen kører sådan set
"udenfor" beslaget og har dermed helt sikkert ikke den ønskede vinkel på bladet mere.
Der er vist ikke en "springe over gærdet...." med at slibe knive.
Tjaa... Mine damaskusstål knive fejler intet efter en tur igennem dem... Men det er også "kun" Raadvad Sensei Damaskus knive...Æblebjerg skrev:
Jeg har også kigget på sisse rulleslibere, men jeg tør simpelthen ikke køre mine nye Tojiro knive igenne. De fungerer sikkert fint til de lidt blødere ståltyper, men til Tojiro og det der er værre tror jeg ikke de dur.
Ps. Hvis man er på udkig efter en Tojiro, kan jeg anbefale dette sted i England:
http://nipponkitchen.com/
Tojiro DP med VG10 pulverstål kan varmt anbefales!!
Ligner også den en slagter brugerBWJ skrev:Prøv den her, den er god, http://www.go-smag.com/vulkanus-knivsliber-p-195.html har også prøvet OBH og andre keramiske, de flosser æggen