Landlyst skrev:
Karbonader og krebinetter er ikke det samme... Ren gris karbonader og gris og kalv krebinetter.....
![icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
Sakset fra Wikipedia
En karbonade eller en krebinet er en fladtrykt kugle af hakket kød, der er stegt som en bøf.
Karbonader laves af 100% svinekød, alternativt af 50% svinekød/50% kalvekød. Kødet bliver først formet i passende kugler, derpå vendt i mel, så i pisket æg, og til sidst i rasp. Afslutningsvis steges på en stegepande. Karbonader/krebinetter serveres ofte med grønærter eller blandede grøntsager, smeltet smør og brasede kartofler.
På Sjælland kaldes retten typisk en krebinet, hvis der kun er anvendt svinekød, og en karbonade hvis den er af både svinekød og oksekød.
Så du har delvist ret.......En karbonade i Danmark...........En krebinet på "Djævleøen"
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.