KimW skrev:Nu er der bare ikke så meget vildt i naturen at alle kan gå ud og skyde aftensmaden, så medmindre at resten bliver vegetarer kan jeg ikke lige se en løsning på problemet med aflivning.
Jeg mener forøvrigt at aflivning med boltpistol ikke er værre end at blive skudt med en riffel/gevær.
Du har helt ret i ovenstående.
Jeg bringer det da også aflivningsmetoderne på banen, da Jeg finder det dobbeltmoralsk at
være modstander af jagt, samtidig med at man gerne spiser maden fra supermarkedets
køledisk.
Vildt som føde, er en luksusvare. I min familie serveres det kun ved særlige lejligheder.
Sådan bør det være. Vildtbestanden kunne ikke opretholdes, hvis jagten ikke blev begrænset.
Og Os, der elsker naturen, ville ikke have et rigt dyreliv at betragte på turen i skov, på
mark, og strand.
Når man så bevæger sig ud på jagt eller fiskeri, så er det en pligt at udøve sin gerning
under hensyntagen til etik, dyrevelfærd, og ens sunde fornuft. Fremtidige generationer
skulle jo også gerne kunne nyde vores naturrigdomme.
Mvh.