Stedet hvor alt til stokeren diskuteres. Deltag i debatten og få svar på dine spørgsmål
Spring til indhold
Du har deaktiveret javascript og dermed vores annoncer!Hvorfor det ikke er en god ide, kan du se mere om her:Blokering af Annoncer
Indlæg af Kalechen » 20 maj 2024 15:01
Indlæg af John Skov Jensen » 20 maj 2024 16:40
Indlæg af Ulrik » 20 maj 2024 17:08
Indlæg af Kalechen » 21 maj 2024 13:22
Kalechen skrev: ↑20 maj 2024 15:01 Frisk morgenbrød opskrift, som tager 5 minutter og ingen æltning! Noget koldt vand og så meget gær, der være på en lillefingernegl. I en Eva skål eller lignende røres fuldkornshvede med en ske i en konsistens, der er som havregrød. Røres sammen aftenen før og står på køkkenbordet med tallerken over til næste morgen (koldhævning). En Pyrex ildfast glasskål med låg sættes i ovnen ved 200 grader. Når ovnen har nået 200 grader hældes eller med en dejskraber forsigtigt den hævede dej i Pyrex'en og sættes tilbage i ovnen i en time til måske fem kvarter og så har du frisk morgenbrød. Det brød, du ikke spiser samme dag skæres op og lægges i plasticposer og kommes på frost. Microovn optør en skive på ca. 1 minuts tid ved fuld styrke. God appetit. PS. Hvis jeg vedhæfter et billede vises det som striber. Har prøvet jpg og png formater uden success.
Tilbage til "Mad, Madlavning, Øl & Vin"