Tom_AT skrev:Jeg er så en af dem der ikke er så imponeret over sådan en Charbroil fra Bilka. Bevares, den er da relativt billig. Men jeg synes slet ikke den varmer lige så godt som fx min bette Weber Q2000 eller en større Broilking gør.
En anden ting er finish og kvalitet. Man får som regel hvad man betaler for. Stod jeg med 2000-2500,- til grill valgte jeg helt klart en Weber Q igen, frem for de billige store modeller fra Charbroil.
Der er jeg så lige modsat i min opfattelse..
Jeg har en Weber Q2000, en Weber Q3200 samt en Ø57 kuglegrill.. Og det er da kun kuglegrillen som er værd at skrive hjem om kvalitetsmæssigt - begge Q'er skallede i emaljen efter 1 1/2 år.. Bevares de er solide i konstruktionen, men varmefordelingen er slet ikke til at styre tilsvarende den T-45 (mener jeg den hed)..
Jeg kan godt li Weber, men Q'erne er ikke pengene værd ift. Weber kul grill (min Ø57 er +10 år og står dom en ny)
Næ nej, pas du på din Charbroil og sørg for at få den ind om vinteren, så holder den fint