Ja det er godt med jer, men jeg har ikke rodet med kul eller briketter i 2x10 år. Bob bob bob - har måske afbrændt en engangsgrill eller 2 før jeg fik gasgrill til mit "vildmarksoverlevelsesudstyr"
Senest rettet af calle 19 dec 2013 17:08, rettet i alt 1 gang.
Hvordan opsamler du skyen til sovs. Kan man bare sætte en bradepande ud i grillen ?
Venlig hilsen
Med indirekte varme, placeres foliebakke under dyret, husk lidt vand i til at starte med, så saften ikke brænder fast.
Med fordel kan lever mm lægges i vandet, for saft og kraft, sies før sovsen jævnes..
Hvorfor gøre det enkelt, når man med en smule omhu, kan gøre det hamrende indviklet.
Har haft en uheldig oplevelse med at sovsen blev vildt røget fordi vi tog skyen fra grillen, så pas på med det. Vi griller også and, men har ikke bestemt om det blir på kul eller gas. Afhænger lidt af vejret. Held og lykke - det er 1000 gange bedre end i ovnen efter min mening...
BWJ skrev:
Med indirekte varme, placeres foliebakke under dyret, husk lidt vand i til at starte med, så saften ikke brænder fast.
Med fordel kan lever mm lægges i vandet, for saft og kraft, sies før sovsen jævnes..
batman100 skrev:Har haft en uheldig oplevelse med at sovsen blev vildt røget fordi vi tog skyen fra grillen, så pas på med det. Vi griller også and, men har ikke bestemt om det blir på kul eller gas. Afhænger lidt af vejret. Held og lykke - det er 1000 gange bedre end i ovnen efter min mening...
God jul
Batman
Hej Batman.
Hvis det bliver rigtig koldt, er det så ikke muligt med gas ?