Stedet hvor alt til stokeren diskuteres. Deltag i debatten og få svar på dine spørgsmål
Spring til indhold
Du har deaktiveret javascript og dermed vores annoncer!Hvorfor det ikke er en god ide, kan du se mere om her:Blokering af Annoncer
Indlæg af energi-kriger » 12 nov 2013 23:17
Jensen8700 skrev:Min skorsten står centralt i huse - så langt det meste af røgtemperaturtabet bliver jo bare inde i huset alligevel Men du kan jo sætte et trådløs grilltermometer i numsen af din skorsten og måle temperaturen der, det er nok det eneste der egentlig betyder noget
Indlæg af John Skov Jensen » 13 nov 2013 06:02
energi-kriger skrev: Det er da lidt tåbeligt og molboagtig at kravle helt til tops i skorstenen for at måle røggastemperaturen, når det bør måles i røgrøret helst ganske tæt på kedlen, for at give et retvisende resultat. Nu skal man ikke undervurdere molboer. Kan man ikke reducere alt den dejlige varme der suser ud af skorstenstoppen til ingen nytte. Bør man overveje en skorstensvandgris. Det gør molboer nemlig, ind til videre i deres stålskorstene.
Indlæg af Hjemme teori » 13 nov 2013 06:32
Indlæg af energi-kriger » 13 nov 2013 09:35
Indlæg af newpas » 13 nov 2013 09:55
Indlæg af energi-kriger » 13 nov 2013 11:13
newpas skrev:Den ser sgu fin ud!
Indlæg af nemocharley » 13 nov 2013 11:22
Indlæg af timkenneth » 13 nov 2013 12:38
Indlæg af Hjemme teori » 13 nov 2013 16:49
energi-kriger skrev:Hvis man nu stille og roligt prøver at læse teksten en gang til, vil man se tråden netop ikke handler om kondensering, men om energi/effekttab, hvilket lige præcis er det jeg kommentere på, intet andet. Korrekt, det giver (kun) mening at måle røggastemperaturen (ca.1 meter nede) i toppen af skorstenen hvis man ønsker at fastslå om temperaturen er under eller over kondenspunktet, som for røggas er ca. 47 grader. Men det er jo så ikke det TO efterlyser svar på, vel... Men derfor skal I da ikke snydes for linket til "grisen" http://sologvind.webbyen.dk/
Tilbage til "Kedler, installationen & skorstenen"