... det vil jeg gerne tro, men det der kommer ud af hanen, det kalder bryggeriarbejderne 'vandskub',
fordi der vil være lidt vand tilbage i slangerne, så når det første øl kommer igennem, efter rensning,
vil der være lidt vand i
Korretk , nok mig der gik lidt for meget fagidiot i
hvad er der nu galt i sådan et fint køleskab???? altid friske øl, istedet for sur fadøl, altid kolde, og skal bare have en fugtig klud engang imellem, når man alligevel fylder det...
giv det lidt smarte lysdioder indeni, så man har lidt smart lys, dertil.... det havde jeg gjort.
"omdrejningstal, kølevandstemperatur, og turbotryk, er alt sammen totalt ligegyldige parametre, som man egentlig ikke skal gå så højt op i."
citat Bigfoot, herning pullingarena.
hvad er der nu galt i sådan et fint køleskab???? altid friske øl, istedet for sur fadøl, altid kolde, og skal bare have en fugtig klud engang imellem, når man alligevel fylder det...
giv det lidt smarte lysdioder indeni, så man har lidt smart lys, dertil.... det havde jeg gjort.
flot fyrrum du har lavet der og velindrattet med alt hvad der hører til
hvad er der nu galt i sådan et fint køleskab???? altid friske øl, istedet for sur fadøl, altid kolde, og skal bare have en fugtig klud engang imellem, når man alligevel fylder det...
giv det lidt smarte lysdioder indeni, så man har lidt smart lys, dertil.... det havde jeg gjort.
det er da bare et billede jeg har fundet på nettet....
"omdrejningstal, kølevandstemperatur, og turbotryk, er alt sammen totalt ligegyldige parametre, som man egentlig ikke skal gå så højt op i."
citat Bigfoot, herning pullingarena.