Ulrik » 08 Mar 2011, 08:53 skrev:Så fik jeg min første kop Senseo kaffe. Merrild medium roast.
Hold nu kæft mand den var stærk!! 10 minutter efter har jeg stadig smagen af for stærk kaffe i munden
Overvejer lidt om der skal brygges to kopper på en pude
Prøv med at lave en større kop. Ellers så Cafe Noir også en rigtig go' kop kaffe Lige nu er jeg igang med Columbia Blend, men jeg synes at de sydamerikanske er lidt syrlige i smagen.
agentjensen » 03 Mar 2011, 12:26 skrev:Smid dog en teske fuld alm kaffe pulver i en kop..... kog noget vand og fyld på.... rør med en teske....
vent 3-4 minutter (så falder kaffen til,bunden) - DRIK :-)
Gammeldages kogekaffe - det virker og man bruger kun den kaffe man reelt har brug for - ingen halve termokander eller kaffekander der skal smides ud - og det smager væsentligt bedre en instant kaffe.
Min uforbeholdne mening :-)
/Michael / Agentjensen
Det er nu prøvet... Men det Peter Larsen Øko kaffe der står hjemme hos mig flyder bedre end gennemsnits flamingo... Hvilken kaffe bruger du?
//Kongsted
FYI: Det fik lov til at stå en times tid, og det flød stadig rigtig fint.
Ganske almindelig rød gevalia.
Og det synker til bunden på et par minutter - der flyder lidt i toppen som jeg puster væk der hvor jeg vil drikke.
og jeg syntes ikke det bliver bitter.
Jeg har haft senseo maskine i ca 6 år bruger den stadig flittigt, vi har venner i Holland og når enten vi besøger dem eller omvendt bliver der handlet kaffepuder i stor stil... de koster under det halve.. mener vi plejer at give 1,4 euro for 36 puder
Den hedder Bellarom.. den handles i lidl,holland. Man kunne købe den i lidl, dk på et tidspunkt men ikke længere hvist noget med at de ikke kunne blive enige med producenten, eller bare ville slippe for mine dumme spørgsmål Jeg drikker Dark roast og fruen medium, tror der findes en mild udgave af merrild