Indlæg
af Brandsen »
Halløj i forum,
Hvorfor dog det ? Prøv det dog, jeg så for mange år siden en artikel om en tysk bager,
der simpelthen opvarmede ovne og bageri med sit eget overskudsbrød.
Korn, raps, majs brænder som bekendt fortrinligt i en Baxi, så de afledte produkter som havregryn,
cornflakes, småkager og pebbernødder går naturligvis også helt fint.
Når der nævnes havregryn og cornflakes, så tænker 99 ud af 100 på de små fikse 1kg pakker
med enten en opgående sol eller hovedet af en hane, men det er ikke det jeg mener, én af
vores Stoker pro frænder fik tilbudt 500kg cornflakes, og de kørte fint i Baxi, og konens heste får
en sjælden gang imellem cornflakes, der leveres i kedelige 20kg sække, koster vist ikke ret meget mere
end 1kg pakken med hanen på, men da de pludselig ikke gad æde det, røg det naturligvis i Baxi.
Og hey, da jeg var barn fandtes der kun 4 slags brød, lyst og mørkt rugbrød, franskbrød og formbrød, basta !
Nu har bageren et helt vildt udvalg, og da almindelig kø-teori jo siger, at skal der være nok til alle,
af alle slags, så skal der produceres lidt for meget. Og lidt for meget af mange slags, det giver en hulens
masse brød i overskud.
Prøv det dog, lad brøddet tørre helst under 14-15% fugt, ikke mugge, og så i tanken med det.
__________________________________________________________________
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )