Gourmet retter, grill opskrifter, øl, vin og alt andet der handler om mad og drikke
Lær at "pille" kartofler og "fyre" op under sovsen
-
BWJ
- Stoker XVII

- Indlæg: 3350
- Tilmeldt: 05 jan 2011 20:03
- Areal: 155
- Brændsel: VP/ solvarme/ Solcelleanlæg 6460Wp
- Dagligt forbrug: 0
- Årligt forbrug: 0
- Givet likes: 189 gange
- Modtaget likes: 228 gange
Indlæg
af BWJ » 14 maj 2022 21:54
Sad lige og skulle finde en opskrift på en klassisk Pariserbøf, der kom mange forskellige sider op når man søgte.
Men èn jeg vil dele med jer, er denne side
https://mandekogebogen.dk/ som jeg finder inspirerende, ligetil og nem at går til.
Skulle en redaktør få sure opstød, så slet bare linket,- siden bliver ikke dårligere af det.

Hvorfor gøre det enkelt, når man med en smule omhu, kan gøre det hamrende indviklet.
-
lamborg
- Stoker XVII

- Indlæg: 2671
- Tilmeldt: 07 nov 2011 02:01
- Mit fyr: woody 30kw. Opop 30 kw blackstar med V10
- Areal: 587kvm + 80kvm Kld
- Brændsel: forskellige typer
- Fremviser gerne i postnummer: 7200
- Dagligt forbrug: en hulen masse
- Årligt forbrug: ca12-14 tons
- Geografisk sted: Urup , Grindsted
- Givet likes: 267 gange
- Modtaget likes: 361 gange
-
Kontakt:
Indlæg
af lamborg » 15 maj 2022 11:11
Det må være en bog med meget få sider . Burgere -pommes - hotdogs- rødt kød - og andet hen af sammen boldgade kan jo ikke fylde så meget. :-)
MVH
Claus
Fyrmester på lamborghus
"hvor høj dine trone end er vil du altid sidde på din egen røv"
30Kw scotte. opop 30kw blackstar. 500l pilletank. Magna 25-100. V10
16kw jordvarme og 7kvm solfanger til sommerdrift med samlet 500L VVB
-
triumph
- Stoker XIX

- Indlæg: 5347
- Tilmeldt: 02 aug 2011 21:08
- Mit fyr: 24 kw black star semirens
- Areal: 200
- Brændsel: piller
- Fremviser gerne i postnummer: 4261
- Årligt forbrug: 7,2 tons
- Geografisk sted: høve - skælskør
- Givet likes: 381 gange
- Modtaget likes: 399 gange
Indlæg
af triumph » 15 maj 2022 11:52
lamborg skrev: ↑15 maj 2022 11:11
Det må være en bog med meget få sider . Burgere -pommes - hotdogs- rødt kød - og andet hen af sammen boldgade kan jo ikke fylde så meget. :-)
Ahhhgg. Der findes MANGE måder at tilberede rødt kød
Men der er jo f.eks. også Osso Buco, Svineskank, spareribs, Ål (med snaps) og Porchetta.
Jeg tænker at det kunne blive en ordentlig moppedreng.
Jeg syntes at hjemmesiden kan godt lide hjemmesiden;
https://madensverden.dk/
Det virker som om at de faktisk selv har udviklet/lavet maden. Hvor mange andre sider bare virker som om det bare gælder om at have mange opskrifter, de så hugger fra andre hjemmesider
-
Lintz
- Stoker Pro Engel

- Indlæg: 7969
- Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
- Givet likes: 1372 gange
- Modtaget likes: 793 gange
Indlæg
af Lintz » 15 maj 2022 11:57
Selve tråden er flyttet fra "Fri debat" til "Mad, madlavning øl og vin"
Lintz / Redaktør
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
-
lamborg
- Stoker XVII

- Indlæg: 2671
- Tilmeldt: 07 nov 2011 02:01
- Mit fyr: woody 30kw. Opop 30 kw blackstar med V10
- Areal: 587kvm + 80kvm Kld
- Brændsel: forskellige typer
- Fremviser gerne i postnummer: 7200
- Dagligt forbrug: en hulen masse
- Årligt forbrug: ca12-14 tons
- Geografisk sted: Urup , Grindsted
- Givet likes: 267 gange
- Modtaget likes: 361 gange
-
Kontakt:
Indlæg
af lamborg » 15 maj 2022 14:12
Det var nu også bare for sjov Triumph for ligesom at blive i klicen om at mand kun kan lide skraldføde :-)
MVH
Claus
Fyrmester på lamborghus
"hvor høj dine trone end er vil du altid sidde på din egen røv"
30Kw scotte. opop 30kw blackstar. 500l pilletank. Magna 25-100. V10
16kw jordvarme og 7kvm solfanger til sommerdrift med samlet 500L VVB
-
BWJ
- Stoker XVII

- Indlæg: 3350
- Tilmeldt: 05 jan 2011 20:03
- Areal: 155
- Brændsel: VP/ solvarme/ Solcelleanlæg 6460Wp
- Dagligt forbrug: 0
- Årligt forbrug: 0
- Givet likes: 189 gange
- Modtaget likes: 228 gange
Indlæg
af BWJ » 15 maj 2022 20:26
triumph skrev: ↑15 maj 2022 11:52
Ahhhgg. Der findes MANGE måder at tilberede rødt kød
Men der er jo f.eks. også Osso Buco, Svineskank, spareribs, Ål (med snaps) og Porchetta.
Jeg tænker at det kunne blive en ordentlig moppedreng.
Jeg syntes at hjemmesiden kan godt lide hjemmesiden;
https://madensverden.dk/
Det virker som om at de faktisk selv har udviklet/lavet maden. Hvor mange andre sider bare virker som om det bare gælder om at have mange opskrifter, de så hugger fra andre hjemmesider
Osse en god side, Tak

Hvorfor gøre det enkelt, når man med en smule omhu, kan gøre det hamrende indviklet.