Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Hvad er Book A Classic ??

Her kan du få hjælp til Bil, MC og Motor samt alt "gør det selv" til Bil, MC og Motor
Ny bil, nye dæk eller startproblemer
Besvar
Tommi Fisker

Hvad er Book A Classic ??

Indlæg af Tommi Fisker » 11 sep 2010 08:46

Website:
http://www.BookAclassic.dk" target="_blank

Firmabeskrivelse:
Book A Classic formidler kontakt mellem ejerer af klassikere & dig der ønsker et smuk køretøj for en dag!

Fotoshooting, jubilæum, messer, bryllupskørsel, blikfang, fødselsdage, konfirmation, limousinekørsel, filmoptagelser, eller bare en privat tur i skoven.

BookAclassic.dk er sitet der samler på glade entusiaster, der tilbyder drømmeklassikere til dit arrangement!

Mission:

Livet er for kort til kedelige biler!

Nekrolog:
Det yndefulde og æstetiske smukke køretøj er afgået ved døden!
Sov stille hen grundet moderne profitmaximering, produktionsoptimering, massefremstilling, C02-reduktion, aerodynamik, benzinøkonomi, og absolut mangel på nogen form for lidenskab!

Baggrund:
Book A Classic er træt af at se på smagsløse, firkantede, praktiske og kønsløse køretøjer som fylder vores gader med deres triste og intetsigende

Idegrundlag:
BookAclassic idé og mål er at udbrede og dele vores entusiasme og passion for smukke klassiske biler og andre unikke køretøjer. Vi ønsker at fylde de danske landeveje og gader med smukke klassikere der ”luller” derud af, og giver os noget smukt og forunderligt at se på, når de kommer kørende. BookAclassic vil udbrede kendskabet til køretøjer med ”sjæl, stil & karisma”.

Middel:
BookAclassic ønsker at udbrede kendskabet og bringe optimal fokus på klassiske køretøjer, ved at lade interesserede beundrere benytte vores klassikere. Ønsket er at opnå størst mulig fokus og opmærksomhed. Derfor tilbydes her klassikere til opgaver, så som modeloptagelser, fødselsdage, bryllupper, filmshootings, konfirmationer, jubilæer, butiksudstilling etc. for derigennem at opnå størst mulig fokus. Personlige køreture, hvor du kan spørge ind til alle detaljer af køretøjet er muligt. Overvejer du at anskaffe dig en klassiker, har du her verdens bedste mulighed for at tale med en entusiastisk ejer. Køre en tur og høre om det er klassikeren for dig.

Mål:
BookAclassic's mål er at udbrede kendskabet og interessen for klassiske køretøjer. Vi ønsker at formidle kontakt mellem entusiastiske ejere og interesserede beundrer, der ønsker at køre standsmæssigt for en dag. Gennem gode oplevelser på en køretur, ønsker vi at gøre beundrerne til fremtidige klassikerejere – så vi kan få endnu flere smukke klassiske køretøjer på de danske veje. Produkter:Klassiske køretøjer af en hver art....lige fra US fat tyre bike, italiensk scooter, tysk porsche, engelsk Jagaur amerikansk flyder og hele vejen op til en london dobbeltdækkerbus.

BookAcalssic.dk er sitet man ser ind på, når man skal lave filmoptagelse, køres til bryllup, have blikvang til messen, uforglemmelig oplevelse til jubilæum, unik butiksudstilling, modelbilleder med stil, eller bar en uforglemmelig tur i skoven!

BookAclassic.dk

This is what dreams are made of!


Brugeravatar
Claus Birth
Supporter
Supporter
Indlæg: 1302
Tilmeldt: 28 dec 2006 14:09
Mit fyr: Baxi, MultiHeat 1,5 m. iltst.
Areal: 160+60m2
Brændsel: Træpiller, blæst ind
Fremviser gerne i postnummer: 4140
Dagligt forbrug: godt 25kg.
Årligt forbrug: ca.9 ton
Geografisk sted: Lammestrup, Midtsjælland
Givet likes: 1 gang

Re: Hvad er Book A Classic ??

Indlæg af Claus Birth » 11 okt 2010 02:26

Flotte og velbevarede eller istandgjorte biler.
BookAclassic.dk

Claus Birth :great:
Det er ingen skam at gøre tingene rigtigt. Uvidenhed fritager ikke for ansvar.
Selvgjort er ofte velgjort.

Besvar