Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Ny eltænder giver problemer.

Spørgsmål vedr. Woody samt det tilbehør der laves til Woody pillefyret
majbrit
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 9
Tilmeldt: 01 nov 2009 08:44

Re: Ny eltænder giver problemer.

Indlægaf majbrit » 02 nov 2009 15:26

Ja blæseren kører og nu er min mand godt nok ved at blive lidt små sur på den. ØV


paw
Stoker XIV
Stoker XIV
Indlæg: 907
Tilmeldt: 18 sep 2009 20:26
Mit fyr: woody 16 kw V10
Areal: 80
Brændsel: Træ-piller
Fremviser gerne i postnummer: 9600
Givet likes: 14 gange
Modtaget likes: 5 gange

Re: Ny eltænder giver problemer.

Indlægaf paw » 02 nov 2009 15:30

Hvor lang tid tænder den op i ? Tikker det oppe i styring når den tænder op ?

paw
Stoker XIV
Stoker XIV
Indlæg: 907
Tilmeldt: 18 sep 2009 20:26
Mit fyr: woody 16 kw V10
Areal: 80
Brændsel: Træ-piller
Fremviser gerne i postnummer: 9600
Givet likes: 14 gange
Modtaget likes: 5 gange

Re: Ny eltænder giver problemer.

Indlægaf paw » 02 nov 2009 15:39

Har lige været ude og se på mine egne tal
brændsel-23
tid-6
effekt-80
lys-10
prøv evt at sætte effekt op
Den nye i har og den gamle tænder er de samme slags ?

majbrit
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 9
Tilmeldt: 01 nov 2009 08:44

Re: Ny eltænder giver problemer.

Indlægaf majbrit » 02 nov 2009 16:06

Den tænder op i 10 minutter og ja det tikker i styrringen.
Den står på 100% i effekt på el-tændingen. Når den starter op står der 300w i displayet, og den går så ned på 240w efter ca. 3 minutter. Rødglødende el-tænder nul gløder eller ild.

paw
Stoker XIV
Stoker XIV
Indlæg: 907
Tilmeldt: 18 sep 2009 20:26
Mit fyr: woody 16 kw V10
Areal: 80
Brændsel: Træ-piller
Fremviser gerne i postnummer: 9600
Givet likes: 14 gange
Modtaget likes: 5 gange

Re: Ny eltænder giver problemer.

Indlægaf paw » 02 nov 2009 19:17

nu er det vel ikke sådan at den blæser for kraftigt under optænding, så den blæser ild ud ? Piller er ikke våde, tænder sidder rigtigt og virker, det er godt nok mystisk ? Måske der er andre herinde der kan hjælpe ?
mvh paw


Brugeravatar
Ulrik
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 10689
Tilmeldt: 09 dec 2006 12:50
Mit fyr: 10 KW Scotte Mini
Areal: 96/87 m2
Brændsel: German Pellets
Fremviser gerne i postnummer: 5474
Dagligt forbrug: 11 kilo
Årligt forbrug: Est. <6 ton
Geografisk sted: Veflinge, Fyn
Givet likes: 27 gange
Modtaget likes: 27 gange
Kontakt:

Re: Ny eltænder giver problemer.

Indlægaf Ulrik » 02 nov 2009 19:41

Tja, hvis eltænderen er rødglødende og alligevel ikke kan tænde ild så må der være noget i vejen med pillernes kvalitet eller tænderens placering = den kommer ikke i kontakt med pillerne.

Kunne du evt. tage i billede af hvordan herden ligger i brænderen?
Det er vigtigt at den ligger rigtigt.
MvH Ulrik©

paw
Stoker XIV
Stoker XIV
Indlæg: 907
Tilmeldt: 18 sep 2009 20:26
Mit fyr: woody 16 kw V10
Areal: 80
Brændsel: Træ-piller
Fremviser gerne i postnummer: 9600
Givet likes: 14 gange
Modtaget likes: 5 gange

Re: Ny eltænder giver problemer.

Indlægaf paw » 02 nov 2009 19:50

Det er garanteret herden der ikke ligger rigtigt, så kan den nemlig ikke tænde piller, den havde jeg lige glemt at få med. Tak for det
mvh paw

Brugeravatar
thoken
Supporter
Supporter
Indlæg: 1856
Tilmeldt: 21 nov 2007 10:21
Mit fyr: scotte/dor 10 kw
Areal: 140 m2
Brændsel: træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 5500
Årligt forbrug: 3,5 t
Geografisk sted: Fyn
Givet likes: 4 gange

Re: Ny eltænder giver problemer.

Indlægaf thoken » 02 nov 2009 20:35

Hej!
Kan også være blæseren der er defekt!
Blæseren skal blæse varmen fra tænderen og ud på pillerne :roll:
Kører blæseren(under optænding kører den langsomt stigende)

mvh thoken
Domptør for en scotte! Tidligere tb mini- kriger!
Scotte 10 kw, keramisk eltænder fra q-pro, chip 6.78, kompressorrens, vejrkompensering, vvb-prioritering (Metro 110l), metal bestos skorsten, røg temp 80, trækstabilisator, alpha pro pumpe.
Solcelleanlæg: 5,85 kw, med 2x3kw KLNE invertere.

majbrit
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 9
Tilmeldt: 01 nov 2009 08:44

Re: Ny eltænder giver problemer.

Indlægaf majbrit » 03 nov 2009 19:29

Ja så kører det igen. Vi havde prøvet alt, rengjort snegl, målt piller af, udskiftet el-tænder osv. Til sidst blev vi enige om at det måtte værer blæseren, der var godt nok knald på. Da vi prøvede at tænde pillerne med en tændblok (dem til grillen) blev den blæst ud. Vi kunne ikke komme ind i blæser menuen (det er ikke beskrevet i manualen, og den måde det er beskrevet på her i forumet virkede heller ikke på vores.
RESULTAT: Vi har haft montøren ude idag, og jo, det var blæseren der lavede en mindre orkan inde i fyret. Montøren skulle dog lige ringe til producenten, da han heller ikke kunne komme ind i blæser-menuen (vores er åbenbart en af de "helt gamle").
Montør 1 time og et pille-fyr der kører som en drøm der er efterset i både for og bagende.

TUSIND TAK FOR HJÆLPEN ALLE SAMMEN!!!!

Brugeravatar
Ulrik
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 10689
Tilmeldt: 09 dec 2006 12:50
Mit fyr: 10 KW Scotte Mini
Areal: 96/87 m2
Brændsel: German Pellets
Fremviser gerne i postnummer: 5474
Dagligt forbrug: 11 kilo
Årligt forbrug: Est. <6 ton
Geografisk sted: Veflinge, Fyn
Givet likes: 27 gange
Modtaget likes: 27 gange
Kontakt:

Re: Ny eltænder giver problemer.

Indlægaf Ulrik » 03 nov 2009 19:34

Dejligt at høre at i fik det til at køre :great:
MvH Ulrik©



Tilbage til "Woody Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster