Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Twinheat M40 - brænder ej rent

Spørgsmål vedr. TwinHEAT samt det tilbehør der laves til TwinHEAT Stokerfyr
clausf
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 1
Tilmeldt: 10 dec 2008 18:55

Twinheat M40 - brænder ej rent

Indlægaf clausf » 11 dec 2008 14:42

Hej
Jeg har en Twinheat M40 fra 2000, som jeg har lidt svært ved at justeret korrekt ind. Den kører pt på lav ilt, lav stoker og lav gearing. Der kommer stadig for mange piller ind ad gangen, så brandrøreret bliver fyldt og der kommer piller ud, der ikke er ordentligt brændte. Er der nogen herinde, der har en ide til , hvad jeg kan gøre anderledes?

Vi bor på en stor gård med et stuehus på 400m2, hvoraf de 300 m2 varmes op til stuetemperatur (22grd). Huset er ikke alt for godt isoleret - vores forbrug er 20tons piller - er dette forbrug helt hen i vejret set med jeres øjne?

mvh Claus F.


Brugeravatar
Flunk
Stoker Pro Engel
Stoker Pro Engel
Indlæg: 5377
Tilmeldt: 02 jan 2007 10:20
Mit fyr: Scotte 16 kW med Blackstar BS1016 kedel
Areal: 186 + 160 l VVB
Brændsel: 8 mm Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 3660
Geografisk sted: Sjælland N / Slagslunde

Re: Twinheat M40 - brænder ej rent

Indlægaf Flunk » 11 dec 2008 14:48

Det lyder som om du skal have mere luft i forhold til piller.
Hvordan du indstiller det på dit anlæg ved jeg derimod ikke.
Har du prøvet at ringe til Twin Heat?

www.twinheat.dk/

Pilleforbruget lyder til at være OK husets størrelse og isoleringsgrad taget i betragtning.
Har det kørt bedre i den tid du har haft det?
Har du haft det siden 2000?
Fortæl lidt mere om historien bag anlægget
__________________________________________________________

Flunk ( Claus )

Online: http://pillefyr.nordjysk-bioenergi.dk/d ... ?mac=Flunk

deeredriver
Stoker III
Stoker III
Indlæg: 64
Tilmeldt: 14 aug 2007 22:44

Re: Twinheat M40 - brænder ej rent

Indlægaf deeredriver » 11 dec 2008 17:22

Sæt iltniveau til højt, så får den mindre mad til samme luft. Skulle din kedel være blevet en smule utæt? Der hjælper det også at sætte på høj ilt. Det kan også være lambdasonden som skal renses/skiftes. Har du kalibreret den for nylig?

Brugeravatar
nielsenworld
Stoker IV
Stoker IV
Indlæg: 104
Tilmeldt: 29 okt 2008 07:35
Mit fyr: Twinheat M20i, 1400L magasin
Areal: 270 + 60 garage
Brændsel: Flis, briketter m.m.
Dagligt forbrug: Uvist
Årligt forbrug: Uvist. ca. 7-9 ton
Geografisk sted: Morild, 9830 Tårs
Kontakt:

Re: Twinheat M40 - brænder ej rent

Indlægaf nielsenworld » 12 dec 2008 11:33

Giv Kjeld et ring, der er super god telefonsupport :-)

Han kan sikkert hjælpe dig med at få styr på indstillingerne.

Du må MEGET gerne vende tilbage til forummet med løsningen, så andre kan lære lidt af det :-)

Kølsen Smedie & Blik A/S
v/ Kjeld Kjærgaard
Brunbankevej 45
8831 Løgstrup

Tlf 86 64 25 45
Mobil 40 40 75 45
Fax 86643242



Tilbage til "TwinHeat Stoker"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster