Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Ny installeret Scotte starter ikke op

Spørgsmål vedr. Scotte samt det tilbehør der laves til Scotte pillefyret
pointman
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 46
Tilmeldt: 05 apr 2008 17:06
Mit fyr: Scotte 16Kwh
Areal: 80m2 + 80m2
Brændsel: Barlinek 6 eller 8mm
Fremviser gerne i postnummer: 6100
Dagligt forbrug: 10-16 kg
Årligt forbrug: 4
Geografisk sted: Haderslev, Sønderjylland
Modtaget likes: 1 gang
Kontakt:

Ny installeret Scotte starter ikke op

Indlægaf pointman » 06 nov 2008 19:43

Jeg har nu fået samlet alt og vejet pillerne af.. Alle stik er på plads og sat strøm til...

Den står så et stykke tid med E 0 og E14.5... og til sidst står der F1...

Nogen som kan forklare hvad pokker der er galt?

Sneglen virkede fint da jeg skulle veje pillerner af, men nu kører den ikke, så jeg gætter lidt på, at det nok er derfor den går I fejl, da der ingen piller er til og tænde...

Er der forkellige snegle til en scotte og en Woody, så det er der problemet ligger... at boksen ikke kan snakke med den ordenligt?

Mvh

Erling


pointman
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 46
Tilmeldt: 05 apr 2008 17:06
Mit fyr: Scotte 16Kwh
Areal: 80m2 + 80m2
Brændsel: Barlinek 6 eller 8mm
Fremviser gerne i postnummer: 6100
Dagligt forbrug: 10-16 kg
Årligt forbrug: 4
Geografisk sted: Haderslev, Sønderjylland
Modtaget likes: 1 gang
Kontakt:

Re: Ny installeret Scotte starter ikke op

Indlægaf pointman » 06 nov 2008 20:33

Så kom der gang I Fyret.... Stor tak til Jan Falck for på 10 min, over telefonen fik det til og spille.... Nu skal der dælme fyres løs... har været uden varme I huset i 4 dage.... :)

Brugeravatar
Flunk
Stoker Pro Engel
Stoker Pro Engel
Indlæg: 5377
Tilmeldt: 02 jan 2007 10:20
Mit fyr: Scotte 16 kW med Blackstar BS1016 kedel
Areal: 186 + 160 l VVB
Brændsel: 8 mm Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 3660
Geografisk sted: Sjælland N / Slagslunde

Re: Ny installeret Scotte starter ikke op

Indlægaf Flunk » 06 nov 2008 20:42

Efter 4 dage må det være meget værd at få det i gang.
Godt du fandt hjælp herinde i løbet af en time!!!
__________________________________________________________

Flunk ( Claus )

Online: http://pillefyr.nordjysk-bioenergi.dk/d ... ?mac=Flunk

pointman
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 46
Tilmeldt: 05 apr 2008 17:06
Mit fyr: Scotte 16Kwh
Areal: 80m2 + 80m2
Brændsel: Barlinek 6 eller 8mm
Fremviser gerne i postnummer: 6100
Dagligt forbrug: 10-16 kg
Årligt forbrug: 4
Geografisk sted: Haderslev, Sønderjylland
Modtaget likes: 1 gang
Kontakt:

Re: Ny installeret Scotte starter ikke op

Indlægaf pointman » 06 nov 2008 20:47

Det var rigtig dejligt, at der var så hurtigt response.... Jeg have dælme ikke lige regnet ud, at man skal starte på en speciel måde første gang.... Der står ikke rigtigt noget I den danske vejledning om det.....

4 dage uden var er godt nok træls.... 2 dage til installationen, for så at konstatere, at der mangler noget til siloen, så det fik jeg leverandøren til at få send til mig... fik det I dag.... samlet det hele, strøm på, og så vil det dælme ikke starte.... nøj hvor kan man blive frusteret til sidst *G*

Brugeravatar
kabam
Stoker IV
Stoker IV
Indlæg: 137
Tilmeldt: 11 apr 2008 13:36
Mit fyr: Scotte/Dor 16 kw
Areal: 129
Brændsel: Træpiller
Dagligt forbrug: 15-20.Kg
Årligt forbrug: vides ikke endnu
Geografisk sted: Ringsted - Ørslev
Kontakt:

Re: Ny installeret Scotte starter ikke op

Indlægaf kabam » 06 nov 2008 22:11

Kunne vi ikke lige få historien, jeg skal jo i nær fremtid have min scotte igang :great:
Mvh.
Brian
ikke længere kunde hos fjernvarme mafiaen
Online fyrdata:


pointman
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 46
Tilmeldt: 05 apr 2008 17:06
Mit fyr: Scotte 16Kwh
Areal: 80m2 + 80m2
Brændsel: Barlinek 6 eller 8mm
Fremviser gerne i postnummer: 6100
Dagligt forbrug: 10-16 kg
Årligt forbrug: 4
Geografisk sted: Haderslev, Sønderjylland
Modtaget likes: 1 gang
Kontakt:

Re: Ny installeret Scotte starter ikke op

Indlægaf pointman » 06 nov 2008 23:08

Tjaaa... jeg må indrømme jeg er ikke helt sikker på hvad jeg blev bedt om at gøre.... Men der er en speciel opstart første gang, hvor man lige skal sørge for der ligger piller i herden.... så kører den ellers der udaf af sig selv....

Jeg kan ikke finde noget I den danske vejledning om det, men I den engelske er der 2 linie om første opstart....

Brugeravatar
Falck
Stoker XIV
Stoker XIV
Indlæg: 891
Tilmeldt: 31 dec 2006 19:49
Mit fyr: Ekoheat 1500
Areal: 230 i 1 plan
Brændsel: Træpiller, solfanger + solceller
Årligt forbrug: 6000 kg
Geografisk sted: Ødsted
Kontakt:

Re: Ny installeret Scotte starter ikke op

Indlægaf Falck » 06 nov 2008 23:39

pointman skrev:Tjaaa... jeg må indrømme jeg er ikke helt sikker på hvad jeg blev bedt om at gøre.... Men der er en speciel opstart første gang, hvor man lige skal sørge for der ligger piller i herden.... så kører den ellers der udaf af sig selv....

Jeg kan ikke finde noget I den danske vejledning om det, men I den engelske er der 2 linie om første opstart....

Det eneste rigtige problem var et eltænderen var en 200 watt og styringen var ab fabrik sat til en 350 watt. Som de fleste sikkert ved er der kun et forsøg på opstart i 4.99 chippen, og det lykkedes ikke. Herefter kommer problemet, Du står med en F1 fejl og det er ikke beskrevet hvordan man kommer væk fra den. Men du trykker på pil ned, som når du vil slukke den, og foretager en ny optænding.
Jeg har skrevet det før men gør det gerne igen.
Røde ledninger på EN selvtænder: 70% effekt (NBE foreskriver 50%) på tænderen, og sæt lys på 6
Røde ledninger på TO selvtændere (krydsmodel) samt tænder med hvid ledning: 100% effekt på tænderen, sæt tiden op til 10 min, og sæt lys til 6.
SÅ SPILLER DET MAX icon_cheesygrin.gif (syntes jeg)
Jan Falck
Scottedoktor.dk
VVS Eksperten, Hedensted

jesperrl
Stoker VII
Stoker VII
Indlæg: 272
Tilmeldt: 08 jul 2008 20:01
Mit fyr: Scotte 16 Kw på opop 418
Areal: 200 m2 + 45 m2
Brændsel: Barlinek ecopellets 8mm
Fremviser gerne i postnummer: 7800
Dagligt forbrug: ca 20 kg i nov
Årligt forbrug: ca. 7
Geografisk sted: Lyby, Skive

Re: Ny installeret Scotte starter ikke op

Indlægaf jesperrl » 07 nov 2008 07:52

Super med eksperterne "tæt" på

Jeg skal også snart starte min Scotte for første gang og tænker på om det går af sig selv med fabriksindstillinger eller er der nogen der har en liste med "gode" indstillinger
16 KW Scotte sw ver 4.13 på Opop 418 kedel, Alpha pro pumpe, 18 meter 2x32 mm preisoleret pex mellem fyrrum og beboelse, 110 liter vvb i beboelse.

T-race
Stoker V
Stoker V
Indlæg: 176
Tilmeldt: 08 okt 2008 07:37
Mit fyr: Woody brænder på opopkedel
Areal: 120m2
Brændsel: barklinek
Fremviser gerne i postnummer: 5580
Geografisk sted: Nørre Aaby. Fyn
Kontakt:

Re: Ny installeret Scotte starter ikke op

Indlægaf T-race » 07 nov 2008 08:04

Hmm jeg har ikke haft min eltænder ude endnu men der er fire røde ledninger er den så med to stk?

epo
Stoker VII
Stoker VII
Indlæg: 255
Tilmeldt: 29 jun 2008 22:12
Mit fyr: Scotte 16 kW + OPOP H418
Areal: 239
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 9280
Dagligt forbrug: 34kg Nov/Dec i snit
Årligt forbrug: 9 paller

Re: Ny installeret Scotte starter ikke op

Indlægaf epo » 07 nov 2008 08:48

T-race skrev:Hmm jeg har ikke haft min eltænder ude endnu men der er fire røde ledninger er den så med to stk?


Ja...



Tilbage til "Scotte Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster