Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Indstillinger til baxi 1,5

Spørgsmål vedr. Baxi samt det tilbehør der laves til Baxi stokerfyr
Newbie
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 23
Tilmeldt: 08 sep 2008 21:03

Re: Indstillinger til baxi 1,5

Indlægaf Newbie » 13 okt 2008 14:56

hej igen,
så er fyret startet op med indstillinger fra Thy. Jeg synes det ser ud som om den får for lidt piller, da den næsten er ved at gå ud... H1,3 L0,5 28 sek 12 luft ved lav og 26 16 ved høj. blæs 20 og 05. Ser det rigtig nok ud?


Newbie
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 23
Tilmeldt: 08 sep 2008 21:03

Re: Indstillinger til baxi 1,5

Indlægaf Newbie » 13 okt 2008 15:14

Der er bål tæt på sneglen, dvs det ser næsten ud som om det begynder at brænde inde i sneglen... Men det kan jo være det skal se sådan ud, det er jo nye indstillinger:)

Newbie
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 23
Tilmeldt: 08 sep 2008 21:03

Re: Indstillinger til baxi 1,5

Indlægaf Newbie » 13 okt 2008 17:31

så gik fyret ud. Får ikke nok piller frem. Hvad skal jeg lave om på?

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7788
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Re: Indstillinger til baxi 1,5

Indlægaf thy » 13 okt 2008 17:43

Newbie skrev:hej igen,
så er fyret startet op med indstillinger fra Thy. Jeg synes det ser ud som om den får for lidt piller, da den næsten er ved at gå ud... H1,3 L0,5 28 sek 12 luft ved lav og 26 16 ved høj. blæs 20 og 05. Ser det rigtig nok ud?


hmm lyser driftforms knap... det skal den ikke...

den har ikke haft mueligheden for at gå over på høj så.....inden vi stiller på noget ska du tjække det
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Newbie
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 23
Tilmeldt: 08 sep 2008 21:03

Re: Indstillinger til baxi 1,5

Indlægaf Newbie » 13 okt 2008 18:05

nej den lyser ikke... Den har kørt på begge idag, men det er som om at der kommer for lidt piller frem, så den til sidst går ud.


Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7788
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Re: Indstillinger til baxi 1,5

Indlægaf thy » 13 okt 2008 19:45

Newbie skrev:hej igen,
så er fyret startet op med indstillinger fra Thy. Jeg synes det ser ud som om den får for lidt piller, da den næsten er ved at gå ud... H1,3 L0,5 28 sek 12 luft ved lav og 26 16 ved høj. blæs 20 og 05. Ser det rigtig nok ud?



høj er den ikke 18.... det burde den være....og er den det så gå til 15
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Newbie
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 23
Tilmeldt: 08 sep 2008 21:03

Re: Indstillinger til baxi 1,5

Indlægaf Newbie » 13 okt 2008 21:04

høj (100%) kører fint, men det er ved lav (30-100%) den går galt. snegletiden er for kort, så pillerne slipper op. Jeg overvejer at sætte snegletid op til 1.0 igen og så se hvad der sker. Der kommer simpelthen for lidt piller ud til bålet, så det til sidst går ud... Lidt træls...

Brugeravatar
Jobak
Stoker Pro Sponsor
Stoker Pro Sponsor
Indlæg: 870
Tilmeldt: 07 jan 2007 19:07
Mit fyr: Baxi 1.5/350 uden iltstyr
Areal: 180
Brændsel: Silva 8mm
Årligt forbrug: ca. 6t
Geografisk sted: Hjerm
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 2 gange

Re: Indstillinger til baxi 1,5

Indlægaf Jobak » 13 okt 2008 21:10

Newbie skrev:høj (100%) kører fint, men det er ved lav (30-100%) den går galt. snegletiden er for kort, så pillerne slipper op. Jeg overvejer at sætte snegletid op til 1.0 igen og så se hvad der sker. Der kommer simpelthen for lidt piller ud til bålet, så det til sidst går ud... Lidt træls...


Ja det er dælme træls.
Prøv da lidt midt imellem 0,8 f.eks ? (husk at gemme på driftformknappen)
Syntes egenltig det er lidt utroligt den når at brænde dem op, du har "kun" 28 sek imellem indføring, er det korrekt ?


Med venlig hilsen
Jobak

Det brænder først, som er nærmest ved ilden.

Newbie
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 23
Tilmeldt: 08 sep 2008 21:03

Re: Indstillinger til baxi 1,5

Indlægaf Newbie » 13 okt 2008 21:37

nu har jeg prøvet at lave om på 30-100%. L0,6 - 10 luft - 20 sek. Det hele er så sat ned med 1/3 i forhold til standard indstillingerne. Så burde det jo at køre mere jævnt...? Derudover stod pausefyring på 20 minutter, som jeg har sat ned til 14 min. Det kunne jo også være her fejlen liggger:)

Brugeravatar
Jobak
Stoker Pro Sponsor
Stoker Pro Sponsor
Indlæg: 870
Tilmeldt: 07 jan 2007 19:07
Mit fyr: Baxi 1.5/350 uden iltstyr
Areal: 180
Brændsel: Silva 8mm
Årligt forbrug: ca. 6t
Geografisk sted: Hjerm
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 2 gange

Re: Indstillinger til baxi 1,5

Indlægaf Jobak » 14 okt 2008 20:22

Newbie skrev:nu har jeg prøvet at lave om på 30-100%. L0,6 - 10 luft - 20 sek. Det hele er så sat ned med 1/3 i forhold til standard indstillingerne. Så burde det jo at køre mere jævnt...? Derudover stod pausefyring på 20 minutter, som jeg har sat ned til 14 min. Det kunne jo også være her fejlen liggger:)


Tror da godt nok det lyder som det er pausen, der har gjort det. Min står vist på 5 min.
Tror godt du kan hæve pausen lidt mellem indføring måske til 25 sek.
Har du slet ikke nogen ubrændte piller i asken ?


Med venlig hilsen
Jobak

Det brænder først, som er nærmest ved ilden.



Tilbage til "Baxi Stoker"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster