Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Pizza i gasgrill

Gourmet retter, grill opskrifter, øl, vin og alt andet der handler om mad og drikke
Lær at "pille" kartofler og "fyre" op under sovsen
EJB
Stoker X
Stoker X
Indlæg: 430
Tilmeldt: 18 mar 2012 17:50
Mit fyr: Ekoheat 1500
Areal: 181
Brændsel: Højlund pillen
Fremviser gerne i postnummer: 5900
Geografisk sted: Langeland
Modtaget likes: 4 gange

Re: Pizza i gasgrill

Indlægaf EJB » 08 jun 2016 16:44

Skal låget absolut lukkes ned over fuglen for at stege den?
Jeg mener, der er jo sideborde på grillen, så hvis jeg placerer grillspyddet fra det ene bord til det andet, så burde det vel være det samme som at den lå på risten?


Brugeravatar
godsejeren
Stoker XV
Stoker XV
Indlæg: 1113
Tilmeldt: 22 sep 2007 21:11
Mit fyr: Scotte10kw/v6/vvbprio/keramisk skorsten
Areal: 140
Brændsel: Biopellets din plus
Fremviser gerne i postnummer: 9700
Årligt forbrug: 6 tons
Geografisk sted: brønderslev / lærkegaarden / 9700
Givet likes: 19 gange
Modtaget likes: 36 gange

Re: Pizza i gasgrill

Indlægaf godsejeren » 09 jun 2016 19:45

EJB skrev:Skal låget absolut lukkes ned over fuglen for at stege den?
Jeg mener, der er jo sideborde på grillen, så hvis jeg placerer grillspyddet fra det ene bord til det andet, så burde det vel være det samme som at den lå på risten?


Daws

Jeg vil mene at det er bedst at låget er lukket. Nu har jeg ikke prøvet at have låget åben men vil tro den kan blive lidt tør.
Mon ikke der er andre der har et bud på det
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 955 gram trevejsventil rumtermostat http://mhes.dk

EJB
Stoker X
Stoker X
Indlæg: 430
Tilmeldt: 18 mar 2012 17:50
Mit fyr: Ekoheat 1500
Areal: 181
Brændsel: Højlund pillen
Fremviser gerne i postnummer: 5900
Geografisk sted: Langeland
Modtaget likes: 4 gange

Re: Pizza i gasgrill

Indlægaf EJB » 09 jun 2016 20:14

godsejeren skrev:Daws

Jeg vil mene at det er bedst at låget er lukket. Nu har jeg ikke prøvet at have låget åben men vil tro den kan blive lidt tør.
Mon ikke der er andre der har et bud på det


Jeg har Googlet lidt og fundet spyd til bålsted o.l.
De er jo ikke lukket til.
https://www.danishoutdoor.dk/baludstyr/balgrill/grillspyd-med-motor

EJB
Stoker X
Stoker X
Indlæg: 430
Tilmeldt: 18 mar 2012 17:50
Mit fyr: Ekoheat 1500
Areal: 181
Brændsel: Højlund pillen
Fremviser gerne i postnummer: 5900
Geografisk sted: Langeland
Modtaget likes: 4 gange

Re: Pizza i gasgrill

Indlægaf EJB » 12 jun 2016 14:31

Hej igen!

Nu har jeg så fået prøvet grillen af med spydstegt kylling. Selvfølgelig en Løgismose.
http://www.loegismoseudvalgt.dk/gourmet-kylling-1

Købte et rotisseri i Jem&Fix billigt og lavede en opstilling som ses på billedet.
Virker lidt klodset, men dog det virker.

Resultatet var perfekt, så det kan gøres for billige penge med en billig grill der ikke er forberedt til det.

Den fik to timer på alle tre blus.

Nu kan jeg så både lave pizza og spydstegt kylling på den gamle grill, måske skulle man prøve at grille lidt,
som den jo i bund og grund er lavet til. Vi må se.
Vedhæftede filer
kylling.jpg
grill.jpg

Brugeravatar
godsejeren
Stoker XV
Stoker XV
Indlæg: 1113
Tilmeldt: 22 sep 2007 21:11
Mit fyr: Scotte10kw/v6/vvbprio/keramisk skorsten
Areal: 140
Brændsel: Biopellets din plus
Fremviser gerne i postnummer: 9700
Årligt forbrug: 6 tons
Geografisk sted: brønderslev / lærkegaarden / 9700
Givet likes: 19 gange
Modtaget likes: 36 gange

Re: Pizza i gasgrill

Indlægaf godsejeren » 12 jun 2016 17:47

EJB skrev:Hej igen!

Nu har jeg så fået prøvet grillen af med spydstegt kylling. Selvfølgelig en Løgismose.
http://www.loegismoseudvalgt.dk/gourmet-kylling-1

Købte et rotisseri i Jem&Fix billigt og lavede en opstilling som ses på billedet.
Virker lidt klodset, men dog det virker.

Resultatet var perfekt, så det kan gøres for billige penge med en billig grill der ikke er forberedt til det.

Den fik to timer på alle tre blus.

Nu kan jeg så både lave pizza og spydstegt kylling på den gamle grill, måske skulle man prøve at grille lidt,
som den jo i bund og grund er lavet til. Vi må se.


Daws

Ser sku godt ud :great: godt du tør og prøve noget af. Da jeg lavede kylling kørte jeg kun med de to brændere tændt en i hver side.
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 955 gram trevejsventil rumtermostat http://mhes.dk


Brugeravatar
Oldgaard
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2444
Tilmeldt: 25 aug 2007 12:29
Mit fyr: Scotte 16kw Blackstar 1016 V7 :)
Areal: 250
Brændsel: Piller
Fremviser gerne i postnummer: 4173
Dagligt forbrug: hmm aner der ikke
Årligt forbrug: nu må vi se ;)
Geografisk sted: Sorø
Givet likes: 12 gange
Modtaget likes: 7 gange
Kontakt:

Re: Pizza i gasgrill

Indlægaf Oldgaard » 12 jun 2016 20:03

EJB skrev:Hej igen!

Nu har jeg så fået prøvet grillen af med spydstegt kylling. Selvfølgelig en Løgismose.
http://www.loegismoseudvalgt.dk/gourmet-kylling-1

Resultatet var perfekt, så det kan gøres for billige penge med en billig grill der ikke er forberedt til det.

Nu kan jeg så både lave pizza og spydstegt kylling på den gamle grill, måske skulle man prøve at grille lidt,
som den jo i bund og grund er lavet til. Vi må se.


Sådan en kylling på rundtossen er ikke så ringe ;) faktisk så vil jeg ( selv om jeg ikke er meget for at indrømme det :) ) til tider fortrække kyllingen fremfor en steak :oops:

Ps. indviede lige yngste tøsens farsdagsgave her til aften ;)
http://www.funktiondesign.dk/stegt-flaesk-c-1.html
Fåååårk det blev godt
Som Aaen sagde : ok, det er osse bare for at have sagerne. hvis nu at der skulle komme en landmand op i mig
www.oldgaard.tk
Bor du på Midtsjælland og står en aften og mangler fotoføler eller eltænder til scotte/woody så giv mig en pm

xkfc

Re: Pizza i gasgrill

Indlægaf xkfc » 12 jun 2016 20:11

Det ser lækkert ud, men i bund og grund er det vel ikke meget forskelligt fra at lave det i ovnen (jeg har roterende spyd i ovnen) Det er dog lidt dyrt at lave det i grillen da der hurtigt løber et par kg gas ud på et par timer.
Jeg har langtidsstegt rigtig mange ting, og syntes ikke der er forskel på ovn, gasgrill og kulgrill.

Jeg lavede engang bål med roterende spyd, det gav fantastisk røgsmag til kalkun brysterne jeg havde hængt på. Bålet lavede jeg i en gammel tønde så jeg havde styr på varmen.

Jeg har haft en grill meget magen til cookbaker'en der stod dog Landmann 00553 på den.. den var helt vild, den kunne blive meget varm, når man smed et stykke bacon på pladen kom der et piiiv og baconen var væk icon_cheesygrin.gif Jeg tror at både regulator og grill var syg.

EJB
Stoker X
Stoker X
Indlæg: 430
Tilmeldt: 18 mar 2012 17:50
Mit fyr: Ekoheat 1500
Areal: 181
Brændsel: Højlund pillen
Fremviser gerne i postnummer: 5900
Geografisk sted: Langeland
Modtaget likes: 4 gange

Re: Pizza i gasgrill

Indlægaf EJB » 12 jun 2016 20:15

"Ps. indviede lige yngste tøsens farsdagsgave her til aften ;)
http://www.funktiondesign.dk/stegt-flaesk-c-1.html
Fåååårk det blev godt"

Ak ja, det forbudte er altid godt. Kan sagtens forstå din glæde.



Tilbage til "Mad, Madlavning, Øl & Vin"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster