Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Baxi multiheat 1.5

Spørgsmål vedr. Baxi samt det tilbehør der laves til Baxi stokerfyr
Huxi-baxi
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 1
Tilmeldt: 06 maj 2016 11:40

Baxi multiheat 1.5

Indlægaf Huxi-baxi » 06 maj 2016 18:01

Halløj til baxifolket i dette Forum. :)

Ny i baxibranchen. :)

Jeg har fornylig haft en det bøvl med mit pillefyr. Jeg kommer hjem efter arbejde og blæseren køre og alarmen hyler og display er sort. Jeg kan intet gøre, så jeg vælger at slukke på stikkontakten. Venter 10. Sek. Derefter tænder jeg igen og der er lys i displayet igen. Jeg starter fyret op igen på ny, men har nu efterfølgende haft bøvl med at jeg konstant får A-1 fejl. Er min røggasføler defekt eller hvad kan det skyldes? Har prøvet at gøre fyret total ren i brændkammer og renset røgrør, har også prøvet med forskellige indstillinger. Den går i alarm A-1 efter den har haft pause på 20 min. Når jeg så kigger ind er der overhovedet ikke nogen piller tilbage til når den skal starter op igen. Gør jeg noget forkert? Skal siges det kørte som en drøm inden sort display problemet.

Lige nu har jeg indstilling:

Fremløbstemperatur: 80c°
100% : 8% luft. - 20 sek.
30-100% : 4% luft. - 27 sek.
Min. 20 minutter.

Køre på Davidsen træpiller 8 mm.

Håber der er en venlig sjæl der kan fortælle mig hvad der muligvis er galt og hvilke dele som muligvis kunne være defekte.

Dbh. Huxi.


Brugeravatar
TommyT
Stoker VI
Stoker VI
Indlæg: 205
Tilmeldt: 20 jan 2007 11:53
Mit fyr: Baxi 2,5 F
Areal: 260
Brændsel: Piller
Fremviser gerne i postnummer: 8600
Dagligt forbrug: ?
Årligt forbrug: ?
Geografisk sted: 8600
Kontakt:

Re: Baxi multiheat 1.5

Indlægaf TommyT » 06 maj 2016 19:05

hejsa.
det vil hjælpe hvis du/i fortalte om den er med iltstyring eller manuel indstilling af blæs og pille mængde

kan du se / høre om der bliver kørt piller frem ?
evt prøv selv at køre piller frem med knapperne så du ved at motor / relæer virker

tjek dine indstillinger med dem thy har anbefalet herunder


her er indstillinger til 1,5 udgave med iltstyring " by dr Thy "

alarmreset+menu

Prom feks 110
H15
L40
B30
R0,0

Alarmreset + driftformsknap

-30
H1,2
L0,5
P05
7,0H
7,0L
AU


hvis ikke iltsonde/styring prøv denne og se om ikke den hjælper til thy kommer på banen.

Alarmreset + driftformsknap
-20
H1,4
L0,5
P05
No

Høj
Sek 15
25%

Lav
Sek 20
10%

Pause
15


vh
tommy

Brugeravatar
TommyT
Stoker VI
Stoker VI
Indlæg: 205
Tilmeldt: 20 jan 2007 11:53
Mit fyr: Baxi 2,5 F
Areal: 260
Brændsel: Piller
Fremviser gerne i postnummer: 8600
Dagligt forbrug: ?
Årligt forbrug: ?
Geografisk sted: 8600
Kontakt:

Re: Baxi multiheat 1.5

Indlægaf TommyT » 06 maj 2016 19:08

ps. A1 er alarm på at røg temperatur ikke har været over 90grader i 30 min.

hvis du kikker på røggas temperatur stiger den under drift / opstart ?
vh

Brugeravatar
Brandsen
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3024
Tilmeldt: 21 okt 2009 23:02
Mit fyr: Baxi Multi Heat 2.5 + Scotte BS1016 Mini
Areal: 425 m2
Brændsel: Spildkorn - Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4300
Årligt forbrug: ca 10 tons
Geografisk sted: Holbæk
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 43 gange

Re: Baxi multiheat 1.5

Indlægaf Brandsen » 06 maj 2016 20:23

Halløj i forum,

Velkommen her på Blå Stue i Stoker Pro 8)

Blæser kørende på fuld skrue + hylende alarm + sort display = typisk symptom på et defekt Power print.

Bruger T-mek har somme tider lidt printkort til Baxi på lager, til meget forbrugervenlige priser,
så mon han ikke lige kikker forbi denne tråd ?

Jeg vil foreslå du lige udfylder din profil lidt mere, herunder især hvor i landet Huxi-Baxi bor,
for det kunne jo være en Baxi frænde i nærheden, lige har et kort på reservedels lageret, som
man måske kunne låne i en snæver vending til test, og midlertidig varme 8)

Jeg har f.eks et Power print liggende i 4300 området, og det kom faktisk retur fra udlån for
ca 8 dage siden, hvor en anden Baxi frænde efter 12 års drift pludselig stod med et dødt print.
__________________________________________________________________
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )

Brugeravatar
Bigfoot
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4280
Tilmeldt: 06 sep 2010 10:21
Mit fyr: Baxi multiheat 1.5 - 350 m. iltstyring
Areal: 116
Brændsel: RW træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 6818
Dagligt forbrug: 18
Årligt forbrug: ca 6 ton
Geografisk sted: Årre/Varde
Givet likes: 3 gange
Modtaget likes: 37 gange

Re: Baxi multiheat 1.5

Indlægaf Bigfoot » 07 maj 2016 08:06

den er da nem folkens...... hans pausesetting er 20 min...... det når at brænde helt ud, inden det får noget nyt.

sæt den ned til 10
Velkommen til blå stue.... her er altid varme på

"omdrejningstal, kølevandstemperatur, og turbotryk, er alt sammen totalt ligegyldige parametre, som man egentlig ikke skal gå så højt op i."
citat Bigfoot, herning pullingarena.


Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7784
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Re: Baxi multiheat 1.5

Indlægaf thy » 07 maj 2016 09:42

Huxi-baxi skrev:Halløj til baxifolket i dette Forum. :)

Ny i baxibranchen. :)

Jeg har fornylig haft en det bøvl med mit pillefyr. Jeg kommer hjem efter arbejde og blæseren køre og alarmen hyler og display er sort. Jeg kan intet gøre, så jeg vælger at slukke på stikkontakten. Venter 10. Sek. Derefter tænder jeg igen og der er lys i displayet igen. Jeg starter fyret op igen på ny, men har nu efterfølgende haft bøvl med at jeg konstant får A-1 fejl. Er min røggasføler defekt eller hvad kan det skyldes? Har prøvet at gøre fyret total ren i brændkammer og renset røgrør, har også prøvet med forskellige indstillinger. Den går i alarm A-1 efter den har haft pause på 20 min. Når jeg så kigger ind er der overhovedet ikke nogen piller tilbage til når den skal starter op igen. Gør jeg noget forkert? Skal siges det kørte som en drøm inden sort display problemet.

Lige nu har jeg indstilling:

Fremløbstemperatur: 80c°
100% : 8% luft. - 20 sek. ser noget mystisk ud
30-100% : 4% luft. - 27 sek. ser ser også mystisk ud blæs under 8 ses sjældent og det vil give lav røgtemp..forsæter nedderst
Min. 20 minutter.

Køre på Davidsen træpiller 8 mm.

Håber der er en venlig sjæl der kan fortælle mig hvad der muligvis er galt og hvilke dele som muligvis kunne være defekte.

Dbh. Huxi.


hvad står talene til i montør indstrilling

alarmreset + driftformsknap...
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk



Tilbage til "Baxi Stoker"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst