Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Fejl på blæser/print

Spørgsmål vedr. Baxi samt det tilbehør der laves til Baxi stokerfyr
Allha
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 4
Tilmeldt: 12 jan 2016 20:39
Mit fyr: Baxi multiheat 1,5
Areal: 193
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 3730
Dagligt forbrug: 18
Årligt forbrug: 5,6
Geografisk sted: Bornholm

Fejl på blæser/print

Indlægaf Allha » 12 jan 2016 20:58

Hejsa. Har en multiheat 1,5 fra 2008 med iltstyring. Har nu fået problemer. 1. spørgsmål Er det meningen at blæseren skal stå og køre langsomt selvom der på displayet står at den kører 0%? Spørgsmål 2. 02% står også og kører op og ned nogen gange rammer den 0 andre gange 20. Blæseren er skiftet og iltstyring er skiftet i forårs. Nogen der har en ide om hvad der kan være galt.


Brugeravatar
Brandsen
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3034
Tilmeldt: 21 okt 2009 23:02
Mit fyr: Baxi Multi Heat 2.5 + Scotte BS1016 Mini
Areal: 425 m2
Brændsel: Spildkorn - Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4300
Årligt forbrug: ca 10 tons
Geografisk sted: Holbæk
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 45 gange

Re: Fejl på blæser/print

Indlægaf Brandsen » 12 jan 2016 21:05

Halløj i forum,

Velkommen her på Blå Stue i Stoker Pro 8)

Ja, blæseren kører altid, selv om der vises 0 i displayet, det er derfor
blæser værdien f.eks angives som -20, dvs så kører altid 20% selv
om der står 0 i displayet, og står der f.eks 10 i displayet, så kører den
faktisk 30%

Ilt procenten vil altid variere en del, men ikke i hurtige spring, så funderer
på om du har husket at kalibrere den nye iltsonde ?

Ellers vil jeg foreslå du lige lister dine indstillinger, vel at mærke fra begge menuer,
så kommer der sikkert forslag til bedre indstillinger.
__________________________________________________________________
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7799
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Re: Fejl på blæser/print

Indlægaf thy » 13 jan 2016 14:42

Allha skrev:Hejsa. Har en multiheat 1,5 fra 2008 med iltstyring. Har nu fået problemer. 1. spørgsmål Er det meningen at blæseren skal stå og køre langsomt selvom der på displayet står at den kører 0%? Spørgsmål 2. 02% står også og kører op og ned nogen gange rammer den 0 andre gange 20. Blæseren er skiftet og iltstyring er skiftet i forårs. Nogen der har en ide om hvad der kan være galt.


Den står nok til standart og der er der ikke taget højde for fyret både kan køre høj og lav med iltstyring :oops:

Så du skal bare have sat værdierne rigtig så falder den til ro igen

Alarmreset +menu

Prom feks 110
H15
L40
B30
R0,0

Alarmreset + driftformsknap

-30
H1,4
L0,6
P05
7,0H
7,0L
AU

Så skulle det spille sammen igen

PS driftformsknap må ikke lyse

Pps som brandsen siger kører blæs med mindre der står OFF som ved pausefyring
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Allha
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 4
Tilmeldt: 12 jan 2016 20:39
Mit fyr: Baxi multiheat 1,5
Areal: 193
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 3730
Dagligt forbrug: 18
Årligt forbrug: 5,6
Geografisk sted: Bornholm

Re: Fejl på blæser/print

Indlægaf Allha » 13 jan 2016 23:29

Er det muligt at reset indstillinger tilbage til fabriksindstillinger ved tryk på nogle knapper.? :-/

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7799
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Re: Fejl på blæser/print

Indlægaf thy » 14 jan 2016 00:12

Næ ...men de står i manualen

Den er vel calibreret
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk


Allha
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 4
Tilmeldt: 12 jan 2016 20:39
Mit fyr: Baxi multiheat 1,5
Areal: 193
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 3730
Dagligt forbrug: 18
Årligt forbrug: 5,6
Geografisk sted: Bornholm

Re: Fejl på blæser/print

Indlægaf Allha » 14 jan 2016 22:23

Har i undersøgt indstillinger og kalibrering af iltsonde. Begge dele virkede ok. Har nu købt et nyt power/print2 og fyret har nu kørt fejlfrit i 2 timer. Håber sgu det kører nu. Har nærmest ligget søvnløs over de problemer. Men tak for hjælpen hidtil. icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7799
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Re: Fejl på blæser/print

Indlægaf thy » 14 jan 2016 22:29

T- mek kan lav det defekte print hvis det var noget...

Træls hvis det driller hvilke fejl symptomer havde du..
Fejl koder?
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Allha
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 4
Tilmeldt: 12 jan 2016 20:39
Mit fyr: Baxi multiheat 1,5
Areal: 193
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 3730
Dagligt forbrug: 18
Årligt forbrug: 5,6
Geografisk sted: Bornholm

Re: Fejl på blæser/print

Indlægaf Allha » 15 jan 2016 20:43

Nej mærkeligt nok ingen fejlkode. Men sikringen på printet var sprunget og blæseren stod bare og summede og blev meget varm. Troede derfor først at det var blæseren der var problemet. Skiftede kondensator på blæseren men det hjalp ikke.



Tilbage til "Baxi Stoker"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster