Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Baxi 1.5 med A3 fejl

Spørgsmål vedr. Baxi samt det tilbehør der laves til Baxi stokerfyr
Brugeravatar
T-mek
Stoker XIV
Stoker XIV
Indlæg: 965
Tilmeldt: 21 jul 2013 15:13
Mit fyr: Scotte 10kw 6.78, semi-rens, 160L VVB.
Areal: 160 + 60 i værksted
Brændsel: 8mm træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4990
Årligt forbrug: 5500 til 6000 kg.
Geografisk sted: 4990 Sakskøbing
Modtaget likes: 2 gange

Re: Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf T-mek » 20 dec 2015 09:23

rune-z skrev:Hej i forum.

Jeg har brug for lidt råd og vejledning, og håber I kan hjælpe.

Jeg har et ældre fyr som sidste år fik skiftet de 2 print bag på panelet. Nu er fyret så begyndt at melde A3 når deres køres frem på sneglen 5 gange.
Umiddelbart lader det til at sneglen kører fint og uden besvær. Jeg har prøvet følgende:
1. Skiftet alle 3 sikringer i tavlen.
2. Lavet ombytter-trikket på K1 og K2. Dvs. A1 er byttet på K1 og K2, [b]13 er flyttet fra K1 til K2[/b], og T1 og T2 er byttet.

Når du bytter på den måde du beskriver, så skal både ledning 13 & 14 på K1 flyttes med over på K2.
De bruges til at fortælle styring at snegl har kørt, får den ikke dette signal vil styring gå i A3.
De skal gå til klemme 9 & 10 på række J5.

Funktionen fungerer korrekt, men melder stadig fejl efter 5 kørsler.
3. Der er ingen fejl på retur-kørsler.
4. Jeg har skiftet motorværn uden det hjalp. http://bioeksperten.dk/product/motorvae ... kopi-1461/

Hvad gør jeg så?

Pft,
Rune
/ Christian

Har gerne lidt dele til Scotte / Baxi + diverse pumper på hylden.


rune-z
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 12
Tilmeldt: 21 apr 2012 21:07

Re: Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf rune-z » 20 dec 2015 15:42

Hej Christian.

Det var lige den kommentar jeg manglede. Jeg har flyttet hele kontakt-sættet k1 og k2 med motorværn over fra et andet fyr. På dette fyr var det monteret spejlvendt, så da jeg satte det på, kørte sneglen baglæns. Jeg lavede derfor ombytter-tricket uden at flytte nr. 14. Denne var monteret på motorværnet og ikke k1 eller k2. Efter dit tip, flyttede jeg 14 over på rette plads, og nu kører det, og har kørt i 5 timer uden problemer! :-)

Tusind tak for hjælpen til alle.

God jul!
Rune

Brugeravatar
T-mek
Stoker XIV
Stoker XIV
Indlæg: 965
Tilmeldt: 21 jul 2013 15:13
Mit fyr: Scotte 10kw 6.78, semi-rens, 160L VVB.
Areal: 160 + 60 i værksted
Brændsel: 8mm træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4990
Årligt forbrug: 5500 til 6000 kg.
Geografisk sted: 4990 Sakskøbing
Modtaget likes: 2 gange

Re: Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf T-mek » 20 dec 2015 15:55

rune-z skrev:Hej Christian.

Det var lige den kommentar jeg manglede. Jeg har flyttet hele kontakt-sættet k1 og k2 med motorværn over fra et andet fyr. På dette fyr var det monteret spejlvendt, så da jeg satte det på, kørte sneglen baglæns. Jeg lavede derfor ombytter-tricket uden at flytte nr. 14. Denne var monteret på motorværnet og ikke k1 eller k2. Efter dit tip, flyttede jeg 14 over på rette plads, og nu kører det, og har kørt i 5 timer uden problemer! :-)

Tusind tak for hjælpen til alle.

God jul!
Rune


:great:
/ Christian

Har gerne lidt dele til Scotte / Baxi + diverse pumper på hylden.

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7783
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Re: Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf thy » 20 dec 2015 17:25

T-mek skrev::great:


Godt set t-mek :great:
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk



Tilbage til "Baxi Stoker"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster