Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Baxi 1.5 med A3 fejl

Spørgsmål vedr. Baxi samt det tilbehør der laves til Baxi stokerfyr
rune-z
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 12
Tilmeldt: 21 apr 2012 21:07

Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf rune-z » 04 dec 2015 11:46

Hej i forum.

Jeg har brug for lidt råd og vejledning, og håber I kan hjælpe.

Jeg har et ældre fyr som sidste år fik skiftet de 2 print bag på panelet. Nu er fyret så begyndt at melde A3 når deres køres frem på sneglen 5 gange.
Umiddelbart lader det til at sneglen kører fint og uden besvær. Jeg har prøvet følgende:
1. Skiftet alle 3 sikringer i tavlen.
2. Lavet ombytter-trikket på K1 og K2. Dvs. A1 er byttet på K1 og K2, 13 er flyttet fra K1 til K2, og T1 og T2 er byttet. Funktionen fungerer korrekt, men melder stadig fejl efter 5 kørsler.
3. Der er ingen fejl på retur-kørsler.
4. Jeg har skiftet motorværn uden det hjalp. http://bioeksperten.dk/product/motorvae ... kopi-1461/

Hvad gør jeg så?

Pft,
Rune


Brugeravatar
Brandsen
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3020
Tilmeldt: 21 okt 2009 23:02
Mit fyr: Baxi Multi Heat 2.5 + Scotte BS1016 Mini
Areal: 425 m2
Brændsel: Spildkorn - Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4300
Årligt forbrug: ca 10 tons
Geografisk sted: Holbæk
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 43 gange

Re: Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf Brandsen » 04 dec 2015 14:12

Halløj i forum,

Så kontrollerer du røggas føleren. Det lyder måske lidt underligt, men det er før
set at en defekt røg temp føler kan give A3 fejl. Kontroller først om ledningen er
er orden, og skruer strammet ordentligt i klemrækken.
__________________________________________________________________
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )

rune-z
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 12
Tilmeldt: 21 apr 2012 21:07

Re: Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf rune-z » 04 dec 2015 15:05

Hej Brandsen.

Jeg har nu skiftet røggasføler og powerprint uden effekt. Andre ideer?

Pft.
Rune

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7782
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Re: Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf thy » 04 dec 2015 15:23

Nu bakker den vel ikke for så kan den pakke sig...

Overkogssikringen er den ok sikringen er vist 1,4a sandfyldt

PS hvor henne?
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

rune-z
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 12
Tilmeldt: 21 apr 2012 21:07

Re: Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf rune-z » 04 dec 2015 15:42

Sneglen kører den rigtige vej. Ledninger er sat tilbage til oprindelig plads. Hvor sidder overkogningssikringen?

Fyret befinder sig på MidtSjælland, Store Merløse.

Mvh.
Rune


rune-z
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 12
Tilmeldt: 21 apr 2012 21:07

Re: Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf rune-z » 04 dec 2015 16:30

Har lige prøvet at sætte det gamle print på. Det blev i sin tid skiftet fordi det var ustabilt, men det fungerede da... Det giver samme fejl som det nye.
Hvis jeg lige skal summere op:
1. Begge print forsøgt skiftet.
2. Motorværn skiftet, og forsøgt justeret op.
3. Røggasføler skiftet.
4. De 2 relæer K1 og K2 er forsøgt byttet.

Mvh.
Rune

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7782
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Re: Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf thy » 04 dec 2015 17:45

rune-z skrev:Har lige prøvet at sætte det gamle print på. Det blev i sin tid skiftet fordi det var ustabilt, men det fungerede da... Det giver samme fejl som det nye.
Hvis jeg lige skal summere op:
1. Begge print forsøgt skiftet.
2. Motorværn skiftet, og forsøgt justeret op.
3. Røggasføler skiftet.
4. De 2 relæer K1 og K2 er forsøgt byttet.

Mvh.
Rune


Tja måske fejl på motor... Du kunne som test afmontere ledninger på motor og så se hvad der sker ved det..

Sikring sidder på printet med transformer på den side hvor overkogsikringen sidder
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

rune-z
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 12
Tilmeldt: 21 apr 2012 21:07

Re: Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf rune-z » 10 dec 2015 19:26

thy skrev:Tja måske fejl på motor... Du kunne som test afmontere ledninger på motor og så se hvad der sker ved det..

Sikring sidder på printet med transformer på den side hvor overkogsikringen sidder


Jeg har prøvet at lave en lus på klemme 3 og 4 på J2, og prøvet at afmontere ledninger på motoren. Intet af det hjalp.

Andre gode ideer? Jeg er helt blank...

Mvh.
Rune

rune-z
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 12
Tilmeldt: 21 apr 2012 21:07

Re: Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf rune-z » 10 dec 2015 19:28

rune-z skrev:Jeg har prøvet at lave en lus på klemme 3 og 4 på J2, og prøvet at afmontere ledninger på motoren. Intet af det hjalp.

Andre gode ideer? Jeg er helt blank...

Mvh.
Rune


Nå-ja. Og med hensyn til sikring, så er den fin. Har også prøvet med andre print uden resultat.

Mvh.
Rune

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7782
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Re: Baxi 1.5 med A3 fejl

Indlægaf thy » 10 dec 2015 19:52

rune-z skrev:Jeg har prøvet at lave en lus på klemme 3 og 4 på J2, og prøvet at afmontere ledninger på motoren. Intet af det hjalp.

Andre gode ideer? Jeg er helt blank...

Mvh.
Rune


Lavede den fejlen med motoren pillet fra ??

Så må der være en lednings fejl fra styringen til motoren
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk



Tilbage til "Baxi Stoker"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster