Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

opstart

Efter ønske fra Stokerbot teamet låses dette forum
Der ydes ikke længere support
Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7663
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 2 gange
Modtaget likes: 6 gange
Kontakt:

Re: opstart

Indlægaf thy » 26 jan 2008 12:53

tn skrev:
thy skrev:http://stokerbot/index.htm

har forsøgt lidt mere så... prøv igen.. ellers pas


Hej, nej den kan stadig ikke ses.

Udefra skal den accesses som http://87.53.186.47

da navnet stokerbot ikke er kendt uden for dit lokalnet.
under port forwarding angives så at request udefra altså fra den offentlige ip 87.53.186.47 skal dirigeres ned til lokal ip adressen for din stokerbot.

så du skal have indtastet denne lokal ip for stokerbot.
den er sikkert automatisk tildelt via dhcp, så hvis du ikke kender den, kan du fra en anden computer via kør program, hvor du skriver cmd og enter, så du får et dos prompt.
herefter skriver du ping stokerbot og den skulle så gerne svare med dens ip adresse.
det er denne adresse du skal indsætte under private ip.


ups der var fejl i ip på stoker bot(der var opgivet et 1 tal for meget :oops: )... så prøv nu
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk


tn
Stoker IV
Stoker IV
Indlæg: 135
Tilmeldt: 20 jan 2007 14:25
Mit fyr: bio-comfort på tasso-us kedel
Areal: 200
Brændsel: piller
Dagligt forbrug: 17-25
Årligt forbrug: 5000
Geografisk sted: sydfyn
Kontakt:

Re: opstart

Indlægaf tn » 26 jan 2008 12:56

thy skrev:
tn skrev:
thy skrev:http://stokerbot/index.htm

har forsøgt lidt mere så... prøv igen.. ellers pas


Hej, nej den kan stadig ikke ses.

Udefra skal den accesses som http://87.53.186.47

da navnet stokerbot ikke er kendt uden for dit lokalnet.
under port forwarding angives så at request udefra altså fra den offentlige ip 87.53.186.47 skal dirigeres ned til lokal ip adressen for din stokerbot.

så du skal have indtastet denne lokal ip for stokerbot.
den er sikkert automatisk tildelt via dhcp, så hvis du ikke kender den, kan du fra en anden computer via kør program, hvor du skriver cmd og enter, så du får et dos prompt.
herefter skriver du ping stokerbot og den skulle så gerne svare med dens ip adresse.
det er denne adresse du skal indsætte under private ip.


ups der var fejl i ip på stoker bot(der var opgivet et 1 tal for meget :oops: )... så prøv nu


Hej Thy

succes succes, tillykke med det.
Nu virker det.
Hilsen TN
omline fyrdata http://pillefyr.tknweb.dk

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7663
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 2 gange
Modtaget likes: 6 gange
Kontakt:

Re: opstart

Indlægaf thy » 26 jan 2008 13:00

der hvor der er vilde svingninger når der har været flyttet rundt som forsøg :great:

BLÅ er retur før shunt :great:

Mange tak for hjælpen
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Balle
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 4
Tilmeldt: 14 aug 2007 22:02

Re: opstart

Indlægaf Balle » 12 apr 2008 11:34

Har modtaget min Stokerbot. Men der er ingen forbindelse = ingen lys i netværksstikket, kun et enkelt blink hvert 10. sec. Har prøvet at vende strømstikket. Hvad sker der?

Brugeravatar
MORA
Stoker XI
Stoker XI
Indlæg: 521
Tilmeldt: 20 jan 2007 23:11
Mit fyr: Overtaget selvbyg
Areal: 202
Brændsel: Flexheat
Dagligt forbrug: 32
Årligt forbrug: 10
Geografisk sted: Horsens
Kontakt:

Re: opstart

Indlægaf MORA » 13 apr 2008 09:59

Balle skrev:Har modtaget min Stokerbot. Men der er ingen forbindelse = ingen lys i netværksstikket, kun et enkelt blink hvert 10. sec. Har prøvet at vende strømstikket. Hvad sker der?

Det burde ikke være nødvendigt at vende stikket på de nye.
Ingen lyd tyder mest på et forkert netkabel, er du sikker på det er et "straight trough" kabel du bruger til at tilslutte den til en router/switch ?
Prøv evt. med et andet kabel.



Tilbage til "StokerBot"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster