Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

baxi 15 - A8 fejl og ingen blæser

Spørgsmål vedr. Baxi samt det tilbehør der laves til Baxi stokerfyr
mll
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 4
Tilmeldt: 28 feb 2015 14:21

baxi 15 - A8 fejl og ingen blæser

Indlægaf mll » 28 feb 2015 14:34

Hej

Mit baxi multiheat 15 fyr var tidligere gået ud Pga. Pille mangel.
har nu renset fyret, og fyldt piller på igen Og tændt igen.

Nu melder fyret A8 fejl.
forbrændingsmotor er helt sort og kun få glæder.
Jeg har prøvet at tømmermænd det for vand. Der kommer ikke noget vand ud ultrakort hullet.
jeg prøver trykke på begge blæsere samtidig. Der står 40 i displayet, men blæseren går ikke igang.
der kommer Heller ikke den mindste dråbe vand ud af hullet.

Når jeg prøver at tænde fyret kan jeg Heller ikke hørt blæseren. Det mener jeg at jeg har kunnet Før.

Er der nogen der kan hjælpe mig?

HILSEN
MLL


Brugeravatar
Brandsen
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3020
Tilmeldt: 21 okt 2009 23:02
Mit fyr: Baxi Multi Heat 2.5 + Scotte BS1016 Mini
Areal: 425 m2
Brændsel: Spildkorn - Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4300
Årligt forbrug: ca 10 tons
Geografisk sted: Holbæk
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 43 gange

baxi 15 - A8 fejl og ingen blæser

Indlægaf Brandsen » 28 feb 2015 18:38

Halløj i forum,

Jeg kan ikke se nogen sammenhæng, mellem at fyret gik ud pga pillemangel,
og så den A8 fejl du ser nu.

A8 betyder at iltsensoren måler 0% og røg temperaturen har været under 80 grader i 5 minutter.

At blæseren så heller ikke kører selv om der står 40% i displayet, er også ret besynderligt.

Jeg kunne tro du enten har et strøm problem, eller måske et defekt print kort, og vil foreslå
du starter med at måle om du har alle 3 faser inde på Power Printet. Og når du nu har panelet
pillet af, så giv print kortene et grundig blæs med trykluft, på begge sider af begge kort, og
samtidigt kontrollere at sikringerne der sidder på bagsiden af panelet ikke er sprunget.
__________________________________________________________________
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7774
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

baxi 15 - A8 fejl og ingen blæser

Indlægaf thy » 28 feb 2015 19:42

tja... måske en sonde der ikke bliver varm/fejl på den

MEN ikke så godt at blæser ikke starter,selv når den viser 40 i display,så der skal måske tjækkes for manglende fase
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

mll
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 4
Tilmeldt: 28 feb 2015 14:21

baxi 15 - A8 fejl og ingen blæser

Indlægaf mll » 01 mar 2015 18:28

Hej

Tak for svarene, begge to.

ja jeg frygtede noget i den stil.
Jeg er sådan nogenlunde handymand, men er det ikke klogest at få fat i en vvs mand? Fremfor selv at skille fyret fra hinanden.

Det undrer mig også, at der ikke i brugsvejledninger er beskrevet, hvad man skal Gøre ved en a8 fejl.

Hilsen
Mll

mll
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 4
Tilmeldt: 28 feb 2015 14:21

baxi 15 - A8 fejl og ingen blæser

Indlægaf mll » 02 mar 2015 06:38

Hej

Jeg har lige prøvet at tænde for blæseren igen, efter at have fjernet strømstyrke og tilsluttet igen.
Og den gik igang, men den slider på et eller andet.

Kan man åbne indtil blæseren og rengøre den?

Hilsen mll


Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7774
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

baxi 15 - A8 fejl og ingen blæser

Indlægaf thy » 02 mar 2015 07:45

Ja der er 4 skruer der holder den på plads. Mystisk hvad der går på. Det er ikke lejer der er dårlige.

Du kunne lade den køre og så blæse luft ind gennem de aflange huller hvor blæser tager luft ind
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

mll
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 4
Tilmeldt: 28 feb 2015 14:21

baxi 15 - A8 fejl og ingen blæser

Indlægaf mll » 03 mar 2015 20:11

Hej

Super mange tak det vil jeg prøve.

Hilsen
mll



Tilbage til "Baxi Stoker"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster