Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Meget mærkeligt

Spørgsmål vedr. Scotte samt det tilbehør der laves til Scotte pillefyret
Thyboen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 2
Tilmeldt: 02 jan 2015 19:10

Meget mærkeligt

Indlægaf Thyboen » 07 jan 2015 18:31

Hej med jer

Har et scotte mini 10kw anlæg, der er 2 år og 2 mdr gammel.
Det startede med at den begyndte at gå i alarm udbrændt, selv om der var et højt forbrug. Fandt ud af at motoren til den eksterne snegl engang imellem bare stod og brummede uden at køre. Har så købt en ny motor, og har koblet den til. Det er så nu det bliver virkelig mystisk. Jeg har ikke sat den nye motor på sneglen den ligger bare løs. Jeg har så tændt og slukket den flere gange i manuel styring, og engang imellem brummer den mærkeligt og kører den forkerte vej.
Det syntes jeg virker helt tosset.
Er der nogle af jer begavede pillefolk der kan gi en logisk forklaring på det?

Mvh. René


Brugeravatar
HR LUCCA
Stoker XV
Stoker XV
Indlæg: 1290
Tilmeldt: 11 dec 2012 19:31
Mit fyr: Scotte 10 kw V7 styring
Areal: 146 m2
Brændsel: træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4200
Årligt forbrug: Ca 4500 kg
Geografisk sted: Slagelse
Givet likes: 2 gange
Modtaget likes: 15 gange

Meget mærkeligt

Indlægaf HR LUCCA » 07 jan 2015 18:33

Du skal nok prøve og skifte kondensatoren til motoren . den koster 30-40 kr det den lille sorte klods , husk og køb en i samme størrelse som den gamle :wink:

Thyboen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 2
Tilmeldt: 02 jan 2015 19:10

Meget mærkeligt

Indlægaf Thyboen » 07 jan 2015 22:07

Til info så kører fyret igen.
Tak for hjælpen Hr Lucca, det var kondensatoren.
Fik en ny hos CE Boll oliefyrsservice på Mors.
Fik en kanon god service derfra sådan en onsdag aften.
Men vigtigst af alt, lillemor er glad igen, for nu er der varme:-)

Tak for hjælpen.



Tilbage til "Scotte Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Torpet og 1 gæst