Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Måske defekt Lamdesonde eller print

Spørgsmål vedr. Baxi samt det tilbehør der laves til Baxi stokerfyr
Rune Forchhammer
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 9
Tilmeldt: 05 jan 2015 22:22
Mit fyr: Baxi Multiheat 2.5
Areal: 500m2
Brændsel: 8mm Piller
Fremviser gerne i postnummer: 1440
Geografisk sted: KBH.K

Måske defekt Lamdesonde eller print

Indlægaf Rune Forchhammer » 05 jan 2015 22:42

Hej

Jeg har et problem med min Lamdesonde som jeg ikke lige kan løse
Nå jeg aktivere min Iltstyring/Lamdesonde i menuen vil den ikke tænde for blæsern så har måtte slå den fra igen og køre med frabriks instillinger atm, så har et stort Pille forbrug.
Lamdesonden er cirka 1 år gammel.

Er der måske nogen der har en løsning på hvad det kan være


Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7780
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Måske defekt Lamdesonde eller print

Indlægaf thy » 05 jan 2015 23:04

Rune Forchhammer skrev:Hej

Jeg har et problem med min Lamdesonde som jeg ikke lige kan løse
Nå jeg aktivere min Iltstyring/Lamdesonde i menuen vil den ikke tænde for blæsern så har måtte slå den fra igen og køre med frabriks instillinger atm, så har et stort Pille forbrug.
Lamdesonden er cirka 1 år gammel.

Er der måske nogen der har en løsning på hvad det kan være


tja..

hvad sker der står der 0 i blæser... den justerer jo først op hvis der er behov for det..
har du prøvet at calibrerer den?
hvad viser 02 når den er slået til..

hvad er stort pilleforbrug?
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Brugeravatar
Bigfoot
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4274
Tilmeldt: 06 sep 2010 10:21
Mit fyr: Baxi multiheat 1.5 - 350 m. iltstyring
Areal: 116
Brændsel: RW træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 6818
Dagligt forbrug: 18
Årligt forbrug: ca 6 ton
Geografisk sted: Årre/Varde
Givet likes: 3 gange
Modtaget likes: 37 gange

Måske defekt Lamdesonde eller print

Indlægaf Bigfoot » 06 jan 2015 06:07

tag strømmen fra den kortvarigt, og genstart stokeren, og kalibrer iltsonden på ny.....

det burde løse problemet
Velkommen til blå stue.... her er altid varme på

"omdrejningstal, kølevandstemperatur, og turbotryk, er alt sammen totalt ligegyldige parametre, som man egentlig ikke skal gå så højt op i."
citat Bigfoot, herning pullingarena.

Rune Forchhammer
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 9
Tilmeldt: 05 jan 2015 22:22
Mit fyr: Baxi Multiheat 2.5
Areal: 500m2
Brændsel: 8mm Piller
Fremviser gerne i postnummer: 1440
Geografisk sted: KBH.K

Måske defekt Lamdesonde eller print

Indlægaf Rune Forchhammer » 06 jan 2015 10:03

Hej Igen

Så har jeg prøvet og calibrere den igen ved først at slukke kortvarigt for fyrets strøm først og afmontere sonde og røgføler.

CAL = 202
nå jeg så sætter fyret igang igen starter den med disse tal

Frem 55
Retur 50
set 70
Røgtemp 140 (ren røgmåler)
02-% 20.7 - 17.8
6-% 0 - 85 (er den med et turbo/snejl icon)

og kort tid efter får jeg fejl a10 (ilt% 20 i mere end 3min)
Der kommer sort røg ud af skorstenen og lange rød/gule flammer i brandkammeret.
og syndtes den køre lidt for mange piller ind i brandkammeret.

Alarm + drift =
-20
H 02
L 01
P 05
8. 0H
6. 0L
AU

Alarm + menu =
110
H 15
L 60
B 85
R 0.0

Jeg håber der er noget af alt det her der giver nogen mening.

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7780
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Måske defekt Lamdesonde eller print

Indlægaf thy » 06 jan 2015 10:26

[quote="Rune Forchhammer"]Hej Igen

Så har jeg prøvet og calibrere den igen ved først at slukke kortvarigt for fyrets strøm først og afmontere sonde og røgføler.

CAL = 202
nå jeg så sætter fyret igang igen starter den med disse tal

Frem 55
Retur 50
set 70
Røgtemp 140 (ren røgmåler)
02-% 20.7 - 17.8
6-% 0 - 85 (er den med et turbo/snejl icon)

og kort tid efter får jeg fejl a10 (ilt% 20 i mere end 3min)
Der kommer sort røg ud af skorstenen og lange rød/gule flammer i brandkammeret.
og syndtes den køre lidt for mange piller ind i brandkammeret.

Alarm + drift =
-20
H 02
L 01
P 05
8. 0H
6. 0L
AU

Alarm + menu =
110
H 15
L 60
B 85
R 0.0

Jeg håber der er noget af alt det her der giver nogen mening.[/

Det gir mening du har noget der er utæt så ilt% bliver for høj.
Der er ogå lidt der bør ændres i indstillinger vender tilbage over middag med det.

Tjæk snor ved låger først
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk


Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7780
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Måske defekt Lamdesonde eller print

Indlægaf thy » 06 jan 2015 10:40

[quote="Rune Forchhammer"]Hej Igen

Så har jeg prøvet og calibrere den igen ved først at slukke kortvarigt for fyrets strøm først og afmontere sonde og røgføler.

CAL = 202
nå jeg så sætter fyret igang igen starter den med disse tal

Frem 55
Retur 50
set 70
Røgtemp 140 (ren røgmåler)
02-% 20.7 - 17.8
6-% 0 - 85 (er den med et turbo/snejl icon) aktuel blæs.

og kort tid efter får jeg fejl a10 (ilt% 20 i mere end 3min)
Der kommer sort røg ud af skorstenen og lange rød/gule flammer i brandkammeret.
og syndtes den køre lidt for mange piller ind i brandkammeret.

Alarm + drift =
-20xxxx-30
H 02xxxh 05
L 01
P 05
8. 0Hxxxx7,0
6. 0Lxxxxx7,0
AU

Alarm + menu =
110
H 15xxx12
L 60xxxx40
B 85xxxxx50
R 0.0

Jeg håber der er noget af alt det her der giver nogen mening.[/
Giv snorene i lugerene wd40 skuehul spændes lukket. Tjæk for utætheder rundt ved sonden.
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Rune Forchhammer
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 9
Tilmeldt: 05 jan 2015 22:22
Mit fyr: Baxi Multiheat 2.5
Areal: 500m2
Brændsel: 8mm Piller
Fremviser gerne i postnummer: 1440
Geografisk sted: KBH.K

Måske defekt Lamdesonde eller print

Indlægaf Rune Forchhammer » 06 jan 2015 10:55

Jeg har lige givet snorene i lågerne wd40 men samme resultat

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7780
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Måske defekt Lamdesonde eller print

Indlægaf thy » 06 jan 2015 11:01

[quote="Rune Forchhammer"]Jeg har lige givet snorene i lågerne wd40 men samme resultat[/
Ok så tror jeg mest på den er utæt ved sonden. Den skal strammes godt.
Ellers er det pakning hvor pladen på sonden er skruet på skorstens røret der er utæt.
Kan man få et billed af samling der.
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Brugeravatar
Brandsen
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3020
Tilmeldt: 21 okt 2009 23:02
Mit fyr: Baxi Multi Heat 2.5 + Scotte BS1016 Mini
Areal: 425 m2
Brændsel: Spildkorn - Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4300
Årligt forbrug: ca 10 tons
Geografisk sted: Holbæk
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 43 gange

Måske defekt Lamdesonde eller print

Indlægaf Brandsen » 06 jan 2015 11:13

Halløj i forum,

Kunne du prøve at sætte fuld skrue på blæseren, ved at trykke på
begge blæser symboler på én gang, når displayet står med den vildt høje o2 %
og der samtidig kommer sort røg ud af skorstenen.

Dette for at kontrollere blæseren kan give tilstrækkeligt luft, og samtidigt
kontrollere at blæser for fuld skrue får o2 % til at dale.
__________________________________________________________________
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )

Rune Forchhammer
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 9
Tilmeldt: 05 jan 2015 22:22
Mit fyr: Baxi Multiheat 2.5
Areal: 500m2
Brændsel: 8mm Piller
Fremviser gerne i postnummer: 1440
Geografisk sted: KBH.K

Måske defekt Lamdesonde eller print

Indlægaf Rune Forchhammer » 06 jan 2015 11:17

Jeg har lige tapet det til for at se om det er det der er galt
20150106_110248.jpg


Og sådan her ser brandkameret ud med sort røg og lange flammer
20150106_110305.jpg



Tilbage til "Baxi Stoker"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster