Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Audi A6 AAT startproblemer.

Her kan du få hjælp til Bil, MC og Motor samt alt "gør det selv" til Bil, MC og Motor
Ny bil, nye dæk eller startproblemer
Landlyst
Stoker XVIII
Stoker XVIII
Indlæg: 4468
Tilmeldt: 13 okt 2009 22:03
Mit fyr: Scotte 16kW V. 10, Blackstar semirens
Areal: 200kvm+ 60kvm
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8830
Dagligt forbrug: 30,8
Årligt forbrug: 6 tons
Geografisk sted: 8830 Tjele
Givet likes: 22 gange
Modtaget likes: 10 gange

Audi A6 AAT startproblemer.

Indlægaf Landlyst » 11 nov 2014 20:52

Hansi102 skrev:Ja det er selvfølgelig en mulighed med en komp. måling.

Men den type motorer plejer nemt at kunne køre 400-500000km.

Har en mistanke om en el-fejl, men hvor skal man starte henne?



Ja men det kunne være det alligevel....

El fejl? Er den ikke med gammeldags pumpe?


Hansi102
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 44
Tilmeldt: 30 jun 2008 17:22
Mit fyr: Blackstar 1016 16kw woody V10
Areal: 230m2
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8585
Årligt forbrug: ca 3 tons
Geografisk sted: Bønnerup Strand

Audi A6 AAT startproblemer.

Indlægaf Hansi102 » 11 nov 2014 21:09

Ja den er mere villig når den er kold og skal forvarme.

Men hvis motoren er lun forvarmer den ikke. Formoder at det er pga. temperaturen er højere.

Problemet er i øvrigt kommet pludselig.

Hansi102
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 44
Tilmeldt: 30 jun 2008 17:22
Mit fyr: Blackstar 1016 16kw woody V10
Areal: 230m2
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8585
Årligt forbrug: ca 3 tons
Geografisk sted: Bønnerup Strand

Audi A6 AAT startproblemer.

Indlægaf Hansi102 » 11 nov 2014 21:13

Jo det er med gammeldags pumpe.

Men der er stadigvæk en del el til motorstyringen.

Har komplet el-diagram fra Haynes

svsommer
Stoker XII
Stoker XII
Indlæg: 728
Tilmeldt: 05 aug 2008 17:30
Mit fyr: Pellx med dtc9002 Roca P30-5
Areal: 170
Brændsel: Træpiller
Dagligt forbrug: 32kg 29/10-09
Årligt forbrug: ?

Audi A6 AAT startproblemer.

Indlægaf svsommer » 11 nov 2014 21:15

Hansi102 skrev:Ja den er mere villig når den er kold og skal forvarme.

Men hvis motoren er lun forvarmer den ikke. Formoder at det er pga. temperaturen er højere.

Problemet er i øvrigt kommet pludselig.

Tjek de gløderør
Den tdi gløder også når du tørner uden den lyser i kampen
Så der for skal de blive røde meget hurtig i spidsen
mvh
svsommer

Hansi102
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 44
Tilmeldt: 30 jun 2008 17:22
Mit fyr: Blackstar 1016 16kw woody V10
Areal: 230m2
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8585
Årligt forbrug: ca 3 tons
Geografisk sted: Bønnerup Strand

Audi A6 AAT startproblemer.

Indlægaf Hansi102 » 11 nov 2014 21:20

Tak for svar.

Var ikke klar over at den forvarmede uden at glødelampen lyser.

Jeg vil undersøge de 5 gløderør evt. købe nye.

Endelig sker der noget.

Mvh.Hans


Brugeravatar
Lau
Stoker XII
Stoker XII
Indlæg: 757
Tilmeldt: 16 sep 2007 16:39
Mit fyr: MGM Junior
Areal: 135 rimelig iso.
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 6621
Årligt forbrug: 3600 kg
Geografisk sted: Vejen (",)

Audi A6 AAT startproblemer.

Indlægaf Lau » 11 nov 2014 21:21

Hansi102 skrev:Hej.

Min gamle Audi A6 fra 1996 har fået startproblemer.

Det er en R5 2,5TDI 116hk, 191000km

Det er som om den ikke får nok diesel nok i starten.

Den humper i gang på 3-4 cyl inden den går jævnt.

Hvis man piller stikket af temp-føleren kølevand, laver den en koldstart, og starter meget nemmere.

Er der nogen som har lignende erfaringer med en sådan en gammel bil.

Mvh.Hans


Det kunne jo være din temperaturføler der er stået af..

Landlyst
Stoker XVIII
Stoker XVIII
Indlæg: 4468
Tilmeldt: 13 okt 2009 22:03
Mit fyr: Scotte 16kW V. 10, Blackstar semirens
Areal: 200kvm+ 60kvm
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8830
Dagligt forbrug: 30,8
Årligt forbrug: 6 tons
Geografisk sted: 8830 Tjele
Givet likes: 22 gange
Modtaget likes: 10 gange

Audi A6 AAT startproblemer.

Indlægaf Landlyst » 11 nov 2014 21:24

Hvis den er med gammeldags pumpe så er det ikke en elfejl... Med mindre at det er gløderør.... Så tjek dem... Er det ikke dem så tror jeg du skal lede efter en lækage... Det kan være en foring som bliver utæt ved en bestemt temperatur.... ...

Hansi102
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 44
Tilmeldt: 30 jun 2008 17:22
Mit fyr: Blackstar 1016 16kw woody V10
Areal: 230m2
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8585
Årligt forbrug: ca 3 tons
Geografisk sted: Bønnerup Strand

Audi A6 AAT startproblemer.

Indlægaf Hansi102 » 11 nov 2014 21:30

Temp-føler på kølevand er skiftet.

Samme resultat.

Næste step gløderør.

Tak for svar alle sammen.

Brugeravatar
BWJ
Stoker XVI
Stoker XVI
Indlæg: 2099
Tilmeldt: 05 jan 2011 20:03
Mit fyr: Ecotech Laura air plus
Areal: 155
Brændsel: Piller/ solvarme/ Solcelleanlæg 6460Wp
Dagligt forbrug: 10
Årligt forbrug: 2,5
Modtaget likes: 2 gange

Audi A6 AAT startproblemer.

Indlægaf BWJ » 11 nov 2014 21:38

Hvad med returmængder på dyser, er det tjekket
Hvorfor gøre det enkelt, når man med en smule omhu, kan gøre det hamrende indviklet.

svsommer
Stoker XII
Stoker XII
Indlæg: 728
Tilmeldt: 05 aug 2008 17:30
Mit fyr: Pellx med dtc9002 Roca P30-5
Areal: 170
Brændsel: Træpiller
Dagligt forbrug: 32kg 29/10-09
Årligt forbrug: ?

Audi A6 AAT startproblemer.

Indlægaf svsommer » 11 nov 2014 21:39

Landlyst skrev:Hvis den er med gammeldags pumpe så er det ikke en elfejl... Med mindre at det er gløderør.... Så tjek dem... Er det ikke dem så tror jeg du skal lede efter en lækage... Det kan være en foring som bliver utæt ved en bestemt temperatur.... ...

Det er nu en tdi og den er med elektrisk styret pumpe men det er eller var yderst sjældent at de fejler.
Men tjek de gløderør og brændstof slanger
mvh
svsommer



Tilbage til "Bil, MC og Motor"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst