Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Min pille motor kører ikke !

Spørgsmål vedr. Scotte samt det tilbehør der laves til Scotte pillefyret
Ladegaard10
Stoker VI
Stoker VI
Indlæg: 210
Tilmeldt: 11 okt 2013 20:08
Mit fyr: BS 1016 med semi-rens
Areal: 160
Brændsel: Barlinek
Fremviser gerne i postnummer: 6430
Årligt forbrug: 4
Geografisk sted: Nordborg
Kontakt:

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf Ladegaard10 » 23 aug 2014 11:59

Pernippen123 skrev:Jeg ved ikke helt hvad det er du mener med stroker

pille bruger, mener om din styring er online (på nettet) :wink:
Senest rettet af Ladegaard10 23 aug 2014 12:02, rettet i alt 1 gang.
MVH Jan
Scotte 10 KW med V10, semirens, U herd med skamol plade


Pernippen123
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 7
Tilmeldt: 23 aug 2014 09:05

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf Pernippen123 » 23 aug 2014 12:01

Det lyder som en mulighed jeg prøver om et par timer tak ind til videre

xkfc

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf xkfc » 23 aug 2014 12:02

Ledningerne skal naturligvis sidde korrekt, men ligegyldigt hvordan det er monteret i brænderen så burde det ikke påvirke den eksterne snegl. Får du som Claus påpejer monteret noget forkert, så ville styringen skrive "fejl udgang"
Det lyder lidt underligt at det kan køre manuelt men ikke automatisk.
Prøv at afveje piller og se hvad den gør?

Kenneth

Brugeravatar
lamborg
Stoker XVI
Stoker XVI
Indlæg: 1604
Tilmeldt: 07 nov 2011 02:01
Mit fyr: woody 30kw. Opop 30 kw blackstar med V10
Areal: 587kvm + 80kvm Kld
Brændsel: forskellige typer
Fremviser gerne i postnummer: 7200
Dagligt forbrug: en hulen masse
Årligt forbrug: ca12-14 tons
Geografisk sted: Urup , Grindsted
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 10 gange
Kontakt:

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf lamborg » 23 aug 2014 13:26

hvis du har to ben under samme skrue så giver den ikke fejl på motorudgang
MVH
Claus
Fyrmester på lamborghus
"hvor høj dine trone end er vil du altid sidde på din egen røv"
30Kw scotte. opop 30kw blackstar. 500l pilletank. Magna 25-100. V10
16kw jordvarme og 7kvm solfanger til sommerdrift med samlet 500L VVB

xkfc

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf xkfc » 23 aug 2014 14:56

lamborg skrev:hvis du har to ben under samme skrue så giver den ikke fejl på motorudgang


Både og, det kommer meget an på omstændighederne, det kommer an på om det er nul eller fase der løber igennem den fejlmonteret ting, elteknisk en smule kompliceret, den ene situation giver en belastning, den anden "fejl udgang" er begge ledninger monteret forkert og installationen helt parallel vil der helt sikker kun ske det at begge ting er trukne samtidig.

Styringen måler på udgangen, så hvis chippen mener at ekstern snegl står stille men der er strøm på udgangen via en fejlmonteret eltænder, ser den jo spænding på slukket udgang.


Pernippen123
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 7
Tilmeldt: 23 aug 2014 09:05

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf Pernippen123 » 23 aug 2014 15:35

Hej igen jeg har lige været nede hos en ven hans er sat på samme måde så det må være korrekt nu prøver jeg og bytte rundt på de to ledninger. PS den skriver intet i displayet om det er noget galt

xkfc

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf xkfc » 23 aug 2014 16:01

Det er helt underordnet hvordan ledningerne til eltænderen vender, eltænderen er blot en ohmsk modstand.

Når du kører med sneglen manuelt, er det så via styringen, eller har du en ledning fra en stikkontakt og så direkte i sneglen?

Pernippen123
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 7
Tilmeldt: 23 aug 2014 09:05

Min pille motor kører ikke !

Indlægaf Pernippen123 » 23 aug 2014 17:22

Hej igen så kører fyret igen jubii det jeg har lavet er og bytte om på ledningerne til gløderøret tusinde tak for hjælpen til alle



Tilbage til "Scotte Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster