Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Eltænder får ikke strøm ved drift

Spørgsmål vedr. Woody samt det tilbehør der laves til Woody pillefyret
thomaspm
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 3
Tilmeldt: 16 nov 2012 23:17

Eltænder får ikke strøm ved drift

Indlægaf thomaspm » 26 apr 2014 13:41

Hej alle,

Har netop fået installeret et NBE Blackstar 30kw anlæg.

Det kører umiddelbart rigtig fint, men det kan ikke tænde selv :(

Jeg kører med en Ver. 10.032 styring. Jeg har målt på terminalerne og kan konstatere at eltænderen ikke får strøm når jeg starter fyret. Tilsyneladende er der dog intet fysisk i vejen med kablingen, da jeg godt kan få strøm på når jeg tænder den manuelt under manuel betjening i menuen. Jeg har også prøvet at skifte eltænder uden det hjalp noget.

Der er hverken strøm på terminalerne i styreboksen eller på motorprintet ved drift.

Håber i kan hjælpe.


Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7438
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 37 gange

Eltænder får ikke strøm ved drift

Indlægaf pille bruger » 26 apr 2014 13:51

Prøv at opdater din styring.
Følg denne vejledning http://www.nbe.dk/download/chip-versioner.html
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.

thomaspm
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 3
Tilmeldt: 16 nov 2012 23:17

Eltænder får ikke strøm ved drift

Indlægaf thomaspm » 26 apr 2014 17:10

Wee, det virkede minsandten! :D

Tusind tak for hjælpen pille bruger :great:



Tilbage til "Woody Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster