Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

MH 1.5 Problemmer A10 og instillinger

Spørgsmål vedr. Baxi samt det tilbehør der laves til Baxi stokerfyr
Brugeravatar
mortenc
Stoker IV
Stoker IV
Indlæg: 108
Tilmeldt: 22 aug 2012 18:13
Mit fyr: Scotte Mini Plus 16kw
Areal: 200
Brændsel: Piller
Fremviser gerne i postnummer: 6500
Årligt forbrug: 4-5t
Geografisk sted: Vojens - Sønderjylland
Modtaget likes: 1 gang

MH 1.5 Problemmer A10 og instillinger

Indlægaf mortenc » 06 apr 2015 20:07

De har haft besøg af både vvs og en fra baxi, baxi manden siger at pakningen til lågen burde skiftes, men kunne ikke finde andet. nu var jeg lige hjemme ved de gamle og fyret var gået ud, fik taget noget video af blæseren
1. video som er 10min lang den kommer aldrig rigtig i gang.
https://youtu.be/tQ4ro0jhJAs

2. video hvor man kan høre at den langsomt kommer op i omdrejninger til sidst.
https://youtu.be/U_OF7skH15w

Det er ikke altid problemet er der, blæseren/kondensator er ny.


Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7774
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

MH 1.5 Problemmer A10 og instillinger

Indlægaf thy » 06 apr 2015 20:13

mortenc skrev:De har haft besøg af både vvs og en fra baxi, baxi manden siger at pakningen til lågen burde skiftes, men kunne ikke finde andet. nu var jeg lige hjemme ved de gamle og fyret var gået ud, fik taget noget video af blæseren
1. video som er 10min lang den kommer aldrig rigtig i gang.
https://youtu.be/tQ4ro0jhJAs

2. video hvor man kan høre at den langsomt kommer op i omdrejninger til sidst.
https://youtu.be/U_OF7skH15w

Det er ikke altid problemet er der, blæseren/kondensator er ny.

Det sker at programmet låser så den ikke regulerer korrekt

Strømmen fra ca20 sek så kører det normalt igen
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Brugeravatar
mortenc
Stoker IV
Stoker IV
Indlæg: 108
Tilmeldt: 22 aug 2012 18:13
Mit fyr: Scotte Mini Plus 16kw
Areal: 200
Brændsel: Piller
Fremviser gerne i postnummer: 6500
Årligt forbrug: 4-5t
Geografisk sted: Vojens - Sønderjylland
Modtaget likes: 1 gang

MH 1.5 Problemmer A10 og instillinger

Indlægaf mortenc » 06 apr 2015 20:20

men den går jo bare i fejl for tit, nogle gange 4-8 gange om dagen andre dage kører den fint. de er ved at overveje at smide det ud fordi det ikke har kørt ordentlig i 3måneder. og det er ikke første gang den laver det trick med blæser. men er ikke 100 på at det er blæseren der laver fejl. men den lyder bare ikke som den gamle blæser.

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7774
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

MH 1.5 Problemmer A10 og instillinger

Indlægaf thy » 06 apr 2015 20:48

nu har jeg set videoen...
1 den blæser kører ikke som den skal... den tænder og slukker og tænder og slukker osv....
sådan skal det ikke være...

så fejl på blæser
eller styring
eller den nyere konsator(teroretist lyder det som noget der tænder og slukker)
eller lednings fejl... løs forbindelse

jeg ville nok forsøge elliktriker eller anden med forstand på el delen...

så i video nr 2 at blæser kører 40% blæs det er en indstillings fejl da max blæs bør være 30..

da jeg ikke bryder mig om blæser lyden...og bestemt mener der er fejl der et sted....da blæser under drift altid kører -30 eller -40 alt efter indstilling og derfor ikke skal gå under det.. er den tændsluk lyd den blæser har forkert ,der ud over regulerer blæser ca med 30sek intervalg efter ilt% og justrerer ikke farten i det tidsrum..
jeg er pt uden bil desværre ellers ville jeg godt have set fænomenet in person..

sender lige mit nr..mest for at udelukke en fejljustering
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Brugeravatar
mortenc
Stoker IV
Stoker IV
Indlæg: 108
Tilmeldt: 22 aug 2012 18:13
Mit fyr: Scotte Mini Plus 16kw
Areal: 200
Brændsel: Piller
Fremviser gerne i postnummer: 6500
Årligt forbrug: 4-5t
Geografisk sted: Vojens - Sønderjylland
Modtaget likes: 1 gang

MH 1.5 Problemmer A10 og instillinger

Indlægaf mortenc » 09 apr 2015 22:57

Nå men thy har tage mig under sine blå vinger og har rådgivet mig. smiley140.gif
Vi snakkede sammen over tlf, hvor jeg fik ændret nogle indstillinger, men den kom stadig med fejl, mange gange om dagen. Men det er så endt med at jeg har været på fynsland onsdag og lånt print, blæser og røggas føler.
Da jeg kom hjem skiftede jeg print, men blæseren lød stadig mærkelig. Så satte jeg den lånte blæser på og så fik piben en anden lyd. Nu kørte den fint op i omdrejninger og den kørte også fint ved lav blæs. jeg er 99% sikker på at det er blæseren der havde en fejl fra ny (Ca 2 mdr gammel)

Jeg har desværre ikke hørt fra de gamle idag, så jeg kan ikke helt bekræfte, at der ikke har været fejl på den idag. men fortsættelse følger. :great:


Brugeravatar
mortenc
Stoker IV
Stoker IV
Indlæg: 108
Tilmeldt: 22 aug 2012 18:13
Mit fyr: Scotte Mini Plus 16kw
Areal: 200
Brændsel: Piller
Fremviser gerne i postnummer: 6500
Årligt forbrug: 4-5t
Geografisk sted: Vojens - Sønderjylland
Modtaget likes: 1 gang

MH 1.5 Problemmer A10 og instillinger

Indlægaf mortenc » 10 apr 2015 19:56

hmm fik en sms i morges at fyret kun kørte 4-5 timer efter vi skiftede blæser så tog den relæ. De ville bare ikke forstyre mig igår da de syntes jeg skulle have en fridag.
Nå men fik skiftet kondensator fra den motor der ikke virker over på thys og nu kører det igen. Man kunne se det på kondensator, den lækkede væske.

Thy der skal vist også kigges lejer på blæseren, da de larmer mere end i onsdags da jeg satte den til. Har du skiftet lejer før på sådan en motor?? ellers må jeg jo igang. Kan ikke være så svært må være nogenlunde samme princip som på min starter på motorcyklen, som jeg er igang med at skifte på.

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7774
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

MH 1.5 Problemmer A10 og instillinger

Indlægaf thy » 10 apr 2015 21:23

mortenc skrev:hmm fik en sms i morges at fyret kun kørte 4-5 timer efter vi skiftede blæser så tog den relæ. De ville bare ikke forstyre mig igår da de syntes jeg skulle have en fridag.
Nå men fik skiftet kondensator fra den motor der ikke virker over på thys og nu kører det igen. Man kunne se det på kondensator, den lækkede væske.

Thy der skal vist også kigges lejer på blæseren, da de larmer mere end i onsdags da jeg satte den til. Har du skiftet lejer før på sådan en motor?? ellers må jeg jo igang. Kan ikke være så svært må være nogenlunde samme princip som på min starter på motorcyklen, som jeg er igang med at skifte på.


Næ det har jeg ikke,men hvis du skifter dem så betaler jeg..som sagt da du hentede skitet prøv at udelukke fejl.. Og det nåede du heldigvis inden den fejlede..

Jeg leder lige efter link da der før er skiftet lejer med billeder her inde et sted..
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7774
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

MH 1.5 Problemmer A10 og instillinger

Indlægaf thy » 10 apr 2015 21:30

Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk



Tilbage til "Baxi Stoker"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster