Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Hvis du ikke ved hvor du skal stille dit spørgsmål, er du velkommen til at gøre det her
Slettet 16481

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf Slettet 16481 » 23 jan 2014 22:13

Brandsen skrev:Halløj i forum,

Enig med Dr Thy, hvis man er en skrapsak til at indstille manuelt, så er der jo i princippet
ingen forskel på forbruget, om man kører med eller uden iltstyring.

Men, i praksis kan man jo ikke så ved siden af Baxi og justere hele tiden, så derfor vil
iltstyring i praksis reducere forbruget. Og især hvis du fyrer med varienrende brændsel,
så er iltstyring naturligvis helt suveræn.



Ok, og tak for svar :)


Slettet 16481

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf Slettet 16481 » 25 jan 2014 12:13

thy skrev:Der er forskel. Men er det ikke vintern med kulde og ikke mindst blæst der er skyld i det ændrede forbrug.

Hvad bruger du ca. Og hvor mange m2


Forbrug ca 40- 50 kg 210 m/2 mener ikke forbrug med iltstyring var så stort, men noget helt andet var her idag 25/1-14 ,
der satte jeg den til at kører med ilt styring igen , en halv time senere kom jeg forbi fyret , og heldigt jeg var der, så gik den på fejl A11 , ilt% stod på 0.0 og den havde ikke kørt piller ind , den stod bare og blæste , temp var faldet 8-10 gr. fra set 72, så er mit spørgsmål , er det fordi den går i 0.0% at den bare blæser ? eller er der fejl i styring, det er som jeg ser det at ilt styringsonde ikke fejler noget ( nyt powerprint ?) eller er det det her man ringer til tekniker, køre nu uden iltst. (no) kører udmærket , men kunne se tydelig forskeld på skorstensrøg , med iltstyring ryger den næsten ikke , og uden iltst. er der lidt hvid røg fra skorsten, skal den have mere luft ?

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7783
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf thy » 25 jan 2014 12:26

ilt % på 0,0 iltsonde defekt... er den varm hvis ikke defekt

hvid røg i frost ok..sort for lidt luft

den skal justeres lige ved grænsen for sort røg.. det vil sige luft kan sættes ned til mørk røg og så hæves til hvor der er hvid røg eller ikke noget at se..
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Slettet 16481

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf Slettet 16481 » 25 jan 2014 13:49

thy skrev:ilt % på 0,0 iltsonde defekt... er den varm hvis ikke defekt

hvid røg i frost ok..sort for lidt luft

den skal justeres lige ved grænsen for sort røg.. det vil sige luft kan sættes ned til mørk røg og så hæves til hvor der er hvid røg eller ikke noget at se..


Hej igen , mener du ilt sonde er defekt, den er varm, og den første halve time kørte den på 7-8-10 % men pludeselig stod den på 0.0 når jeg calibrer går verdi op på 210-220 som skulle indikerer at den virker.

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7783
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf thy » 25 jan 2014 14:52

ejuul skrev:
Hej igen , mener du ilt sonde er defekt, den er varm, og den første halve time kørte den på 7-8-10 % men pludeselig stod den på 0.0 når jeg calibrer går verdi op på 210-220 som skulle indikerer at den virker.


sonden er selfølgelig ude når du calibrerer..

hvis sonden er ok... kan den kun komme med den fejl hvis den..

Over fodrer
eller blæser ikke giver blæs nok
eller ingen træk det vil sige noget blokerer røgens vej fra brandsted og til top af skorsten

sondeholder er tømt for skidt

Hvad kører du med af indstillinger ALT....måske en fejl et sted
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk


Slettet 16481

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf Slettet 16481 » 25 jan 2014 23:53

thy skrev:
sonden er selfølgelig ude når du calibrerer..

hvis sonden er ok... kan den kun komme med den fejl hvis den..

Over fodrer
eller blæser ikke giver blæs nok
eller ingen træk det vil sige noget blokerer røgens vej fra brandsted og til top af skorsten

sondeholder er tømt for skidt

Hvad kører du med af indstillinger ALT....måske en fejl et sted


Skal jeg prøve med en ny iltsonde , og hvor kan man købe den ? den er vel dyr.

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7783
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf thy » 26 jan 2014 00:00

Har du mod på det kan man få en uoriginal til ca650-750kr
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Slettet 16481

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf Slettet 16481 » 26 jan 2014 09:53

thy skrev:Har du mod på det kan man få en uoriginal til ca650-750kr


Hej. Er den så lige så god som den fra baxi , har den samme stik?

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7783
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf thy » 26 jan 2014 14:06

ejuul skrev:
Hej. Er den så lige så god som den fra baxi , har den samme stik?



har brugt den model i 2,5år og fungerer fint men ikke samme stik man samler ledninger selv :great:
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Brugeravatar
Brandsen
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3022
Tilmeldt: 21 okt 2009 23:02
Mit fyr: Baxi Multi Heat 2.5 + Scotte BS1016 Mini
Areal: 425 m2
Brændsel: Spildkorn - Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4300
Årligt forbrug: ca 10 tons
Geografisk sted: Holbæk
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 43 gange

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf Brandsen » 26 jan 2014 14:07

Halløj i forum,

Baxi kører med Bosch iltsonder, så køb da endelig en 'uorginal' Bosch sonde 8)

Nej, det er ikke sikkert kabel længde og stik passer, ofte kan den samme sonde
fås med forskellig kabellængde og forskellige stik, men det løses ved at klippe
ledning til gammel sonde et sted under BAxi skjoldet, og klippe ny sonde, så er
det bare at samle de 5 ledninger med muffer. De har forskellig farve alle 5,
så helt idiotsikret hvad det angår.
Husk dog at samle med muffer, man må ikke lodde ledningerne til iltsonder.
__________________________________________________________________
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )



Tilbage til "Andre Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: majland og 2 gæster