Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Hvis du ikke ved hvor du skal stille dit spørgsmål, er du velkommen til at gøre det her
Slettet 16481

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf Slettet 16481 » 30 dec 2013 23:10

Hej , håber nogen kan hjælpe med baxi 1,5 iltstyring , den er 7 år og har kørt ca 6år uden problemer, er det sidste år begyndt
med i starten mest fejl A10 nu De sidste gange A11 fejl ca 5 gange på 5-6 mdr. Hus ca 180 m/2 kører med ilt% 10-12 ,svinger nogle gange pludselig ned til 1-2 % og så op på 16-18 % , for så igen at lande på 10-12 % ved lav, kører i høj på 8-9 % men står mest i lav og har kørt der De første 6 år uden problemer , med indstilling -40 H 1,2 L o,6 P 0,5 røggas ved høj 140-170
lav 110-130 , når den skal cal. kommer verdi på iltsonde op 200-220 , så den skulle ikke fejle noget , har mest løst til at kører uden ilt sonde , fyre med træpiller, men kender ikke De rigtige indstillinger ved uden ilt sonde , manger siger at man sagtens kan kører uden ilt sonde med træpiller, så hvis nogen har en god indstilling til blæs, H-L indstilling sek.indst. -30 -20 ?? hvordan man kører uden iltsty. hører jeg gerne . Hilsen ejuul.


kolmos1965
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 5
Tilmeldt: 29 dec 2013 14:17
Mit fyr: Passat C1
Areal: 170 m2
Brændsel: Flis (industri røgspåner)
Fremviser gerne i postnummer: 6470
Dagligt forbrug: ca 18
Årligt forbrug: 4 tons
Geografisk sted: Sønderjylland ALS

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf kolmos1965 » 31 dec 2013 00:40

A10 Hvis ilt % > 20 % i over 3 min. så stoppes sneglen automatisk og blæser løber videre i 2
min. på 80 %. -
Herefter slukkes alt. (hvis sonde fjernes/falder ud)

A11 Hvis ilt % ikke overstiger 2 % inden 5 min.
(ilt % <= 1 og Trøg> 80 grader C, så:
Kører blæseren på 100 % til ilt-% er over 2 %)
Lyder underligt, Fejlkode A11 tyder på at den har fået for meget at leve af og ikke kunnet få ilt % op igen
A10 tyder på for lidt piller, kørt tør ? :roll: ... Nej sikkert ikke , lyder mærkeligt . Godt det ikke er minus 10 grader udenfor

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7961
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 6 gange
Modtaget likes: 19 gange
Kontakt:

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf thy » 31 dec 2013 01:58

hmm..

hvordan calibrerer du?
er låger tætte?
tjækker du sondeholder ikke er fyldt af skidt?
tjækker du sonden for skidt?

alarmreset+ driftformsknap


-30 hjælper lidt på iltoverskud
H 1,0 må være nok..
L 0,5 må være nok..
p05 standart ok
ilt% høj og lav 7
au
-------
alarmreset+ menu knap
H15
L40
B30
r0,0
--------------------------------------------------------------------

hvis ikke sonden er stabil kan du køre med indstillinger her under..





alarmreset+ driftformsknap

-20
H 1,3
L 0,5
no

-------------------------------

sek 30-100%
blæs 8
sek 20

100%
blæs 24
sek 15

så er du kørende hvis du må gå over til alm drift
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Brugeravatar
Flyball
Stoker XII
Stoker XII
Indlæg: 617
Tilmeldt: 11 aug 2009 19:00
Mit fyr: BAXI 1,5-350. Med IS og TS
Areal: 325 + 70 + 160l vvb
Brændsel: 8mm Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4690
Årligt forbrug: 8 tons
Geografisk sted: Midtsjælland

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf Flyball » 31 dec 2013 09:48

Jeg ville prøve (som test, fejlsøgning) med en ny sonde for det er absolut meget nemmere og bedre at køre med iltstyring !


:great:
Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die !

Slettet 16481

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf Slettet 16481 » 31 dec 2013 14:28

thy skrev:hmm..

hvordan calibrerer du?
er låger tætte?
tjækker du sondeholder ikke er fyldt af skidt?
tjækker du sonden for skidt?

alarmreset+ driftformsknap


-30 hjælper lidt på iltoverskud
H 1,0 må være nok..
L 0,5 må være nok..
p05 standart ok
ilt% høj og lav 7
au
-------
alarmreset+ menu knap
H15
L40
B30
r0,0
--------------------------------------------------------------------

hvis ikke sonden er stabil kan du køre med indstillinger her under..





alarmreset+ driftformsknap

-20
H 1,3
L 0,5
no

-------------------------------

sek 30-100%
blæs 8
sek 20

100%
blæs 24
sek 15

så er du kørende hvis du må gå over til alm drift



Tak for svar , :? pakninger er tætte , iltsonde er ren, (støvsuger sonde og hul i røgrør) som jeg skriver når jeg kører med
min Baxi i au. H1,1 L0,6 -40 så er ilt% ca 10-12 i L og 7-9 i H , du skriver du kører med -30 i au , er det nok ?


Slettet 16481

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf Slettet 16481 » 31 dec 2013 14:33

kolmos1965 skrev:A10 Hvis ilt % > 20 % i over 3 min. så stoppes sneglen automatisk og blæser løber videre i 2
min. på 80 %. -
Herefter slukkes alt. (hvis sonde fjernes/falder ud)

A11 Hvis ilt % ikke overstiger 2 % inden 5 min.
(ilt % <= 1 og Trøg> 80 grader C, så:
Kører blæseren på 100 % til ilt-% er over 2 %)
Lyder underligt, Fejlkode A11 tyder på at den har fået for meget at leve af og ikke kunnet få ilt % op igen
A10 tyder på for lidt piller, kørt tør ? :roll: ... Nej sikkert ikke , lyder mærkeligt . Godt det ikke er minus 10 grader udenfor

Tak for svar :? ja det lyder mærkeligt , og De første 6 år ingen problemer. med denne indstling. -40 H1,1 L 0,5 P0,5 AU

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7961
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 6 gange
Modtaget likes: 19 gange
Kontakt:

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf thy » 31 dec 2013 14:40

Det bliver slidt.
-30 giver lidt laver ilt % og det kan rede lidt utæthed

Det er set før at låge pakning kan friskes op med wd40

Du kan måske med fordel resette ved at afbryde strømmen i 30 sek

Så styringen kan komme på ret kurs igen
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Slettet 16481

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf Slettet 16481 » 31 dec 2013 15:28

thy skrev:Det bliver slidt.
-30 giver lidt laver ilt % og det kan rede lidt utæthed

Det er set før at låge pakning kan friskes op med wd40

Du kan måske med fordel resette ved at afbryde strømmen i 30 sek

Så styringen kan komme på ret kurs igen


Kan man køre lige så godt uden iltstyring , med dine indstillinger ,og måske med mindre forbrug? er trals at komme hjem og den hyler (fejl a10-a11) kører man uden iltstyring er man jo merer sikker at den ikke stopper en vinter dag, og så måske om sommeren kører igen med iltstyring , var det en mulighed ??

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7961
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 6 gange
Modtaget likes: 19 gange
Kontakt:

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf thy » 31 dec 2013 15:32

Ja har givet indstillinger til det

I de nederste tal
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Slettet 16481

Baxi 1,5 Fejl A10-A11

Indlægaf Slettet 16481 » 04 jan 2014 11:23

thy skrev:Ja har givet indstillinger til det

I de nederste tal


Hej igen. Har nogle dage kørt med dine indstillinger ,og med iltstyring, så her til morgen fejl A11 igen :oops: så nu prøver jeg dine indstillinger uden iltstyring (no) ,det er som om den bedst holder temp ( set.70) med iltstyring, uden iltstyring er den 3-4 grader under set. men kan så bare hæve set til 70-72, i denne varme tid er det rigeligt at køre set 68-70 for at holde varmen på 21-22 i huset må se med dine indstillinger hvordan forbrug er nu uden iltstyring.



Tilbage til "Andre Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster