Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Juleand på Webergrill

Ordet er frit
Snak om lige hvad du har lyst til
Brugeravatar
Bigfoot
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4279
Tilmeldt: 06 sep 2010 10:21
Mit fyr: Baxi multiheat 1.5 - 350 m. iltstyring
Areal: 116
Brændsel: RW træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 6818
Dagligt forbrug: 18
Årligt forbrug: ca 6 ton
Geografisk sted: Årre/Varde
Givet likes: 3 gange
Modtaget likes: 37 gange

Juleand på Webergrill

Indlægaf Bigfoot » 19 dec 2013 17:55

den der opskrift vil jeg også gerne have....

jeg har samme planer om at lave den på grill i år (igen) gjorde det for nogle år siden også.
og jeg er en rigtig mand, jeg griller på kul icon_cheesygrin.gif
Velkommen til blå stue.... her er altid varme på

"omdrejningstal, kølevandstemperatur, og turbotryk, er alt sammen totalt ligegyldige parametre, som man egentlig ikke skal gå så højt op i."
citat Bigfoot, herning pullingarena.


Brugeravatar
BWJ
Stoker XVI
Stoker XVI
Indlæg: 2098
Tilmeldt: 05 jan 2011 20:03
Mit fyr: Ecotech Laura air plus
Areal: 155
Brændsel: Piller/ solvarme/ Solcelleanlæg 6460Wp
Dagligt forbrug: 10
Årligt forbrug: 2,5
Modtaget likes: 2 gange

Juleand på Webergrill

Indlægaf BWJ » 19 dec 2013 18:16

Bigfoot skrev:den der opskrift vil jeg også gerne have....

jeg har samme planer om at lave den på grill i år (igen) gjorde det for nogle år siden også.
og jeg er en rigtig mand, jeg griller på kul icon_cheesygrin.gif



I postkassen :great:
Hvorfor gøre det enkelt, når man med en smule omhu, kan gøre det hamrende indviklet.

Brugeravatar
BWJ
Stoker XVI
Stoker XVI
Indlæg: 2098
Tilmeldt: 05 jan 2011 20:03
Mit fyr: Ecotech Laura air plus
Areal: 155
Brændsel: Piller/ solvarme/ Solcelleanlæg 6460Wp
Dagligt forbrug: 10
Årligt forbrug: 2,5
Modtaget likes: 2 gange

Juleand på Webergrill

Indlægaf BWJ » 19 dec 2013 19:37

Og prøv lige denne kanon opskrift til andens kammerat.....
Der ydes garanti for kraftigt mundvand. :lol:

2–2½ kg svinekam
sirligt ridset
Groft salt
30-40 g smør
8-10 laurbærblade

SAUCEN
2 spsk kalvebouillon
1 mellemstort løg skåret i kvarte
Krydderurter, f.eks. timian, rosmarin
el. andet
4 dl vand
1⁄4 l fløde 13% eller piskefløde – eller måske en god blanding!

SMAG TIL MED
1 spsk cremet blåskimmelost
1 spsk ribsgelé
Salt og peber
Kulør


Sværen gnides med rigeligt groft salt og smør, også ned mellem sværene. Sæt laurbærbladene i sværen, jævnt fordelt. Rul et stykke alufolie sammen i hele stegens længde og læg det under stegen, så den kommer til at ligge lidt på skrå.

Sæt stegen i stegholderen, vinklet så fedtet kan løbe fra sværen. Urter til saucen anbringes i foliebakken på den underste rist.

Ved grillen

Sæt stegholderen med stegen på risten over indirekte varme. Læg låget på. Efter ca. 50-60 minutter fjernes foliebakken,

og indholdet hældes i en gryde. Den tomme foliebakke sættes tilbage

på plads. Stegen griller færdigt, indtil sværen er sprød.

UDSTYR DER SKAL BRUGES
Stegholder; 1 stor foliebakke; alufolie

Kugle:
Indirekte 70-90 minutter

Gas:
Indirekte 70-90 minutter
Senest rettet af BWJ 19 dec 2013 19:41, rettet i alt 1 gang.
Hvorfor gøre det enkelt, når man med en smule omhu, kan gøre det hamrende indviklet.

Brugeravatar
Skiveren
Stoker XV
Stoker XV
Indlæg: 1287
Tilmeldt: 12 dec 2011 10:06
Mit fyr: Ekoheat 1500 :-)
Areal: 219 m2 i to plan
Brændsel: 8 mm piller
Fremviser gerne i postnummer: 9800
Dagligt forbrug: 3-20 kg
Årligt forbrug: 7000 kg
Geografisk sted: Sdr Harritslev (Hjørring)

Juleand på Webergrill

Indlægaf Skiveren » 19 dec 2013 19:39

Har også lavet anden på grillen med kul... Kan kun anbefales, det smager bare mam mam. icon_cheesygrin.gif

Men med gas ved jeg ikke....men har fundet følgende video som andre nybegynder kan starte med at kigge med på.... :great:

http://youtu.be/ObBS1BQZtOE
Ekoheat 1500 m/ Ekocompress askeskuffe, sat igang den 16/02-2012 :-)
Ekoheat 900 m/ Ekocompress askeskuffe, sat igang den 25/01-2014 :-)
-Hvis du skal bygge nyt, bygge til, bygge om, bygge... www.tegnestuenveksoe.dk
Mvh Skiveren~ Ole Veksø

Landlyst
Stoker XVIII
Stoker XVIII
Indlæg: 4468
Tilmeldt: 13 okt 2009 22:03
Mit fyr: Scotte 16kW V. 10, Blackstar semirens
Areal: 200kvm+ 60kvm
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8830
Dagligt forbrug: 30,8
Årligt forbrug: 6 tons
Geografisk sted: 8830 Tjele
Givet likes: 22 gange
Modtaget likes: 10 gange

Juleand på Webergrill

Indlægaf Landlyst » 19 dec 2013 21:03

ommy skrev:Mener du han skal have en slange op i rø... new22



Øh... Det har jeg ikke lige nogen tanker om da... :shock:


Brugeravatar
Havmand
Stoker XVI
Stoker XVI
Indlæg: 2315
Tilmeldt: 17 mar 2010 21:08
Mit fyr: Atmos DC25 samt Scotte v.10 comfort 10KW
Areal: 190
Brændsel: Blandet træ og piller
Fremviser gerne i postnummer: 4700
Dagligt forbrug: 30 kg
Geografisk sted: Næstved, Sydsjælland
Modtaget likes: 1 gang

Juleand på Webergrill

Indlægaf Havmand » 19 dec 2013 21:15

Nuvel kommer det til at smage godt, med and og flæskesteg i grillen, MEN man mangler altså duften hele dagen af and i huset... Øv

Brugeravatar
Bigfoot
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4279
Tilmeldt: 06 sep 2010 10:21
Mit fyr: Baxi multiheat 1.5 - 350 m. iltstyring
Areal: 116
Brændsel: RW træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 6818
Dagligt forbrug: 18
Årligt forbrug: ca 6 ton
Geografisk sted: Årre/Varde
Givet likes: 3 gange
Modtaget likes: 37 gange

Juleand på Webergrill

Indlægaf Bigfoot » 19 dec 2013 21:22

Havmand skrev:Nuvel kommer det til at smage godt, med and og flæskesteg i grillen, MEN man mangler altså duften hele dagen af and i huset... Øv


står grillen tæt nok på huset, så garanterer jeg at lugten kommer ind også da icon_cheesygrin.gif

ellers har man jo grund nok til at kigge forbi grillen et par gange eller 50.... og kender jeg indretningen i mit værksted/garage korrekt, så vil der være kolde øl på lager der også :great:
Velkommen til blå stue.... her er altid varme på

"omdrejningstal, kølevandstemperatur, og turbotryk, er alt sammen totalt ligegyldige parametre, som man egentlig ikke skal gå så højt op i."
citat Bigfoot, herning pullingarena.

Brugeravatar
Lintz
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4507
Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
Mit fyr: Scotte 16 kw m OPOP kedel
Areal: 160
Brændsel: Barlinek eco-pellets
Fremviser gerne i postnummer: 9280
Dagligt forbrug: ca 25 kilo
Årligt forbrug: 7,8
Geografisk sted: Østhimmerland
Givet likes: 153 gange
Modtaget likes: 70 gange

Juleand på Webergrill

Indlægaf Lintz » 19 dec 2013 21:28

Havmand skrev:Nuvel kommer det til at smage godt, med and og flæskesteg i grillen, MEN man mangler altså duften hele dagen af and i huset... Øv


Er der da noget forkert i at sætte kuglegrillen ind i køkkenet :oops:
Mvh Lintz aka Sælhunden aka Linse aka Lintzyboy aka vatnisse aka julemand aka Guru (troede jeg :cry: ) aka REDAKTØR :P

INGEN DYR ER KOMMET TIL SKADE UNDER OPRETTELSE AF DENNE SIGNATUR.......

Accepterer det uundgåelige – det kan du alligevel ikke gøre noget ved.

Landlyst
Stoker XVIII
Stoker XVIII
Indlæg: 4468
Tilmeldt: 13 okt 2009 22:03
Mit fyr: Scotte 16kW V. 10, Blackstar semirens
Areal: 200kvm+ 60kvm
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8830
Dagligt forbrug: 30,8
Årligt forbrug: 6 tons
Geografisk sted: 8830 Tjele
Givet likes: 22 gange
Modtaget likes: 10 gange

Juleand på Webergrill

Indlægaf Landlyst » 19 dec 2013 21:31

Lintz skrev:
Er der da noget forkert i at sætte kuglegrillen ind i køkkenet :oops:


Nej bare du husker at have døren eller vinduet åbent... Ellers går det galt og så er det bedemanden som spiser anden i stedet for... :shock:

Brugeravatar
Bigfoot
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4279
Tilmeldt: 06 sep 2010 10:21
Mit fyr: Baxi multiheat 1.5 - 350 m. iltstyring
Areal: 116
Brændsel: RW træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 6818
Dagligt forbrug: 18
Årligt forbrug: ca 6 ton
Geografisk sted: Årre/Varde
Givet likes: 3 gange
Modtaget likes: 37 gange

Juleand på Webergrill

Indlægaf Bigfoot » 19 dec 2013 21:31

Lintz skrev:
Er der da noget forkert i at sætte kuglegrillen ind i køkkenet :oops:


det slår ganske simpelt folk ihjel.... :roll:
Velkommen til blå stue.... her er altid varme på

"omdrejningstal, kølevandstemperatur, og turbotryk, er alt sammen totalt ligegyldige parametre, som man egentlig ikke skal gå så højt op i."
citat Bigfoot, herning pullingarena.



Tilbage til "Fri debat"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst