Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Ny pillebruger med Scotte 16kw V.10 internet problemer?

Spørgsmål vedr. Scotte samt det tilbehør der laves til Scotte pillefyret
Christian_83
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 24
Tilmeldt: 05 okt 2013 19:09

Ny pillebruger med Scotte 16kw V.10 internet problemer?

Indlægaf Christian_83 » 08 nov 2013 18:19

Hej alle
Jeg har fået en Scotte 16kw blackstar op, da min varmepumpe stod af.
Det var nemt og få igang og lader til at køre ok (dog mangler der noget fin tuning, da jeg ikke får rent aske i askeskuffen)
Meeen, nu vil min styring ikke få forbindelse til nettet
http://stokercloud.dk/dev/philbert.html
Det har elelrs virket fint indtil nu.
Jeg har et kabel fra styringen direkte i min linksys router. Jeg har prøvet og skifte port i routeren, det hjælper ikke. På skærmen, på styringen er der en lille globus så jeg går udfra indikere forbindelse? Plus den giver en IP adresse under "system" eller hvad menuen hedder: Men jeg kan stadig ikke få forbindelse på min side http://stokercloud.dk/dev/philbert.html


Nogen der kan hjælpe her?

Mvh Christian


Brugeravatar
TaagMan
Stoker XVI
Stoker XVI
Indlæg: 1702
Tilmeldt: 22 sep 2010 19:16
Mit fyr: Woody 10kW, BlackStar 20, V10 styring
Areal: 135
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8850
Dagligt forbrug: 15-20
Årligt forbrug: 3600 kg
Geografisk sted: Bjerringbro

Ny pillebruger med Scotte 16kw V.10 internet problemer?

Indlægaf TaagMan » 08 nov 2013 18:21

Hiv strømmen og sæt den til igen... hvis det virker, og den bliver ved med at gøre det, så skal du formentlig have fat i en ny styring.
Aka. Martin Pedersen/Falkeøje
Online fyrdata: http://stokercloud.dk/dev/M.html

Christian_83
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 24
Tilmeldt: 05 okt 2013 19:09

Ny pillebruger med Scotte 16kw V.10 internet problemer?

Indlægaf Christian_83 » 08 nov 2013 18:29

Hmm, men hvad så når fyret er igang - laver den ikke lort i det?
Altså jeg mener, skal jeg ikke slukke den og vente til det er kølet ned også prøve igen?
Ps jeg har også genstartet routeren et par gange uden succes

Brugeravatar
TaagMan
Stoker XVI
Stoker XVI
Indlæg: 1702
Tilmeldt: 22 sep 2010 19:16
Mit fyr: Woody 10kW, BlackStar 20, V10 styring
Areal: 135
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8850
Dagligt forbrug: 15-20
Årligt forbrug: 3600 kg
Geografisk sted: Bjerringbro

Ny pillebruger med Scotte 16kw V.10 internet problemer?

Indlægaf TaagMan » 08 nov 2013 18:41

Der sker ikke noget, hvis du bare hiver strømmen i 10 sekunder... du risikerer aller højest at den giver sig til at lukke ned bagefter... :)
Aka. Martin Pedersen/Falkeøje
Online fyrdata: http://stokercloud.dk/dev/M.html

Christian_83
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 24
Tilmeldt: 05 okt 2013 19:09

Ny pillebruger med Scotte 16kw V.10 internet problemer?

Indlægaf Christian_83 » 08 nov 2013 18:57

Okai jeg prøver :)


Christian_83
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 24
Tilmeldt: 05 okt 2013 19:09

Ny pillebruger med Scotte 16kw V.10 internet problemer?

Indlægaf Christian_83 » 08 nov 2013 19:11

Nå jeg prøvede lgie og genstarte routeren, det hjalp så denne gang.
Nu kom den med en alarm "ingen brændsel" Så gik ned og kiggede, der var piller, men der sad en klump fast i "herden" eller brænder skuffen. Men tror lige det bliver en anden tråd

Brugeravatar
TaagMan
Stoker XVI
Stoker XVI
Indlæg: 1702
Tilmeldt: 22 sep 2010 19:16
Mit fyr: Woody 10kW, BlackStar 20, V10 styring
Areal: 135
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8850
Dagligt forbrug: 15-20
Årligt forbrug: 3600 kg
Geografisk sted: Bjerringbro

Ny pillebruger med Scotte 16kw V.10 internet problemer?

Indlægaf TaagMan » 08 nov 2013 19:13

Ny tråd ja :)
Aka. Martin Pedersen/Falkeøje
Online fyrdata: http://stokercloud.dk/dev/M.html



Tilbage til "Scotte Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster