Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

årsager til fejloptænding

Spørgsmål vedr. Scotte samt det tilbehør der laves til Scotte pillefyret
finnh
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 11
Tilmeldt: 09 sep 2013 20:31
Mit fyr: Scotte 30 kw version 6,78
Areal: 260
Brændsel: træpiller, HP kvalitet
Årligt forbrug: 5

årsager til fejloptænding

Indlægaf finnh » 11 sep 2013 09:13

Tak til Michael! Jeg har checket røgrør og kedel. Ja blæser kørte ved opstart. Jeg har justeret fyret efter den tabel du linkede til. Men jeg synes der er forskel på brændselstal i tabellen vedrørende eltænding og tallenene i den manual jeg fik med hele anlægget. I tabellen anbefales 120 g brændsel ved eltænding, men i den medsendte manual opgøres tallet ikke i gram men i grader (mellem 0,0 og 60). På anlægget stod den til 15 før justering, og nu har jeg sat den op til tabellens anbefaling på 120 (jeg går ud fra at din tabel er den rigtige) Hvis det tabellen , der er korrekt, har der jo været kørt alt for lidt brændsel ind ved opstart.
Er dette rigtigt??


Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7438
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 37 gange

årsager til fejloptænding

Indlægaf pille bruger » 11 sep 2013 09:39

finnh skrev:Tak til Michael! Jeg har checket røgrør og kedel. Ja blæser kørte ved opstart. Jeg har justeret fyret efter den tabel du linkede til. Men jeg synes der er forskel på brændselstal i tabellen vedrørende eltænding og tallenene i den manual jeg fik med hele anlægget. I tabellen anbefales 120 g brændsel ved eltænding, men i den medsendte manual opgøres tallet ikke i gram men i grader (mellem 0,0 og 60). På anlægget stod den til 15 før justering, og nu har jeg sat den op til tabellens anbefaling på 120 (jeg går ud fra at din tabel er den rigtige) Hvis det tabellen , der er korrekt, har der jo været kørt alt for lidt brændsel ind ved opstart.
Er dette rigtigt??


Alt efter software version, styres pille mængde til opstart efter tid, eller efter vægt.
Hvis du skriver dit udstyr og versions nr kan jeg bedre hjælpe dig med tal til styringen.
Skriv dem gerne ind i din profil.
Kig nederst i min for ide oplæg.
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.

finnh
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 11
Tilmeldt: 09 sep 2013 20:31
Mit fyr: Scotte 30 kw version 6,78
Areal: 260
Brændsel: træpiller, HP kvalitet
Årligt forbrug: 5

årsager til fejloptænding

Indlægaf finnh » 11 sep 2013 10:15

Hej igen

Hermed opdatering af min profil!

Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7438
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 37 gange

årsager til fejloptænding

Indlægaf pille bruger » 11 sep 2013 10:59

finnh skrev:Hej igen

Hermed opdatering af min profil!



Din pilleopstart mængde er i sek. og tallene i skema er i gram.
Men se om ikke autoberegningen styrer din opstart mængde.
Derfor rettes dette tal automatisk til i din version.
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.

finnh
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 11
Tilmeldt: 09 sep 2013 20:31
Mit fyr: Scotte 30 kw version 6,78
Areal: 260
Brændsel: træpiller, HP kvalitet
Årligt forbrug: 5

årsager til fejloptænding

Indlægaf finnh » 11 sep 2013 12:54

Nu monteret en ny lyssensor, justeret som forslået. Opstart 1 virker, opstart 2 vist også men så slutter festen! Fejloptænding blinkende, melder nulstil tæller på eltænding! og så blinker fejloptænding fortsat...
Hvad F... er galt??
Finnh


triumph
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3150
Tilmeldt: 02 aug 2011 21:08
Mit fyr: 24 kw black star semirens
Areal: 200
Brændsel: piller
Fremviser gerne i postnummer: 4261
Årligt forbrug: 7,2 tons
Geografisk sted: høve - skælskør
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 26 gange

årsager til fejloptænding

Indlægaf triumph » 11 sep 2013 13:07

grunden til den går igang med opstart 2, er (formodentligt) at der ikke ses lys efter opstart 1.
Jeg ville chekke spænding til fotocelle

Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7438
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 37 gange

årsager til fejloptænding

Indlægaf pille bruger » 11 sep 2013 13:48

finnh skrev:Nu monteret en ny lyssensor, justeret som forslået. Opstart 1 virker, opstart 2 vist også men så slutter festen! Fejloptænding blinkende, melder nulstil tæller på eltænding! og så blinker fejloptænding fortsat...
Hvad F... er galt??
Finnh


Gå ind i menu nr. 3 eltænding, og sæt effekten på eltænderen op til 100%.
Så skal den tænde i 1. forsøg.
Årsagen er sikkert hårde piller der er svære at tænde.
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.

finnh
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 11
Tilmeldt: 09 sep 2013 20:31
Mit fyr: Scotte 30 kw version 6,78
Areal: 260
Brændsel: træpiller, HP kvalitet
Årligt forbrug: 5

årsager til fejloptænding

Indlægaf finnh » 11 sep 2013 15:23

Desværre samme resultat.

Brugeravatar
HR LUCCA
Stoker XV
Stoker XV
Indlæg: 1290
Tilmeldt: 11 dec 2012 19:31
Mit fyr: Scotte 10 kw V7 styring
Areal: 146 m2
Brændsel: træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4200
Årligt forbrug: Ca 4500 kg
Geografisk sted: Slagelse
Givet likes: 2 gange
Modtaget likes: 15 gange

årsager til fejloptænding

Indlægaf HR LUCCA » 11 sep 2013 15:33

Prøv lige at tjekke brænderen , tag den helt af og se efter der ikke er slagger i hulderne ved siden af sneglen , hvis de er stoppet kan den varme luft fra eltænderen ikke tænde pillerne .

finnh
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 11
Tilmeldt: 09 sep 2013 20:31
Mit fyr: Scotte 30 kw version 6,78
Areal: 260
Brændsel: træpiller, HP kvalitet
Årligt forbrug: 5

årsager til fejloptænding

Indlægaf finnh » 11 sep 2013 16:00

Har haft brænderen ude og sikret mig at der var rent inden sidste forsøg. Brænderen tænder faktisk også pillerne i optænding 1, men styringen eller hvad ved jeg fortsætter bare til optænding 2. Det vil sige at fra den sidste del af optænding 1 og til afslutningen af optænding 2 er der ild, men kun små flammer. Er det ikke styringen der er defekt?



Tilbage til "Scotte Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster