Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Ingen lys

Spørgsmål vedr. Scotte samt det tilbehør der laves til Scotte pillefyret
egmadsen

Ingen lys

Indlægaf egmadsen » 07 maj 2013 21:49

Jeg har for en uge siden fået et scotte 10 kw og en black star 1016 kedel installeret. Der har bare været et par gange hvor fyret er stoppet og den ene gang skrev det ingen brænde efter at det havde skrevet ingen lys. Den første gang var det fordi sneglen var over 45 grader så pillerne pakkede i sneglen men jeg ændrede vinklen på sneglen så der er fixet. Hvad kan det skyldes?


Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7437
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 37 gange

Ingen lys

Indlægaf pille bruger » 07 maj 2013 21:51

Prøv først med en ny autoberegning.
Følg guiden kvik%20start%20anl%C3%A3%C2%A6g.pdf - NBE PRODUCTION A/S
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.

egmadsen

Ingen lys

Indlægaf egmadsen » 07 maj 2013 22:00

Det har jeg prøvet men måske skal jeg lave 3 test og så bruge gennemsnittet

egmadsen

Ingen lys

Indlægaf egmadsen » 07 maj 2013 22:02

Jeg har lage mærke til at når fyret et oppe i temperatur og kører 10% ydelse kommer meddelsen ingen lys i displayet. Men det går væk og kommer igen indtil der kommer mere forbrug. Er det normalt at det gør det?

Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7437
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 37 gange

Ingen lys

Indlægaf pille bruger » 07 maj 2013 22:18

egmadsen skrev:Jeg har lage mærke til at når fyret et oppe i temperatur og kører 10% ydelse kommer meddelsen ingen lys i displayet. Men det går væk og kommer igen indtil der kommer mere forbrug. Er det normalt at det gør det?


Det skyldes at din indstilling i skorstenstræk er for lav.
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.


egmadsen

Ingen lys

Indlægaf egmadsen » 07 maj 2013 22:20

Trækket står på 0 hvad skal jeg stille det på?

Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7437
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 37 gange

Ingen lys

Indlægaf pille bruger » 07 maj 2013 22:21

egmadsen skrev:Trækket står på 0 hvad skal jeg stille det på?


Følg guiden kvik%20start%20anl%C3%A3%C2%A6g.pdf - NBE PRODUCTION A/S
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.

egmadsen

Ingen lys

Indlægaf egmadsen » 07 maj 2013 22:26

Nu har jeg sat skorstens trækket på 1. Tror du det vil virke?

CRHansen
Stoker VIII
Stoker VIII
Indlæg: 323
Tilmeldt: 14 jan 2011 18:23
Mit fyr: Scotte 10kw med 6,76 chip
Areal: 110+40
Brændsel: 8mm piller
Fremviser gerne i postnummer: 6200
Årligt forbrug: 3-4 ton
Geografisk sted: Lidt uden for Aabenraa
Givet likes: 3 gange

Ingen lys

Indlægaf CRHansen » 08 maj 2013 07:22

Jeg køre med skorstens træk på 2 så du skal ikke være så bange for at gå op i indstillinger. Det der sker når du hæver skorstens trækket er at den giver lidt flere piller ved lav last.

egmadsen

Ingen lys

Indlægaf egmadsen » 08 maj 2013 07:35

Tak det vil jeg så prøve :) . Det er altid noget besværligt at fine ud af hvordan man skal få det til at køre. Jeg har bestillt et opstarts besøg fra NBE men det tager 1 til 2 måneder før de kan komme og lære mig fiduserne om fyret



Tilbage til "Scotte Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster